3-uur durende culinaire tour Tokio

Culinair Tokio: 3-uur durend culinair avontuur

Product ID: 34001

Vanaf € 100 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van beroemde smaken en gerechten van Tokio zoals de inwoners ze eten
 • Verslind Yakitori (gespietste BBQ-kip) in een Yakitori-straatbar
 • Geniet van Monjayaki in de buurt waar het gerecht is ontstaan: de wijk Monja (Tsukishima)
 • Bezoek een snoepwinkel en kom meer te weten over Wagashi, een traditionele Japanse lekkernij die verandert met het seizoen
 • Ervaar de botsing van decennia in het moderne centrum van Tokio
Overzicht
Proef Tokio's bekendste gerechten op de levendige plekken waar ze ontstonden op een culinaire stadstour. Treed buiten de gebaande paden en eet als een inwoner van Tokio: proef Yakitori, Monjayaki en Taiyaki in authentieke cafés en kraampjes op straat.
Wat te verwachten
Tokyo levendige eetcultuur is legendarisch, en is één van de vele redenen waarom mensen massaal naar de Japanse hoofdstad. Op deze Tokyo tour genieten van het eten cultuur van Tokio.

Gedurende uw Tokyo food tour, zal uw lokale gids de geschiedenis van voedsel en plaatsen die je bezoekt uit te leggen, te delen met je eigen persoonlijke ervaringen en familietradities voedselgerelateerde en gewoonten tijdens de tour.

Begin in Yakitori Alley, in de buurt van Yurakucho, een gebied met veel informele bar-stijl restaurants en de geboorteplaats van yakitori, een van de vele Japanners favoriete hapjes. Geniet van een drankje van sake of een lokaal biertje, dan proeven yakitori op een van de vele lokale restaurants, elk met hun eigen "tarra" (saus) gemengd met hun geheime ingrediënten.

Reis naar Tsukishima te bezoeken "Monja" Street, waar de "Monja-Yaki" wordt gezegd te zijn ontstaan, een soort van Japanse gebakken beslag met verschillende ingrediënten. Je krijgt de kans om te kijken naar uw eten wordt gekookt, chatten met de kok, en verslinden uw Monja-yaki vers van de hete plaat te hebben.

Neem snel een wandeling door Ginza, waar u heerlijk gebak winkels kunt vinden en leren over de rijke verscheidenheid van de traditionele Japanse snoep - en, het beste van alles, kies dan een om te proberen! Meestal gemaakt van rijst en rode bonen, veranderen deze snoepjes op basis van de beschikbare op elk tijdstip van het jaar ingrediënten, en zelfs hun vormen zijn geïnspireerd door wat je in de natuur kunt vinden tijdens dat seizoen.

Eindig uw heerlijke Tokio avond tour door het controleren van een lokale pub voor sommige meer drankjes, waar u van harte welkom om langer te blijven of terug te keren naar het beginpunt met uw gids zijn. Uw gids kan raden ook aan andere leuke lokale bars in kleine steegjes of een karaoke plaats voor meer plezier in de nacht.
Inbegrepen
 • Openbaar vervoer
 • 5 verschillende Yakitori-spiesjes
 • Monjayaki
 • 1 Taiyaki
 • 1 lokaal drankje (sake, bier)
Niet inbegrepen
 • Alle andere drankjes (sake, bier of frisdrank)
Trefpunt

JR Yurakucho Station Centrale uitgang - Vóór het restaurant Yoshinoya/ticketmachine (Ontmoet de groep aan de voorzijde van JR Yurakucho Station bij de centrale uitgang, vóór de ticketmachines. Er zit een Yoshinoya-restaurant in de buurt en je moet naar de oostelijke kant van het station aan de voorzijde van een grote open plein zijn) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• De minimumleeftijd voor het drinken van alcohol in Japan is 20. Klanten jonger dan 20 jaar krijgen alleen alcoholvrije dranken geserveerd.
• Reizigers moeten 12 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan deze tour.
• Je groep is klein en bestaat uit maximaal 12 personen.

Vanaf € 100 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (7 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Urban Adventures Japan

Product ID: 34001