Tokio
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Tokio

Wil je alle activiteiten in Tokio ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tokio

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.589 beoordelingen

Een prachtige plek, een park, eeuwenoude bomen, schone, kristallen lucht, een tempelcomplex zijn erg mooi en interessant, het was zeer informatief om rond het grondgebied te wandelen. Het weer op deze dag was ijzig maar zonnig, ondanks dit bleven de indrukken van de waterval en het uitzicht op het meer het meest rooskleurig en gunstig. Ze verwachtten meer van Onsen, in de vrouwelijke helft twee zwembaden met warm water, waarvan er één rook naar waterstofsulfide, waarschijnlijk echt thermaal water, alleen dit maakte de algemene indruk van de spa glad. We waren tevreden met de wandeling.

Echt een leuke, rustige ervaring. Ik heb veel onderzoek gedaan voordat ik naar een uilencafé ging, omdat ik me zorgen maakte over het welzijn van de dieren. Dit uilen-"café" gaf duidelijk prioriteit aan de uilen, terwijl het de ervaring ook voor de mensen plezierig maakte! Niet dat er geen eten of drinken is, maar de ervaring is de moeite waard als je binnen kunt komen (zorg ervoor dat je van tevoren reserveert). Ik vond het geweldig!

Geweldige leuke tour dat goed verzorgt is. Vrolijke begeleider die veel verteld en je genoeg vrijheid geeft. Aan het einde keus of winkelen of naar het park. Geweldig zeker een aanrader

Hele leuke trip. Centrale opstap in Shinjuku en op een mooie dag krijg je prachtige uitzichten te zien op Mt. Fuji! Zeker waard en een must do wanneer je een side trip wilt!

Prachtige dag met ongelooflijke vergezichten.... Topattractie