Ochtendtour langs tempels en tombes van Tokyo

Ochtendtour langs tempels en tombes van Tokyo

Product ID: 27846

Vanaf € 42 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Chinees, Koreaans

Ophaalservice

Het is mogelijk opgehaald te worden bij Hamamatsu-cho Bus Terminal (World Trade Centre Building Annex, 1ste verdieping) of bij geselecteerde hotels in Tokyo. Ophaalservice bij geselecteerde hotels in Tokyo vereisen reservering vooraf. Informeer de aanbieder bij het maken van de boeking.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek de beroemdste tempels en tombes van Tokyo per bus.
 • Bekijk de vredige tombe van Meiji, de beroemdste Shinto-tombe van Japan.
 • Rijd langs het Diet parlementsgebouw waarin het Japanse parlement zetelt.
 • Wandel door de tuinen van het keizerlijke paleis.
 • Sta oog in oog met de Senso-ji tempel, de oudste en bekendste Boeddhistische tempel in Tokyo.
 • Struin de winkeltjes af van de Nakamise-dori boulevard.
 • Heb je een luxueuze smaak, sla dan je slag in Ginza, of bezoek hier een eersteklas restaurant.
Overzicht
Bekijk de bekendste tempels, tombes en tuinen van Tokyo tijdens een bustour in de ochtenduren: de tombe van Meiji Jingu, de tuinen van het keizerlijk paleis, de Senso-ji tempel en nog veel meer, zoals uitgaansgebied Asakusa en winkelstraat Nakamise-dori.
Wat te verwachten
Rijd langs de bekendste tempels, tombes en paleizen van Tokyo en ontdek de prachtige streek Asakusa tijdens een vier uur durende ochtendtour per bus.

Nadat je bij je hotel bent opgehaald of zelf naar het verzamelpunt (Hamamtshucho Bus Terminal) bent gekomen, rijden we naar de vredige Meiji Jingu tombe, opgedragen aan de eerste keizer van het moderne Japan, keizer Meiji. We vervolgen onze weg langs het Diet parlementsgebouw, waarin het Japanse parlement huist en dan door naar het keizerlijk paleis East Garden dat gebouwd is op de plek waar kasteel Edo stond.

Wandel rond door de binnentuin van het keizerlijk paleis, het enige deel dat is opengesteld voor het publiek, en bewonder de vestinggrachten, gazons en prachtige kleuren van de Japanse bomen. We rijden verder naar de Senso-ji tempel in Asakusa, een van de favoriete uitgaansgebieden in Tokyo. Deze Boeddhistische tempel werd gesticht in het jaar 628 en is de oudste tempel van Tokyo. Het vormt het middelpunt van het jaarlijks terugkerende Shinto-festival.

Je krijgt wat tijd om rond te neuzen in de winkeltjes langs de Nakamise-Dori-boulevard voordat we naar het beroemde shoppinggebied Ginza vertrekken. Hier vind je luxueuze zaken en winkels van grote merken als Gucci en Christian Dior. Hier eindigt ook de tour, maar je bent vrij om op eigen gelegenheid te blijven winkelen of heerlijk te relaxen in een van de chique restaurants of trendy coffeshops van Ginza.
Inbegrepen
 • Engelssprekende gids
 • audiogids op verzoek (in de talen Koreaans, Chinees en Spaans)
Niet inbegrepen
 • eten en drinken
 • thuisbrengservice
Trefpunt

Het ontmoetingspunt is Hamamatsu-cho Bus Terminal (World Trade Centre Building Annex, 1ste verdieping). Ga 20 minuten voor de starttijd naar het ontmoetingspunt. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Wanneer de tuinen van het keizerlijk paleis gesloten zijn, bezoekt de tour het grote plein van het keizerlijk paleis.

Annuleren: geen kosten 8 dagen of meer voor de tourdatum; 30% van de tourprijs 7 dagen t/m 2 dagen voor de tourdatum; 40% van de tourprijs 1 dag voor de tour; 50% op de dag van de tour voor de starttijd; 100% op of na de starttijd van de tour.

Reserveren versist voor pick-up. Beschikbaar bij: ANA Intercontinental, Cerulean Tower Tokyu, Conrad, Courtyard Tokyo Ginza, Daiichi Hotel, Hotel Chinzan-so Tokyo, Ginza Capital, Grand Hyatt, Grand Pacific Le Daiba, Grand Palace, Grand Prince New Takanawa, Hilton, Hyatt Regency, Imperial, Intercontinental Tokyo Bay, Keio Plaza Hotel, Mandarin Oriental, Metropolitan, New Otani, New Sanno, Nikko, Okura, Palace Hotel, Park Hotel, Park Hyatt, Ritz Carton, Royal Park, Royal Park Hotel The Shiodome, Sheraton Miyako, Shiba Park, Shinagawa Prince, Shinjuku Station East Exit, Shinjuku Washington, Sunshine City Prince, Tokyo Dome

Vanaf € 42 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (5 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 27846