Tokyo SKYTREE®

Tokyo SKYTREE® & Asakusa namiddag Tour

Product ID: 27844

Vanaf € 55 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

Ophaalservice is mogelijk bij de Hamamatsu-cho Bus Terminal (World Trade Centre Building Annex, 1ste verdieping) of geselecteerde hotels in Tokyo. Voor ophaalservice bij geselecteerde hotels in Tokyo is een reservering tijdens de boeking vereist.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Zie alle belangrijke bezienswaardigheden van Tokyo's in een bustour langs het Imperiale Paleis, het nationaal parlementsgebouw en het staats gast huis
 • Rij door de chique Ginza wijk en zie de exclusieve winkels
 • Bewonder de wirwar van elektronica-, computer- en manga & animewinkels in Akihabara
 • Zie de Senso-ji Tempel; de oudste tempel van Tokyo
 • Winkel op de Nakamise-dori promenade
 • Vergaap je aan een panoramisch uitzicht over de stad vanaf het Tembo Dek van de Tokyo skytree; 350 meter boven de grond
Overzicht
Zie Tokyo vanaf grote hoogte op een sightseeing tour tot aan het Tembo Dek van de Tokyo skytree. Ontdek de wijk Asakusa, waaronder de Senso-ji Tempel, het Keizerlijk Paleis Plaza en Diet parlementsgebouw.
Wat te verwachten
Rij door Tokyo's meest geroemde plekken voordat je Asakusa bezichtigt op een 6 uur durende avond tour die eindigt met een panoramisch uitzicht over de stad vanaf haar nieuwste trots; de Tokyo skytree.

Een vriendelijke chauffeur haalt je op bij je hotel (alleen geselecteerde hotels) en neemt je mee naar de Hamamatsucho Bus Terminal waar de excursie begint. Rij langs alle belangrijke bezienswaardigheden van Tokyo's zoals het keizerlijk paleis gelegen op het voormalige terrein van Kasteel Edo en het nationale Diet gebouw uit de jaren '30 en de thuisbasis van het Japanse parlement.

Zie het staats gast huis (Akasaka paleis); een aangewezen nationale schat van Japan. Tour de luxe wijk Ginza en bewonder de opzichtige tekenen van Akihabara, vol winkels met elektronica, computers, anime, manga en otaku strips en videogames.

Ga verder naar de Senso-ji tempel in Asakusa; een van de favoriete entertainment wijken van Tokio. Opgericht in 628 is de boeddhistische Senso-ji Tempel de oudste van Tokyo en het middelpunt van het grootste Shinto festival. Je krijgt ook de tijd om de winkel boulevard van Nakamise-dori te bezoeken voordat je naar de Tokyo skytree gaat.

Geopend in mei 2012 is de Tokyo skytree de nieuwste attractie van Tokyo en het op een na hoogste gebouw van de wereld naast de Burj Khalifa in Dubai. Beklim de Tokio skytree tot aan het Tembo Deck, gelegen op een hoogte van 350 meter boven de grond. Bedekt in glas zorgt het observatiedek voor een 360-graden panorama vanaf de voet van de skytree tot 70 kilometer in de verte.
Inbegrepen
 • Engels sprekende gids
 • Vervoer vanaf geselecteerde hotels (reservering vereist)
Niet inbegrepen
 • Maaltijden en dranken
 • Afzet dienst
 • Toegangsbewijzen voor de Tokyo skytree Tembo Galleria
Trefpunt

Het ontmoetingspunt is Hamamatsucho Busterminal (World Trade Center bijgebouw, 1e verdieping). Ga naar het ontmoetingspunt 20 minuten vóór de starttijd. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Als de lift in de Tokyo SKYTREE wordt stilgelegd vanwege harde wind of de Tembo Deck openingstijden veranderen, zullen entreegelden voor het Tembo Deck worden terugbetaald en kan de route veranderen

Kinderprijzen gelden voor kinderen vanaf 4 jaar

Annuleringsvoorwaarden: gratis 8 dagen of meer voor de tour datum; toeslag van 30% van het tour tarief 7-2 dagen voor de tour; toeslag van 40% 1 dag vóór de tour datum; toeslag van 50% op de tour datum voorafgaand aan de begintijd; en geen restitutie voor annuleringen die op of na de start van de tour gemaakt worden.

Pick-up service is verkrijgbaar bij geselecteerde hotels en moet van tevoren gereserveerd worden. Pick-up is verkrijgbaar bij: ANA Intercontinental, Grand Palace, Grand Prince New Takanaw, Hilton Tokyo, Hyatt Regency, Imperial, Keio Plaza Hotel, New Otani, Shiba Park, Shinagawa Prince, Tokyo Station.

Vanaf € 55 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (7 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 27844