Tokio
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Tokio

Wil je alle activiteiten in Tokio ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tokio

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 857 beoordelingen

Onze gids begreep welke belangen we hadden, wat goed was. Het was een feestdag met veel plaatselijke bewoners, jonge kinderen gekleed in traditionele kimono's en verschillende traditionele bruiloften allemaal in het heiligdom van Meiji. We hebben vervolgens de buitenste delen van het paleis bezocht, een zeer rustige omgeving. Onze tour van een halve dag was een goede basisintroductie van het metrosysteem en enkele uitstekende tips voor ons. Bedankt Ramona.

Deze tour is geweldig om je bezoek aan een nieuwe stad goed te beginnen. Onze gids Antonina was zo behulpzaam en plande echt een goede route voor onze wandeltocht. Ze hielp ons ook om een SUICA-prepaidkaart te kopen voor gebruik in de metro en bussen en legde uit hoe we de kaart aan het einde van onze vakantie konden retourneren. Na de tour e-mailde ze ons ook vriendelijk informatie over hoe je andere bezienswaardigheden in Tokio kunt bereiken.

Het was een aangename wandeling en het weer was goed. Ik wou dat het langer zou zijn geweest, maar ik was in staat langs te komen en wat fruit te kopen. Het enige waar ik nog steeds bang voor ben om alleen te gaan, is niet zo goed met aanwijzingen en niet bekend met het dialect

Informatieve ochtend met heerlijke hapjes

Een leuke ochtend met gids Kumi, die de markt en omgeving uitstekend kent. De binnen- en de buitenmarkt bezocht, die we zonder haar veel minder intensief hadden kunnen bezoeken. De hapjes waren afwisselend en de afsluiting met sushi heerlijk. Een echte aanrader.

Hele leuke excursie

Gezellige gids die ons veel vertelde over de markt