Tokyo Disney Resort

Tokyo Disney Resort: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Tokio: entreeticket voor Disneyland of DisneySea en vervoer

1. Tokio: entreeticket voor Disneyland of DisneySea en vervoer

Boek deze dienst voor een entreeticket voor Disneyland of DisneySea in Tokio met een ophaal- en afzetservice bij je hotel. Profiteer van een rit in een comfortabel busje en geniet daarna van een dag vol plezier met het hele gezin of met je vrienden. Je ticket is meteen beschikbaar, dus je hoeft niet in de rij te staan om het aan te schaffen. Nadat je de dag in een van de twee parken hebt doorgebracht word je terug naar je hotel gebracht in het comfortabele busje.

Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

2. Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Met onbeperkt wifi-data maak je onderweg gebruik van Maps, Facebook, Twitter, Skype en kun je YouTube-video's bekijken en meer. Ga gewoon naar de balie van Haneda Airport op de 2e/3e verdieping van de aankomsthal en je kunt het internet gaan gebruiken, zodra je bent geland. Openingstijden:  06:30 - 23:45 uur, 2e verdieping balie NINJA WIFI De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkel.

Japan: onbeperkt draagbare wifi routerverhuur, bezorgd

3. Japan: onbeperkt draagbare wifi routerverhuur, bezorgd

Je profiteert van het gemak van een onbeperkte draagbare wifirouter, oplader en USB-kabel die bij je hotel wordt geleverd, samen met een vooruitbetaalde envelop voor retournering. Als je het apparaat liever wilt ophalen bij het kantoor van de lokale partner, kijk dan naar het adres van het ontmoetingspunt. Je verbindt de router met 10 apparaten tegelijk en je hebt toegang tot internet gedurende je hele reis. iPhone, iPad, Android Smartphones, pc- en Mac-laptops en andere draagbare consoles worden allemaal ondersteund. Het apparaat heeft een Hybrid 4G LTE-hogesnelheidsverbinding en de batterij kan tot 10 uur meegaan (normaal gesproken ongeveer 8 uur, afhankelijk van het gebruik). Je gebruikt aan het einde van je reis de vooruitbetaalde envelop bij je bestelling om je draagbare wifi terug te sturen. Je stuurt de envelop vanaf elk Japans postkantoor of vanaf het postkantoor op de luchthaven. Houd er rekening mee dat ALLEEN hotels en hostels in aanmerking komen voor levering. AirBnB of andere accommodaties worden helaas NIET geaccepteerd. Verder is het noodzakelijk om de klantreservering voor de levering te bevestigen, dus geef ook je incheckdatum en inchecknaam op (indien anders dan de gegevens in je wifi-routerreservering.

Japan: Pocket WiFi-Shinjuku-teller

4. Japan: Pocket WiFi-Shinjuku-teller

Altijd toegang tot internet in Japan met onze 4G LTE pocket WiFi! Geen gedoe meer met het zoeken naar gratis openbare wifi-spots of het uitblijven van een internetverbinding. Geniet van veilige toegang, eenvoudig te gebruiken en eenvoudig ophalen/terugbrengen door Ninja WiFi. Het kan vijf apparaten tegelijkertijd verbinden. U kunt het delen met mensen met wie u reist en uw meerdere apparaten. Ophalen bij onze balie in het centrum van Shinjuku, Tokio. Zodra je in Japan aankomt, heb je toegang tot internet. Retourneren is ook makkelijk. U kunt het afgeven bij onze balie op grote internationale luchthavens in Japan of het terugsturen. Maak je ervaring in Japan veel handiger met wifi onderweg! Krijg een abonnement dat bij je past; de keuzes van flexibele abonnementen van 5 tot 30 dagen.

Sitemap Tokyo Disney Resort

Wil je alle activiteiten in Tokyo Disney Resort ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tokyo Disney Resort

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.228 beoordelingen

Ik heb het adres van het hotel twee keer gewijzigd, maar door het op tijd te communiceren vond ik het bij mijn aankomst in het juiste hotel. Twee van ons verbonden en het werkte altijd perfect. Keerde terug naar Narita en volgde de borden. Ongelooflijke service

De router is erg handig en makkelijk in gebruik, opladen gaat de hele dag mee. Bespaart VEEL geld geen noodzaak om mobiel internet te gebruiken.

Zeer goed materiaal dat de lading lacht op een dag van 10 uur gebruik We kunnen het in de tas doen en de wifi zonder probleem gebruiken

Alles werkte perfect. De batterij is uiterlijk na 8-9 zonden leeg. We raden aan om een powerbank mee te nemen. M9

Was al bezorgd bij het hotel toen wij aankwamen. Installeren is simpel en het werkte prima.