Datums kiezen

Tombe van Itimad ud-Daulah

Tombe van Itimad ud-Daulah: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Privé Dagtrip met Transfers

1. Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Privé Dagtrip met Transfers

Kies ophaalservice wanneer je wilt, van 3 tot 10 uur 's ochtends. Geniet van een dagvullende tour door Agra door opgehaald te worden bij je hotel of het vliegveld in Delhi, Gurgaon of Noida. Ontspan tijdens een naadloze transfer in een voertuig met airconditioning. Bij aankomst in Agra ontmoet je je privégids, ontloop je de kroon en ga je naar de iconische Taj Mahal - een Unesco-werelderfgoedlocatie en een levend bewijs van de diepe liefde van de legendarische Mughal keizer Shah Jahan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. Ga vervolgens naar het Agra Fort, een andere Unesco-werelderfgoedlocatie. Dit imposante fort van rode zandsteen werd gebouwd door keizer Akbar in 1565 na Christus. Het combineert op harmonieuze wijze architecturale elementen van zowel Hindoeïstische als Centraal-Aziatische stijlen. Pauzeer voor een verrukkelijke lunch in een 5-sterrenhotel en geniet van een feestmaal met smaken uit zowel de plaatselijke keuken als de internationale keuken. Na de lunch ga je naar de prachtige Tombe van Itmad-Ud-Daulah, ook wel de Baby Taj genoemd. Dit wonder van puur marmer werd gebouwd door Noor Jahan ter ere van haar vader. Aan het eind van de dag begin je aan je terugreis naar je hotel, het vliegveld of een andere locatie in Delhi.

Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Privé Dagtrip met Transfers

2. Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Privé Dagtrip met Transfers

Begint je tour met de ophaalservice vanaf je hotel/luchthaven in Delhi en vertrek naar Agra. Ontmoet je privégids bij aankomst in Agra en ga verder naar de Taj Mahal, een Unesco-werelderfgoedlocatie en een levend monument, dat in stilte de liefde fluistert van de legendarische Mughal keizer Shah Jahan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. Ga verder naar de tweede Unesco-werelderfgoedlocatie Agra Fort. Het imposante fort van rode zandsteen werd gebouwd door keizer Akbar in 1565 na Christus en combineert zowel hindoeïstische als Centraal-Aziatische bouwstijlen. Pauzeer daarna voor de lunch in een 5-sterrenhotel en geniet van een heerlijke maaltijd met lokale en internationale smaken. Na de lunch ga je naar de prachtige Tombe van Itmad-Ud-Daulah, ook bekend als Baby Taj. Dit pure marmeren bouwwerk werd door Noor Jahan voor haar vader gebouwd. Je tour eindigt met een terugreis naar je hotel/vliegveld of de gewenste locatie in Delhi.

Vanuit Delhi: Zonsopgang Taj Mahal, Agra Fort en Baby Taj Tour

3. Vanuit Delhi: Zonsopgang Taj Mahal, Agra Fort en Baby Taj Tour

Ontdek de beroemde Taj Mahal bij zonsopgang tijdens deze rondleiding. Kies een privétour met een heerlijk ontbijt in een hotel of een groepsreis en verken Agra Fort, de Baby Taj en de Taj Mahal. Begin uw dag met een vroege pick-up om 03:00 uur bij uw hotel in Delhi, Gurgaon, Noida of de luchthaven. Rijd naar Agra en geniet van een rustige rit van 3 uur in een privé- of gedeelde auto met airconditioning. Kom om 6:00 uur aan in Agra en ontmoet uw gids voordat u verder gaat met het bezoeken van de Taj Mahal. Verken de Taj Mahal terwijl je geniet van het uitzicht op de zonsopgang en breng ongeveer 2-3 uur door in het mausoleum. Ga verder naar Agra Fort, gebouwd door de Grote Mughal-keizer "Akbar". Breng ongeveer een uur door met het verkennen van deze bezienswaardigheid voordat u stopt bij een 5* hotel voor een heerlijk ontbijt (kosten inbegrepen, afhankelijk van de optie). Als je geen haast hebt en ook meer wilt ontdekken, bezoek dan Itimad-Ud-Daulah (Baby Taj). Om 10:00 uur rijdt u terug naar New Delhi en om 13:00 uur arriveert u weer op uw vertrekpunt of Delhi Airport.

Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Tour per Gatimaan Express Trein

4. Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra Tour per Gatimaan Express Trein

Breng een dag door met het bezoeken van de toplocaties in Agra tijdens een Taj Mahal-dagtour. Reis met een supersnelle trein vanuit Delhi en geniet onderweg van een ontbijt en op de terugreis van een diner. Bewonder de Taj Mahal en het fort van Agra en eet als royalty in een multi-cuisine restaurant voor de lunch. Start uw tour vanuit uw hotel, waar uw chauffeur u ophaalt om u naar het treinstation van Nizamuddin te brengen. Zoek uw treinwagon en zitplaatsen met de hulp van uw chauffeur en vertrek om 08.10 uur vanaf het treinstation. Ontbijt in de trein om je dag te beginnen. Je arriveert om 9.50 uur in Agra en ontmoet je gids voor de treinwagon. Ga in de auto zitten en bezoek het beroemde en meest iconische monument in India, de Taj Mahal. Besteed maximaal 3 uur aan het verkennen van dit monument. Ga voor de lunch naar een restaurant met meerdere keukens, proef Indiase delicatessen en bewonder het best beoordeelde restaurant. Ontspan maximaal 1 uur tijdens deze pauze voordat u terugkeert naar de tour. Bezoek het Agra Fort, het gigantische gebouw uit rode zandsteen uit de 16e eeuw. Loop 1 uur rond het fort met je gids en maak dan een laatste stop bij Itimad-Ud-Daulah, ook bekend als Baby Taj. Keer terug naar het treinstation van Agra en stap aan boord van de trein naar Delhi. De trein vertrekt om 17.50 uur en arriveert om 19.30 uur in Delhi. Dineer in de trein om uw onvergetelijke dag af te sluiten. Bij aankomst in Delhi ontmoet u uw chauffeur voor de bus en wordt u naar uw hotel gebracht.

Vanuit Delhi: privétour Taj Mahal en Agra per sneltrein

5. Vanuit Delhi: privétour Taj Mahal en Agra per sneltrein

Begin uw tour vanuit uw hotel, waar uw chauffeur u ophaalt om u naar het treinstation van Nizamuddin te brengen. Zoek uw treinwagon en zitplaatsen met de hulp van uw chauffeur en vertrek om 08.10 uur vanaf het treinstation. Ontbijt in de trein om uw dag te beginnen. Aankomst om 09.50 uur in Agra en ontmoet je gids voor de treinwagon. Ga in de auto zitten en bezoek het beroemde en meest iconische monument in India, de Taj Mahal. Breng maximaal 3 uur door met het verkennen van dit monument. Ga vervolgens verder naar het Agra Fort, een ander UNESCO-werelderfgoed. Dit imposante fort, gemaakt van rode zandsteen, werd in 1565 na Christus gebouwd door keizer Akbar. Het combineert op harmonieuze wijze architectonische elementen uit zowel hindoeïstische als Centraal-Aziatische stijlen. Pauzeer voor een heerlijke lunch in een 5-sterrenhotel en geniet van een feestmaal dat smaken uit zowel de lokale keuken als internationale gerechten omvat. Na de lunch ga je naar de prachtige tombe van Itmad-Ud-Daulah, ook wel de Baby Taj genoemd. Dit wonder van puur marmer werd door Noor Jahan opgericht ter ere van haar vader. Keer terug naar het treinstation van Agra en stap aan boord van de trein naar Delhi. De trein vertrekt om 17.50 uur en arriveert om 19.30 uur in Delhi. Geniet van het avondeten aan boord van de trein om uw gedenkwaardige dag af te sluiten. Bij aankomst in Delhi ontmoet u uw chauffeur voor de bus en wordt u naar uw hotel gebracht.

Vanuit Delhi: privé dagtrip Taj Mahal, Agra Fort & Baby Taj

6. Vanuit Delhi: privé dagtrip Taj Mahal, Agra Fort & Baby Taj

Uw privédagtrip vanuit Delhi begint met een vroege pick-up in de ochtend. Rijd ongeveer 3,5 uur van Delhi naar Agra via de Yamuna Expressway. Pak je eigen snacks of ontbijt in en geniet ervan tijdens je reis naar Agra. Bij aankomst in Agra gaat u de adembenemende Taj Mahal bezoeken. Leer meer over de betekenis en geschiedenis van het graf van je gids. Na het bezoek aan Taj Mahal ga je lunchen met je gids en probeer je de heerlijke gerechten in een restaurant met meerdere keukens. Probeer verschillende keukens en vul jezelf aan ter voorbereiding op meer ontdekkingen. Na een lekkere Indiase lunch ga je naar Agra Fort. Verken het zandstenen fortcomplex en de rijke groene patiokwekerijen. Leer meer over het Mughal-rijk en sta versteld van de rijkdom van de Mughals, zoals tentoongesteld in de stadslobby en kunstwerken van het fort. Na Agra Fort ga je verder naar Itmad-ud-daulah door de Yamuna-rivier over de brug over te steken en Itimad-ud-daulah te bereiken, ook wel bekend als Baby Taj. Nadat je de bezienswaardigheden van Agra hebt bewonderd, is het tijd om afscheid te nemen van je gids en te vertrekken om terug te gaan naar Delhi. Bij aankomst in Delhi zet uw chauffeur u af op de gewenste locatie.

Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra privé dagtrip met AC auto

7. Vanuit Delhi: Taj Mahal & Agra privé dagtrip met AC auto

Ga op een betoverende reis en je tour begint met een handige ophaalservice vanaf je hotel of vliegveld in Delhi, Noida, Gurugram, Ghaziabad en Faridabad. Ga op weg naar Agra, waar je je deskundige privégids zult ontmoeten. Ga verder naar de Taj Mahal, een Unesco-werelderfgoedlocatie en een levend monument, dat in stilte de liefde fluistert van de legendarische Mughal keizer Shah Jahan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. Je volgende stop is de verkenning van Agra Fort, een andere Unesco-werelderfgoedlocatie. Dit grootse fort van rode zandsteen, gebouwd door keizer Akbar in 1565 na Christus, toont een harmonieuze mix van Hindoeïstische en Centraal-Aziatische bouwstijlen. Neem een pauze van sightseeing en geniet van een heerlijk diner in een prestigieus restaurant, met een verrukkelijk aanbod van lokale en Mughal delicatessen om je smaakpapillen te prikkelen. Na de lunch ga je naar het prachtige graf van Itmad-Ud-Daulah, ook wel bekend als de Baby Taj. Dit prachtige marmeren bouwwerk werd gebouwd in opdracht van Noor Jahan als eerbetoon aan haar vader. Je tour eindigt met een terugreis naar je hotel/vliegveld of de gewenste locatie in Delhi.

Vanuit Delhi: all-inclusive Taj Mahal-dagtrip met snelle trein

8. Vanuit Delhi: all-inclusive Taj Mahal-dagtrip met snelle trein

Vertrek uit de drukte van Delhi en reis aan boord van een handige snelle trein naar Agra tijdens deze dagtocht. Bekijk de wereldberoemde Taj Mahal met een gids, staar naar het imposante fort van Agra en verken de Baby Taj. Begin uw dag met een ophaalservice bij uw hotel en een transfer naar het treinstation van Nizamuddin, waar u aan boord gaat van een supersnelle trein naar Agra. Vind uw treinstoelen met behulp van uw chauffeur en geniet van het ontbijt terwijl u reist. Bij aankomst in Agra ontmoet je je gids voor je trein en ga je naar de iconische Taj Mahal. Breng tot 3 uur door met het verkennen van dit prachtige monument en geniet daarna van een heerlijke lunch in een 5-sterrenhotel (inbegrepen bij sommige opties). Vervolg je tour met een bezoek aan Agra Fort, een immens gebouw gemaakt van rode zandsteen uit de 16e eeuw. Nadat je het fort hebt verkend, maak je een laatste stop bij Itimad-Ud-Daulah, ook wel bekend als Baby Taj. Keer terug naar het treinstation van Agra en stap in de trein naar Delhi. Eet in de trein voordat je 's avonds in Delhi aankomt. Ontmoet uw chauffeur bij uw trein en keer terug naar uw Dehli-hotel.

Vanuit Delhi: Dagtocht Taj Mahal, Agra Fort en Baby Taj

9. Vanuit Delhi: Dagtocht Taj Mahal, Agra Fort en Baby Taj

Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Delhi, Gurgaon of Noida of op de luchthaven. Rijd naar Agra en geniet van een rustige rit van 3 uur in een comfortabel voertuig met airconditioning. Bij aankomst in Agra ontmoet je je gids en ga je verder met het bezoeken van de Taj Mahal. Verken de Taj Mahal en breng ongeveer 2-3 uur door in het mausoleum. Het volgende monument dat je gaat bezoeken is het Agra Fort. Dit werd gebouwd door de grote Mughal-keizer Akbar. Besteed hier ongeveer 1 uur aan verkennen. Vervolgens ga je lunchen in het 5-sterrenhotel. Na uw maaltijd wordt u teruggebracht naar Delhi of voordat u Agra verlaat, kunt u ook Baby Taj bezoeken. Wanneer u aankomt in Delhi, zet uw chauffeur u af bij uw hotel of op de luchthaven in Delhi.

Agra: Taj Mahal voorrangstoegang met gids met opties

10. Agra: Taj Mahal voorrangstoegang met gids met opties

Geniet van een bezoek aan de Taj Mahal tijdens je vakantie naar Agra en ga het monument binnen met het gemak van skip-the-line tickets. Leer meer over de Taj Mahal tijdens een rondleiding door het gebouw en geniet van het gemak van een transfer vanaf je hotel. Begin je dag vol avontuur met een handige ophaaldienst van je accommodatie in Agra, Delhi of Jaipur; afhankelijk van de optie die je kiest. Bewonder het landschap tijdens een korte rit voordat je aankomt bij de Taj Mahal. Omzeil de lange wachtrijen en ga samen met je gids naar binnen. Luister terwijl je gids het authentieke en mysterieuze verhaal van de Taj Mahal vertelt, compleet met optische illusies. Ontdek waarom dit wordt beschouwd als een van de belangrijkste wereldwonderen en waarom het elk jaar door miljoenen wordt bezocht. Na het verkennen van de Taj Mahal neemt je gids je mee naar een demonstratie van inlegwerk. De afstammelingen van de arbeiders die de Taj Mahal bouwden, maken verschillende handgemaakte producten die je kunnen interesseren omwille van hun grote historische betekenis. Opmerking - Je kunt deze tour aanpassen aan je eigen voorkeuren.

670 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Tombe van Itimad ud-Daulah: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Tombe van Itimad ud-Daulah

Wil je alle activiteiten in Tombe van Itimad ud-Daulah bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tombe van Itimad ud-Daulah

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.739 beoordelingen

Imtiaz was mijn gids. Hij had zoveel kennis over de bezienswaardigheden en liet zoveel details zien dat het indrukwekkend was. Hij legde de dingen heel levendig uit, waardoor ik terug in de tijd ging. De Taj Mahal is zeker een nieuw wereldwonder. Daarna ontbijt gehad. De chauffeur liet me zo vroeg in de ochtend slapen op de heenweg en dat is een compliment gezien het Indiase verkeer: ik ben veilig geworden! Ik zou deze reis aan iedereen aanbevelen

Alles was goed georganiseerd, de zeer punctuele chauffeur verscheen bij de receptie om mij heel voorzichtig naar Agra te rijden. Ik heb geprofiteerd van een privétour? De gids Nadir Hussain gaf zeer goede uitleg tijdens het bezoek aan de Taj Mahal en het fort van Agra. Het was heel comfortabel om begeleid te worden, niet te hoeven wachten en prachtige foto's terug te brengen. Ik kan dit responsieve en serieuze bureau ten zeerste aanbevelen.

Onze gids was Ankur Sharma, uitstekende service, hij legde ons alles uit en was erg aardig, ook onze chauffeur Kuljeet Singh was erg goed, hij gaf ons een stop om naar het toilet te gaan en een snack te kopen. Beide erg vriendelijk, we raden ze absoluut aan. Wij voelen ons heel veilig bij hen.

Gids was perfect, je krijgt precies wat je besteld. Gul was onze gids, geweldig. Flexibel in wat je wil en heeft veel verstand van de monumenten. Bedankt Gul.

We hebben ondanks de regen een hele mooie dag in Agra gehad, alles was heel goed geregeld en de gids kon ons alles vertellen over de prachtige Taj Mahal!