Datums kiezen

Tombs of the Kings, Paphos

Tombs of the Kings, Paphos: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Paphos: Stadstour van een halve dag met toegang tot de graven van de koningen

1. Paphos: Stadstour van een halve dag met toegang tot de graven van de koningen

Ideaal voor liefhebbers van geschiedenis, deze 4-uur durende tour neemt je mee terug naar de oude Griekse beschaving. We gaan naar de oude binnenstad van Paphos, waar u het verborgen Cyprus zult ontdekken. Vervolgens bezoeken we de legendarische graven van koningen, het huis van Dionysos met zijn verbazingwekkend goed bewaard gebleven mozaïeken en het kasteel van Paphos.

Vanuit Limassol: Oude Kourion Tour met Paphos Stad

2. Vanuit Limassol: Oude Kourion Tour met Paphos Stad

Cyprus biedt een fascinerende geschiedenis en deze dagtocht is geweldig om alles in u op te nemen. De ochtend begint met een uitstapje naar Kourion – een van de meest indrukwekkende archeologische vindplaatsen op het eiland. Het is klassiek Grieks-Romeins, met een halvemaanvormige stoelen die uitkijken op zee. De volgende stop is Petra tou Romiou, een rots voor de kust waar - volgens de mythologie - de godin van de liefde, Aphrodite, uit de golven verrees. Na een snelle foto ga je naar de door UNESCO beschermde Tombs of the Kings. De moderne haven bruist van de bars en restaurants, waar u kunt genieten van wat vrije tijd. In de middag kunt u zich bij de groep voegen voor een bezoek aan de Romeinse mozaïeken in de Villa van Dionysos.

Vanuit Ayia Napa & Protaras: Kourion Tour en Paphos Stad

3. Vanuit Ayia Napa & Protaras: Kourion Tour en Paphos Stad

Ontdek wat Cyprus te bieden heeft tijdens een dagtocht langs de westkant van het eiland. Leer de geschiedenis en verbazingwekkende legendes kennen met stops in Kourion, Petra tou Romiou, de Tombes van de Koningen en de Villa van Dionysos. Geniet van het ophalen van uw hotel en begin de ochtend met een reis naar Kourion, een van de meest indrukwekkende archeologische vindplaatsen op het eiland. Bewonder de klassieke Grieks-Romeinse architectuur, vooral de halvemaanvormige stoelen die uitkijken op de zee. Kom vervolgens aan bij Petra tou Romiou, een rots voor de kust waar, volgens de mythen, de godin van de liefde, Aphrodite, oprees uit de golven. Maak snel een foto en ga naar de door UNESCO beschermde Tombs of the Kings. Ontdek daarna de moderne haven, boordevol bars en restaurants, waar je wat vrije tijd kunt nemen om op verkenning te gaan. Kies er 's middags voor om de Romeinse mozaïeken in de Villa van Dionysos te bezoeken en geniet van een optionele rondleiding door de site voordat je terugkeert naar je hotel.

Van Ayia Napa/Protaras/Larnaca: Paphos & Kourion in het Pools

4. Van Ayia Napa/Protaras/Larnaca: Paphos & Kourion in het Pools

Onze eerste stop is Kourion, een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen op het eiland. Daar krijg je de kans om het oude Grieks-Romeinse theater te zien waar gladiatorenspelen werden gehouden. De volgende stop is Petra tou Romiou, de legendarische geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van schoonheid en liefde. Volgens de Griekse mythologie kwam Aphrodite uit de zee, in wit schuim dat haar van Kythera in Griekenland naar Cyprus bracht. Een oude legende vertelt dat iedereen die rond de rots zwemt eeuwige schoonheid krijgt! Er is tijd voor foto's voordat we verder gaan met onze excursie. Eenmaal in Pafos krijg je de kans om het Huis van Dionysos te bezoeken, dat beroemd is om zijn unieke mozaïeken. Je hebt ook vrije tijd om te ontspannen en te genieten van het gebied rond de haven van Pafos, een van de meest bezochte en mooiste toeristenplaatsen op het eiland. Aan het eind brengen we een bezoek aan de Tombs of The Kings, die op de Unesco-werelderfgoedlocatie staan. De monumentale ondergrondse tombes zijn uitgehouwen uit massief gesteente en dateren uit de Hellenistische en Romeinse periode.

Paphos: privé stadstour van een halve dag

5. Paphos: privé stadstour van een halve dag

Ideaal voor liefhebbers van geschiedenis, deze 4-uur durende tour neemt je mee terug naar de oude Griekse beschaving. We gaan naar de oude binnenstad van Paphos, waar u het verborgen Cyprus zult ontdekken. Vervolgens bezoeken we de legendarische graven van koningen, het huis van Dionysos met zijn verbazingwekkend goed bewaarde mozaïeken en het kasteel van Paphos.

7 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Andere activiteiten in Tombs of the Kings, Paphos

Wil je alle activiteiten in Tombs of the Kings, Paphos bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.