Kies data

Tonto National Forest

Tonto National Forest: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Box Canyon en Pinal Mountains ATV-tour van een halve dag

1. Box Canyon en Pinal Mountains ATV-tour van een halve dag

Verken de uiterste noordoostelijke hoek van Florence, Arizona aan boord van een spannende All Terrain Vehicle (ATV). De Box Canyon en Pinal Mountains, halverwege Tucson en Phoenix, zorgen voor een ideaal dagje uit vanuit beide steden. Het onverharde pad dat je bloedstollend maakt, is ongeveer 40 mijl lang en je hebt 3,25 uur om te spelen. Nadat je gids je heeft uitgerust met alle benodigde veiligheidsuitrusting, heb je een korte training gekregen en ben je vertrouwd met je 4-wielfiets, ga je over onverharde paden die draaien en draaien en op en neer door het Pinal-gebergte stoten. Klim omhoog en over de voorkant van de bergen terwijl je gids Indiase rotstekeningen aanwijst die zijn achtergelaten door de oude indianen. Een ander interessant punt is een oud lemen gebouw dat in de jaren 1860 als tussenstation diende voor de Butterfield Overland Stage Coach Company. Voor een korte tijd bediende het ook de Pony Express op wat bekend stond als de "Butterfield Route". Het echte hoogtepunt van de tour is Box Canyon. Je bent ongeveer 6 mijl in de canyon. Maak je klaar voor het drama van de middelste 3 mijl, een slotcanyon met muren van slechts ongeveer 10-20 voet uit elkaar en 900 voet hoog aan beide kanten!

Phoenix en Mesa: kajaktocht naar granietrif

2. Phoenix en Mesa: kajaktocht naar granietrif

Wat is een betere manier om de hitte van Arizona te verslaan dan in het koele water van de Lower Salt River? Kajak in de prachtige wildernis van het Tonto National Forest. Houd je ogen open voor inheemse, woestijnachtige dieren in het wild. Op de dobber van het Granite Reef ben je getuige van de samenvloeiing van de Salt and Verde Rivers en de majestueuze Red Mountain. De sit-on-top kajaks zijn zeer stabiel en gemakkelijk te manoeuvreren; na een oriëntatie van 15 minuten zullen zelfs beginners zich veilig en comfortabel voelen in het water. Deze zelfgeleide dobber is de handigste manier om de Lower Salt River te kajakken. Parkeer uw auto bij Saguaro Lake Ranch - geen Tonto Pass vereist - en start vanaf een privékajakstrand. Geniet van de 4,5 uur durende float. Aan het einde van de route wacht het personeel om de kajaks te verzamelen terwijl je aan boord gaat van een busje met airconditioning en terugkeert naar de ranch.

Sonorawoestijn: begeleid UTV-avontuur van 2 uur

3. Sonorawoestijn: begeleid UTV-avontuur van 2 uur

Stap in, riemen vast, draai de schakelaar om en ga op pad in het zwaarste voertuig dat de Sonorawoestijn ooit heeft gezien. De UTV met 4 zitplaatsen kan tot zijn capaciteit worden gevuld en kan nog steeds paden beklimmen, rotsblokken kruipen en door de woestijn ritselen zonder te zweten. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon wat sightseeing in je eigen tempo wilt, deze UTV is ingebeld om te leveren. Met elektrische stuurbekrachtiging, een opwindende V-Twin-motor en trekvermogen om alles mee te nemen, rijdt deze opwindende rit als een droom.

Scottsdale: Tonto National Forest Off-Road H1 Hummer Tour

4. Scottsdale: Tonto National Forest Off-Road H1 Hummer Tour

Verken een van de meest pittoreske paden van Arizona tijdens een off-road H1 Hummer-excursie. Het pad slingert door het hart van het Tonto National Forest en de mooiste bergketens van Arizona: de 4 Peaks en de Superstition Mountains. Geniet van een prachtig uitzicht op het Saguaro-meer en leer over de flora en fauna van dit majestueuze landschap. Ervaar de spanning terwijl de Hummer het ruige woestijngebied verovert. Als je hunkert naar opwinding, zul je zeker de adrenalinestoot voelen als de H1 hellingen van 60 graden beklimt, 40 graden zijhellingen doorkruist en tot 2,5 voet water doorwaadt. Ondanks alle spanning is dit een gezinsvriendelijke excursie die geschikt is voor alle leeftijden.

Phoenix & Scottsdale: Saguaro Lake Stand Up Paddleboard Tour

5. Phoenix & Scottsdale: Saguaro Lake Stand Up Paddleboard Tour

Ervaar de Sonora-woestijn vanuit een spannend nieuw perspectief op een stand-up paddleboard. Peddel door het prachtige Saguaro-meer of de Lower Salt River en neem waardevolle inzichten op in het ecosysteem dat wordt ondersteund door deze onmisbare woestijnoase. Misschien vang je zelfs een glimp op van een Amerikaanse zeearend of een dikhoornschaap, die tot de vele onderscheidende soorten behoren die in deze unieke omgeving voorkomen. Stand-up paddleboarding is een perfecte activiteit voor het hele gezin en uw professionele gids zal enige tijd doorbrengen aan het begin van de tour om de juiste technieken aan te leren. Zorg dat je klaar bent met een verstrekt reddingsvest, snacks en mineraalwater, waardeer de bergtoppen die je omringen terwijl je langs drijft, geflankeerd door gigantische saguaro-cactussen en woestijngebladerte die uniek zijn voor deze regio. En zorg ervoor dat je wat rondspurt en plezier hebt terwijl je bezig bent.

Sitemap Tonto National Forest

Wil je alle activiteiten in Tonto National Forest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.