Top of the Rock

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top of the Rock: Zo veel meer dan het uitzicht

Tegenwoordig heeft het One World Trade Center het hoogste observatieplatform in New York, maar de populairste uitzichten zijn nog altijd die van het Rockefeller Center en het Empire State Building. Beide zijn in prachtige Art Deco-stijl ontworpen, maar hier zie je wat Top of the Rock nog meer te bieden heeft!

 • Een platform van drie verdiepingen

  1. Een platform van drie verdiepingen

  Top of the Rock heeft drie verdiepingen, en elke etage voegt zijn eigen element toe aan het uitzicht op Central Park en het Empire State Building!

 • Installaties

  2. Installaties

  J.D. Rockefeller was een groot liefhebber van de kunsten, dus het is niet verrassend dat er meer te zien is dan alleen het uitzicht. Momenteel wordt de glimmende 'Radiance Wall' van Swarovski tentoongesteld.

 • De weg naar de top

  3. De weg naar de top

  De deuren sluiten, de lichten dimmen... Plotseling heb je boven je zicht op de machinerie van de dramatisch verlichte liftschacht! De weg naar beneden is trouwens net zo gaaf.

 • Kleuren

  4. Kleuren

  Kom je met kids? Ga dan met ze langs de attractie Breezeway, waar ze met hun bewegingen de kleuren van de ruimtes kunnen veranderen!

 • Een levendige plek

  5. Een levendige plek

  De beste reden om Top of the Rock te bezoeken is dat het zich in het Rockefeller Center bevindt - een culturele must-do in New York,

Plan je bezoek

 • Wat zijn de openingstijden?

  Het Top of the Rock Observation Deck is dagelijks open van 8:00 tot middernacht. De laatste lift gaat om 23:00 naar de top.

 • Hoeveel kost het?

  Tickets voor volwassenen kosten vanaf $30, voor kinderen en ouderen zijn kortingen verkrijgbaar. Je kunt kaartjes bij de ingang kopen, maar ook tickets online boeken om de rijen te vermijden.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  8:00 - middernacht
 • Toegangsprijzen
  $30
 • Heb ik een gids nodig?
  Niet nodig
 • Hoe kom ik er?
  Neem de metro naar een van de vele haltes rond Rockefeller Center, tussen 5th en 6th Avenue.
 • Extra tips
  We raden je sterk aan om online te boeken zodat je niet in de rij hoeft te staan!

Top of the Rock: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Top of the Rock? Clicca qui per la lista completa.

Wat anderen zeggen over Top of the Rock

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.767 beoordelingen

Ik heb 2 attracties geboekt en gebruikt voor de hop-on-hop-off-bus en Top of the Rock. Ik vond het erg leuk dat de busreizen werden uitgevoerd door BIG BUS mE, de meest gerenommeerde aanbieder. Door het gebruik van deze twee attracties zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, heb ik aanzienlijk bespaard in vergelijking met de reguliere tickets.

Geweldige ervaring. Foto's gemaakt achter veiligheidsglas. Later ontdekt dat je nog een verdieping hoger kon. Was een smaller platform waar geen veiligheidsglas nodig was. Op dit platform mooie scherpe foto's kunnen maken.

Ik ken New York al, maar ik word nooit moe, er zijn altijd dingen te ontdekken. De NYC-verkennerpas is het meest geschikt om NYC te bezoeken, al dan niet voor het eerst.

Super mooie ervaring! Binnen een halve minuut ben je op de 86e verdieping van het gebouw en heb je een fantastisch uitzicht over de stad.

Het uitzicht is adembenemend !!!! Moet doen in New York !!!