Top of the Rock

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top of the Rock: Zo veel meer dan het uitzicht

Tegenwoordig heeft het One World Trade Center het hoogste observatieplatform in New York, maar de populairste uitzichten zijn nog altijd die van het Rockefeller Center en het Empire State Building. Beide zijn in prachtige Art Deco-stijl ontworpen, maar hier zie je wat Top of the Rock nog meer te bieden heeft!

 • Een platform van drie verdiepingen

  1. Een platform van drie verdiepingen

  Top of the Rock heeft drie verdiepingen, en elke etage voegt zijn eigen element toe aan het uitzicht op Central Park en het Empire State Building!

 • Installaties

  2. Installaties

  J.D. Rockefeller was een groot liefhebber van de kunsten, dus het is niet verrassend dat er meer te zien is dan alleen het uitzicht. Momenteel wordt de glimmende 'Radiance Wall' van Swarovski tentoongesteld.

 • De weg naar de top

  3. De weg naar de top

  De deuren sluiten, de lichten dimmen... Plotseling heb je boven je zicht op de machinerie van de dramatisch verlichte liftschacht! De weg naar beneden is trouwens net zo gaaf.

 • Kleuren

  4. Kleuren

  Kom je met kids? Ga dan met ze langs de attractie Breezeway, waar ze met hun bewegingen de kleuren van de ruimtes kunnen veranderen!

 • Een levendige plek

  5. Een levendige plek

  De beste reden om Top of the Rock te bezoeken is dat het zich in het Rockefeller Center bevindt - een culturele must-do in New York,

Plan je bezoek

 • Wat zijn de openingstijden?

  Het Top of the Rock Observation Deck is dagelijks open van 8:00 tot middernacht. De laatste lift gaat om 23:00 naar de top.

 • Hoeveel kost het?

  Tickets voor volwassenen kosten vanaf $30, voor kinderen en ouderen zijn kortingen verkrijgbaar. Je kunt kaartjes bij de ingang kopen, maar ook tickets online boeken om de rijen te vermijden.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  8:00 - middernacht
 • Toegangsprijzen
  $30
 • Heb ik een gids nodig?
  Niet nodig
 • Hoe kom ik er?
  Neem de metro naar een van de vele haltes rond Rockefeller Center, tussen 5th en 6th Avenue.
 • Extra tips
  We raden je sterk aan om online te boeken zodat je niet in de rij hoeft te staan!

Sitemap Top of the Rock

Wil je alle activiteiten in Top of the Rock ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Top of the Rock

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.008 beoordelingen

Superhandig. Ik heb lang getwijfeld om een pass te gebruiken gezien enkele commentaren maar ik ben zeer blij dat ik die uiteindelijk heb aangeschaft. Ik gebruikte de pass voor 7 attracties (Top of the Rock, Museum Natural History, Guggenheim, Hornblower Cruise, Radio City Music Hall tour, MoMa en One World Observatory). De voucher kan je direct gebruiken en alles ging zeer vlot.

Uitgerekend wat de losse kaartjes zouden kosten, en wij hadden onze pas er na 6 acttracties binnen 2 dagen uit. En dan zijn de overige 2 dagen heerlijk genieten.... net als de eerste 2 dagen overigens. Een echte aanrader.

De pass is zeer praktisch in gebruik en voordelig. We moesten nergens lang aanschuiven en de gekozen attracties waren geweldig. 9/11 museum is zeker niet te missen tussen de aangeboden attracties en toegang was zeer vlot.

Wat een fijn systeem om van te voren je activiteiten te plannen en eenmaal op de plaats van bestemming makkelijk toegang tot de verschillende activiteiten te krijgen!

Echt prachtig om een New York pass te hebben maar je moet veel doen om het eruit te halen