Top van de Eiffeltoren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top van de Eiffeltoren: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Parijs: rondleiding Eiffeltoren met toegang tot de top

1. Parijs: rondleiding Eiffeltoren met toegang tot de top

Beleef het adembenemende uitzicht over Parijs vanaf de top van de Eiffeltoren. Bekijk iconische Parijse bezienswaardigheden, verken de drie verdiepingen van de toren en leer de geschiedenis dankzij jouw gids. Jouw Engelssprekende gids zal je helpen de geschiedenis van de Eiffeltoren te ontdekken en jou het prachtige panorama laten zien dat het 360°-uitzicht op Parijs biedt vanaf de 2e verdieping van de Eiffeltoren. Je hebt ook toegang tot de top van de Eiffeltoren. Met een hoogte van ongeveer 276 meter biedt deze derde verdieping zijn bezoekers het beste uitzicht over de Lichtstad. Deze activiteit biedt geen voorrangstickets - Je zult moeten wachten op onze gids om de tickets te kopen voordat je op je tour gaat.

Parijs: diner in de Eiffeltoren in Madame Brasserie Restaurant

2. Parijs: diner in de Eiffeltoren in Madame Brasserie Restaurant

Geniet van een uniek moment op de top van Parijs met deze culinaire ervaring bij Madame Brasserie op de eerste verdieping van de Eiffeltoren. Kies uit een standaardmenu met 3 gangen of een Grande Dame-menu met 4. Kies uit opties met of zonder drankjes zoals champagne, wijn en koffie. Kies zitplaatsen met uitzicht op Parijs, uitzicht op de Eiffeltoren of een stoel in het hart van restaurant Madame Brasserie. Heb de mogelijkheid om te kiezen uit een vroeg of laat diner. Neem de lift naar de eerste verdieping van de Eiffeltoren. In een vriendelijke sfeer worden gezonde en gastronomische gerechten geserveerd. Ervaar service van wereldklasse in een restaurant met een prachtig uitzicht op de elegante wijk Trocadero. Ontdek de gerechten van de toegewijde ambachtsman Thierry Marx die zijn menselijke en ecologische waarden deelt met dit etablissement door een menu voor te stellen, bereid met lokale en seizoensgebonden producten.

Parijs: directe toegang top Eiffeltoren & avondrondvaart

3. Parijs: directe toegang top Eiffeltoren & avondrondvaart

Je ontmoet je host en gaat aan boord van een boot voor een 1 uur durende rondvaart over de rivier vanaf de voet van de Eiffeltoren. De dienst vertrekt elke 30 of 60 minuten, afhankelijk van de tijd van het jaar. Je kunt je ticket op elk moment gebruiken binnen drie maanden na het moment van aankoop. Je bespaart tijd met een voorrangsticket voor een zelfgeleid bezoek aan de Eiffeltoren in de avond. Krijg een weids uitzicht over iconische monumenten, zoals de Notre-Dame en de Egyptische obelisk op de Place de la Concorde. Je rondleiding vindt plaats van 17:30 tot 22:00 uur. Eerst ga je op een rondvaart over de rivier voor 1 uur. Dan ga je richting de wolken en geniet je van het uitzicht vanaf de top van de Eiffeltoren. Tijdschema rondvaart: van april tot september Je kunt zelf een vertrektijd tussen 10:00 en 22:30 uur uitkiezen (met uitzondering van 13:00 en 19:30 uur). Er geldt een minimum van 10 deelnemers. Boten gaan ongeveer elke 30 minuten. In het weekend en elke doordeweekse dag in juni, juli en augustus vertrekken boten tussen 10:00 en 23:00 uur. Op 14 juli vertrekt de laatste boot om 14:00 uur. Tijdschema rondvaart: van oktober tot maart Je kunt zelf een vertrektijd tussen 10:30 en 22:00 uur uitkiezen (met uitzondering van 13:00 en 19:30 uur). Er geldt een minimum van 10 deelnemers. Boten vertrekken elke 60 minuten. In het weekend en op doordeweekse dagen tijdens de Franse zone C-schoolvakanties gaan de boten van 10:00 tot 22:30 uur. Op 24 december vertrekt de laatste rondvaart om 17:00 uur en op 31 december vertrekt de laatste rondvaart om 21:30 uur.

Parijs: lunch in Madame Brasserie Restaurant Eiffeltoren

4. Parijs: lunch in Madame Brasserie Restaurant Eiffeltoren

Proef het goede leven in het beroemde restaurant Madame Brasserie op de eerste verdieping van de Eiffeltoren. Geniet van een heerlijke lunch bereid door de ambachtelijke chef-kok Thierry Marx en geniet van een prachtig uitzicht over de stad en in de iconische toren zelf. Stijg omhoog in de lift naar de eerste verdieping van de Eiffeltoren en stap in de eigentijdse maar gezellige sfeer van restaurant Madame Brasserie. Geniet van een driegangenlunch, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten. Kies of u de heerlijke hapjes wilt begeleiden met drankjes, waaronder champagne en wijn. Kies vooraf een tafel die bij je past, ofwel in het hart van de Brasserie, uitkijkend op het revolutionaire raamwerk van de iconische toren, ofwel met uitzicht over de Lichtstad zelf.

Eiffeltoren ochtendtour met lift en rondvaart Seine

5. Eiffeltoren ochtendtour met lift en rondvaart Seine

Ga voor een begin in de ochtend, een rustigere tijd, en ontmoet je gids om je reis in Parijs te beginnen bij de Eiffeltoren. Je hoort verhalen terwijl je loopt en meer te weten komen over de creatie ervan voor de internationale tentoonstelling van 1889, een wereldtentoonstelling. In zijn vroege dagen werd de toren door de Parijzenaars verafschuwd, maar hij won uiteindelijk de harten van de Parijzenaars en het werd het meest gevierde icoon van de stad. Nadat je de 2 beveiligingsknoppen hebt gepasseerd, ga je recht omhoog naar de tweede verdieping of de top (afhankelijk van de optie die je boekt) per lift terwijl je geniet van anekdotes en verhalen over de geschiedenis van Parijs onder je voeten. Je wandelt ook rond de kijkgalerij en geniet van de bezienswaardigheden van Champs de Mars en de Tour Montparnasse.  De volgende ervaring is een riviervaart met een flexibele starttijd.Stap aan boord en ontspan op het dek of in het lagere gedeelte terwijl je vaart over deze beroemde rivier. Dwars door de stad neemt de Seine je mee langs glamoureuze bezienswaardigheden. Deze rivieroevers zijn bekroond door UNESCO met een plaats op de Werelderfgoedlijst. Hoor onderhoudend commentaar terwijl je vaart en uitkijkt naar bezienswaardigheden zoals het Louvre, een iconisch gebouw dat de thuisbasis is van enkele van 's werelds meest gevierde kunstwerken. Houd je camera gereed om foto's te schieten van Notre Dame - UNESCO Werelderfgoed - en bewonder de opvallende gevel van La Conciergerie. Dit voormalige koninklijke paleis en gevangenis was ooit het onderkomen van de belangrijkste politieke gevangenen in het land, zoals Marie Antoinette en Napoleon III. Na een uur op het water keert de boot terug naar het beginpunt waar de tour eindigt.

Parijs: rondleiding buiten de Eiffeltoren en ticket voor top

6. Parijs: rondleiding buiten de Eiffeltoren en ticket voor top

Altijd al gedroomd van een bezoek aan de Eiffeltoren? Boek snel een voorrangsticket naar de 2e etage. Je vermijdt, met een vooraf gereserveerd ticket, de lange wachtrij bij de hoofdingang en gaat sneller richting het uitkijkpunt met uitzicht op de Lichtstad. Begin je kleine groepsreis vanuit de verzorgde tuinen van Trocadero Plaza; veruit het beste uitkijkpunt om de Eiffeltoren te fotograferen. Volg je gids over de Iena-brug naar de voet van de Eiffeltoren, luister onderweg naar het fascinerende verhaal van de architectuur en geschiedenis van de Eiffeltoren. Ga langs de ticketrijen en ga  met je gids naar de 2e verdieping. Je hoort hoe de Eiffeltoren bijna werd afgebroken in 1909, komt meer te weten over het interessante verhaal van de man achter de Eiffeltoren, Gustave Eiffel, en meer. De gids begeleidt je naar het speciale observatiedek op de tweede verdieping, vanwaar je de prachtige stad aan je voeten ziet liggen, terwijl je luistert naar het heldere en onderhoudende commentaar van de gids.

Parijs in 1 dag: Eiffeltoren, boottocht op de Seine & Louvre

7. Parijs in 1 dag: Eiffeltoren, boottocht op de Seine & Louvre

Je bezichtigt alle wereldberoemde hoogtepunten van Parijs in slechts één dag. Om 08:30 uur ontmoet je je lokale gids in de buurt van de Eiffeltoren. Wees de eerste in de rij, vermijd de drukte en waardeer het geweldige uitzicht over Parijs vanaf de 2e of bovenste verdieping (afhankelijk van de optie die je kiest). Je gids vertelt je alles wat je moet weten over de constructie van de toren en het leven van Gustave Eiffel. Later in de ochtend gaat je tour verder met een boottocht over de Seine, om Parijs en de bezienswaardigheden aan het water vanuit een nieuw perspectief te ontdekken. Na de boottocht begeef je je naar het Louvre met de bus op het RATP-netwerk, en ervaar je de sfeer van Parijs zoals een lokale bewoner dat doet! Je brengt de middag door in het Louvre, het beroemdste museum ter wereld. Hier heb je tijd om te lunchen en ontdek je alles wat het museum te bieden heeft. Kom oog in oog met de Mona Lisa te staan, een ervaring die je tijdens je verblijf in Parijs niet mag missen. Je verkent de Italiaanse en Franse schilderkunsten, evenals de antieke Egyptische en Griekse afdelingen. Sluit de dag af met een wandeltocht door het centrum vanaf het museum, waar je gids je helpt met het ontdekken van de omgeving van de Notre-Dame. Je gids kan je alles vertellen over deze kathedraal en je beelden laten zien waarbij je je in het interieur waant. Houd er rekening mee dat, vanwege de brand in de Notre-Dame op 15 april 2019, het tourschema kan worden gewijzigd.

Parijs: bezoek Eiffeltoren met top, Louvre en boottocht

8. Parijs: bezoek Eiffeltoren met top, Louvre en boottocht

Geniet van drie bezienswaardigheden in Parijs. Je ontmoet je gids 's ochtends bij het vertrekpunt om je tickets voor het Louvre en de rondvaart op te halen, waarna je naar de Eiffeltoren gaat. Samen met je gids beklim je de toren naar de top. Hoor de mooiste verhalen van je gids tot je het tweede niveau bereikt. Hierna kun je helemaal naar de top gaan om te genieten van het fascinerende uitzicht op de stad. Hierna is het tijd voor je rondvaart van 1 uur over de romantische rivier de Seine. Aanschouw de mooiste delen van de Lichtstad vanaf het rustige water en geniet van leuke weetjes van je audiogids. Voltooi je reis met een bezoek aan het wereldberoemde Louvre. Met je ticket kun je een bezoek brengen aan dit doolhof van kunst en cultuur, midden in de stad. Je kunt nu met eigen ogen zien of de Mona Lisa echt zo geheimzinnig lacht, maar ook andere schilderijen bewonderen en tussen de standbeelden door wandelen.

Parijs: rondleiding Eiffeltoren, Arc de Triomphe & rondvaart

9. Parijs: rondleiding Eiffeltoren, Arc de Triomphe & rondvaart

Je ziet het beste van Parijs met deze combitour met een rondleiding door de Eiffeltoren, tickets voor de Arc de Triomphe en een rondvaart. Ga met je gids naar de Eiffeltoren en bezoek de tweede verdieping. Er is ook een optie om de top te bezoeken. Je kunt je tickets voor de Arc de Triomphe en rondvaart op een andere dag gebruiken voordat ze verlopen zijn.   De Eiffeltoren biedt een panoramisch uitzicht op de stad. Je ziet iconische monumenten als de gouden koepel van Les Invalides en de restanten van de kathedraal Notre-Dame de Paris. Geniet van uitzichten van bovenaf op de Egyptische obelisk op de Place de la Concorde en het prachtige dak van het Grand Palais. Als je bij het boeken de optie voor de top selecteert, ga je naar een nog hoger niveau zodat je tot voorbij de stad kunt kijken, en deze activiteit ook van je bucketlist kunt strepen.   Je kunt binnen 3 maanden na aankoop aan boord van een boot voor een 1 uur durende boottocht over de Seine die begint aan de voet van de Eiffeltoren. De dienst gaat elke 30 tot 60 minuten. Je ziet enkele van de mooiste monumenten van Parijs van dichtbij tijdens deze ontspannende tour door de stad.   Je krijgt ook open kaartjes om de Arc de Triomphe te bezoeken, een neoklassiek monument dat is gebouwd in de oude Romeinse stijl. Het ligt in het centrum van de stad en het uitzicht vanaf de top is het absoluut waard. Je ziet vanaf deze centrale plek hoe de straten zich ontvouwen in een stervormig patroon. Aan de voet kun je de Tombe van de Onbekende Soldaat bezoeken, die is opgedragen aan de 1,3 miljoen Franse soldaten die gestorven zijn tijdens de Eerste Wereldoorlog. Bekijk hoe de eeuwige vlam elke avond om 18:30 uur wordt aangestoken en loop door de tentoonstelling die het symbolische belang van dit monument duidelijk maakt.

Parijs: Eiffeltoren, hop on, hop off-bus, riviercruise op de Seine

10. Parijs: Eiffeltoren, hop on, hop off-bus, riviercruise op de Seine

Ontdek Parijs vanaf de Eiffeltoren en ervaar het plezier om deze prachtige stad vanuit een nieuw uitkijkpunt te zien. Kies een een- of tweedaagse buspas voor een hop-on hop-off sightseeingbustour met open dak voor een panoramisch uitzicht over Parijs. Vaar langs de rivier de Seine en ontdek de geschiedenis van de beroemde UNESCO-sites van Parijs. Ontmoet je gids 's ochtends op het ontmoetingspunt en ontvang vouchers voor de hop-on hop-off bus, de riviercruise op de Seine en toegangskaarten voor de Eiffeltoren om Parijs vanaf de tweede verdieping of de top te zien, afhankelijk van de optie die je kiest Kiezen. Stap aan boord van onze hop-on hop-off bus en ontdek Parijs op je gemak. Stop bij iconische monumenten zoals de Eiffeltoren en het Louvre. Leer meer over de geschiedenis van Parijs met behulp van onze live gids, die spreekt via een audiogids die beschikbaar is in acht talen. Bekijk de beroemde bezienswaardigheden van de stad, van de Arc de Triomphe van Napoleon aan het einde van de Champs-Elysées tot de prachtige Opéra Garnier. Een volledige lus duurt ongeveer 2,5 uur (zonder uitstappen), of je kunt uitstappen bij een van deze 10 haltes: • Eiffeltoren, Quai Branly (tegenover de Pont d'Iéna) • Champ de Mars, Avenue Joseph Bouvard • Opéra Garnier, Rue Scribe 15 • Louvre-Pyramide, Informatiecentrum Big Bus, Avenue de l'Opéra . 11 • Louvre-Pont des Arts (nabij Pont des Arts) • Notre-Dame, Quai de Montebello (tegenover Notre-Dame) • Musée d'Orsay (tegenover het Musée d'Orsay) • Champs-Élysées, Avenue des Champs-Élysées 156 • Grand Palais, Avenue Winston Churchill • Trocadéro, Avenue Paul Doumer Ontspan terwijl u geniet van het uitzicht over Parijs met een boottocht van 1 uur op de rivier de Seine, geldig voor maximaal een maand. Bewonder de door UNESCO beschermde gebouwen langs de rivieroevers, waaronder de Eiffeltoren, Les Invalides, de Notre-Dame de Paris en de Conciergerie. Passeer onderweg charmante woonboten en drijvende restaurants. Een gids zal u de schoonheden van Parijs uitleggen terwijl u ontspant en de meest erkende bezienswaardigheden in Parijs ziet.

Sitemap Top van de Eiffeltoren

Wil je alle activiteiten in Top van de Eiffeltoren ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Top van de Eiffeltoren

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 16.653 beoordelingen

Ophalen door gids verliep wat chaotisch maar de toelichting met weetjes onder de Eiffeltoren was leerrijk. Toegang zonder aanschuiven is wel een illusie. maar er is wel een soort 'priority lane'. De trip naar boven verloopt zonder de gids. Op 2e verdieping moet je overstappen naar lift top. Daar is er geen 'priority lane', gewoon aanschuiven met al de rest. Elke verplaatsing tussen de verdiepen is aanschuiven om de lift te nemen. Maar gezien de setting hebben weer ons toch niet echt aan gestoord. Was uitzonderlijk druk misschien door Hemelvaart-weekend. Tripje met boot was druk, enkel een zitplaats beneden buiten kunnen vinden. Daar geen geluid van de gids. Je ziet daar ook maar 1 kant van de tour thv Île de la Cité en dus Notre Dame niet gezien vanop het water...

Gisteren een onwijs leuke en informatieve tour gehad gedaan door gids Antoine. Hij verttelde leuke wetenswaardigheden met een grap er tussen en hield ondanks het wachten in de rij voor de security gate ons gezelschap door veel te vertellen over de Eiffeltoren. wat het wachten verzachte.

Prima geregeld en een bijzonder aardige lokale gids die ons in goed Engels de stad heeft laten zien vanaf de 2de ring. Later naar de top geweest om de lichtstad van alle kanten te bekijken.

especially the method with the earphone-connected to the guide is very helpful to be informed

Hele leuke gids die goed en met humor kon vertellen. We hebben genoten.