Top van de Eiffeltoren


Top van de Eiffeltoren: tours & tickets

Wat anderen zeggen over Top van de Eiffeltoren

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 10.971 beoordelingen

De gids was prima op tijd en praatte netjes rustig en begrijpelijk Engels...wat een verademing hier in Parijs. Ze heette: Aida en was super vrolijk en had er ook echt zin in..wat een Top vrouwtje. We ontmoeten haar in de buurt van de eifeltoren ongeveer 5 min daar vandaan, en na het opwachten van de groep gingen we op pad. Aangekomen bij de eifeltoren zagen we lange,lange,lange wachttijden om alleen al zeg maar onder de 4 poten van de toren te komen..ik schrok hier best van ..maar wat bleek ..mevr Aida loodste de hele groep langs een speciale toegangspoort naar "binnen"..Dit geeft een speciaal vip gevoel..eenmaal binnen zie je dat de rijen om echt in de toren te mogen nog veel langer zijn ..deed denken aan hele drukke dag in Efteling . Ook deze rijen worden gekruist en Aida zei: ik zeg 1x pardon tegen de mensen om te kruisen daarna mogen jullie dat ieder voor zich doen..hahaha..we zijn in 1 lange sliert als polonaise er tussen door gelopen. Boek deze toegang..het was in 1 woord Top !!

Ging echt super. met de gids samen loop je langs de super lange rijen. Ik dacht eigenlijk dat we met de trap zouden moeten maar we gingen gelukkig met de lift. je kon kiezen om met de trap of lift weer naar beneden te gaan. was echt super mooi.

De Eiffeltoren bezoeken met een gids als JB is echt een toevoeging ! Ontzettend genoten van zijn verhalen over de Eiffeltoren zelf en de bezienswaardigheden die we vanaf de toren konden zien.

Goede begeleiding. Meertalig. We wisten niet waar we moesten verzamelen en werden keurig gebeld over waar we bleven. Hartstikke flexibel, bedankt voor de goede zorgen en begeleiding!

Kies een verblijf ergers west of oost Parijs ( lijn 1 metro La Defence- Saint Vincennes staakt nooit = computer gestuurd !) anders kost het je een vermogen om in de stad te komen....