Torcello
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Torcello: tours & tickets

Torcello: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Venetië

Bekijk alle 473 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Torcello

Gemiddelde beoordeling
4 / 5
gebaseerd op 9.340 beoordelingen

Goed georganiseerde trip van 4u naar 3 eilanden

Wij waren tevreden over de organisatie. Vriendelijk personeel zowel aan de kade als op het schip. Perfecte timing ! De eilanden zelf zijn de moeite waard! Het glasblazen in Murano waar je een demonstratie van krijgt (paardje wordt gemaakt...) is toch uniek! Burano met zijn kleurrijke huisje ook hemels. Torcello vond ik wat minder als je van San Marco komt...Maar samengevat voor 20 euro per persoon 4u Venetiaans avontuur...is meegenomen vooral ook als je geluk hebt met de septemberzon!! Wel meer plaats in dan buiten, is dan voor de vlugge opstappers. Nadeel soms wel wat rook van de boot.

Boottocht: een glimp van Murano, Torcello en Burano Beoordeeld door

Een zeer leuke en goed georganiseerde boottrip

De drie eiland waren adembenemend. De eerste stop in Murano, met de mooie glaswerkjes. Als tweede stop het zeer kleurrijke Burano, en ten slotte Torcello met zeer prachtige natuur en een moment om tot rust te komen. Op elk eiland kregen we een bepaalde tijd om vrij rond te lopen. De gids gaf duidelijke instructies zodat er geen verwarring was. Een aanrader!

Boottocht: een glimp van Murano, Torcello en Burano Beoordeeld door

Mooie boottrip, laatste eiland kunnen ze weglaten.

Leuke trip langs de drie eilanden bij Venetië. Gids sprak beter Spaans dan Engels maar de omgeving van de lagune was erg mooi. Laatste eiland was iets minder, alleen maar een kerk te bezichtigen. De andere twee waren erg bijzonder en daar had best meer tijd besteedt kunnen worden. Al met al een leuke tour die de moeite waard is.

Boottocht: een glimp van Murano, Torcello en Burano Beoordeeld door

Mooie boottocht die je nog meer van Venetië laat zien.

Leuke boottocht van circa 4,5 uur die je langs drie mooie eilanden leidt: Murano, Burano en Torcello. 45 minuten per eiland was prima, maar omdat Burano zo mooi was, hadden we daar graag nog wat langer doorgebracht! De prijs is het zeker waard! Zeker een must-do wanneer je in Venetië bent.

Boottocht: een glimp van Murano, Torcello en Burano Beoordeeld door

Goed georganiseerde trip met stipte afvaarten.

Van het eiland Murano niets gezien. Maar de demonstratie in de glasblazerij was wel mooi. 'tWinkeltje ook.