Toren van Belém
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Toren van Belém: tours & tickets

Toren van Belém: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Lissabon

Bekijk alle 771 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Toren van Belém

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 7.453 beoordelingen

Lissabon is een waanzinnige stad en de tour laat je ALLES zien!

Vooral de tramritten vonden we erg fijn. Dan ga je door kleinere straten en dit vonden wij persoonlijk de leukste plekjes. We hadden ook een erg vermakelijke tramconducteur die veel lol had in z'n werk en zelfs de passagiers zijn plek achter het 'stuur' aanbood. Met de bus krijg je wel een beter overzicht en kun je kijken welke plekken je (later) tijdens je vakantie nog (uitgebreid) wil bezoeken. Ook de boottocht was leuk! Trek wel wat warms aan, want het is (natuurlijk) een stuk kouder dan in de stad.

Lissabon: 72-uurs hop on, hop off-ticket bus, tram & boot Beoordeeld door

Alles was goed geregeld, tram ,bus, liften. Ook bij de attracties met

Alles was goed geregeld, tram ,bus, liften. Ook bij de attracties met kortingsacties was het goed geregeld. Enkele puntjes voor verbetering, de aanduiding op de kaart waar de haltes zich bevinden. Zet even de naam van de straat erbij zodat je makkelijk de halte kan vinden als je ergens uitstapt en verderop weer instapt. Dat scheelt veel zoeken. De bonnetjes die je moet laten zien aan de chauffeur mogen wat overzichtelijker. Dit scheelt met in en uitstappen..

Lissabon: 72-uurs hop on, hop off-ticket bus, tram & boot Beoordeeld door

Prima, maar moeilijk om rendabel te zijn

De pas werkt perfect en wordt op veel plekken geaccepteerd. Het OV en het skippen van de rijden is veruit het grootste voordeel. Het is alleen vrij lastig om de pas 'er uit te halen' de meeste attracties kosten normaal 5 euro, dus je zou 9 attracties moeten bezoeken om de pas er uit te halen. In 72 uur is dat erg krap.

Lisbon Card: 24, 48, of 72 uurs ticket Beoordeeld door

Mooie boot, fijne vriendelijke bemanning

Makkelijk te vinden opstappunt, vriendelijke bemanning die het leuk vond om ons iets over Lissabon te vertellen maar die het ook prima vond als je gewoon lekker op het voordek zat te chillen. Heel leuke ervaring! Volgende keer zou ik ook weer gaan, maar dan langs de kust.

Lissabon: zeilboottocht over de Taag Beoordeeld door

fijne tijd gehad met yellow bus in lassabon ben er blij mee

het verkeer in lissabon rijd langzaam, verwacht wel langere route tijden dus neem je tijd voor de rond rit. wees ook op tijd voor de boot anders zou er geen plaats zijn op de boven dek. de tourguide is iets tegegevallen. ook jammer dat er geen live gids aanwezig is