Datums kiezen

Toren van Giotto

Toren van Giotto: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Florence: rondleiding door de kathedraal van de Duomo

1. Florence: rondleiding door de kathedraal van de Duomo

Leer meer over de geschiedenis van Florence tijdens het verkennen van de Duomo. Ontmoet je deskundige gids tijdens deze rondleiding door een van de meest iconische locaties van Florence. Verken de prachtige en historische Duomo terwijl je fascinerende verhalen over Florence en de kathedraal hoort van je gediplomeerde gids. Headsets zijn aanwezig, zodat u de werken in uw eigen tempo kunt bewonderen terwijl u geniet van het commentaar van uw gids. Ga terug in de tijd toen Florence werd geregeerd door de Medici-familie, een van de machtigste en rijkste in de geschiedenis van Italië. Betreed de kathedraal, bekijk de binnendecoratie en ontdek hoe de koepel is gemaakt door Filippo Brunelleschi. Bewonder het ongelooflijke fresco van Giorgio Vasari, The Last Judgement. Ervaar de kathedraal van Santa Maria del Fiore, die wordt beschouwd als een van de belangrijkste ter wereld. Zie waarom het Duomo-complex op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Florence: Duomo & Brunelleschi's Koepel Ticket met Audio App

2. Florence: Duomo & Brunelleschi's Koepel Ticket met Audio App

Geniet met dit ticket van een gemakkelijke toegang tot de koepel van Brunelleschi, onderdeel van de kathedraal van Florence. Ontmoet de lokale assistent op het ontmoetingspunt, presenteer uw voucher en ontvang uw tickets om uw ervaring te beginnen. De dag vóór uw bezoek ontvangt u een WhatsApp-bericht met een herinnering voor het ontmoetingspunt en de instructies om onze meegeleverde mobiele audioapplicatie op uw apparaten te downloaden; vergeet niet je telefoon op te laden en je eigen oordopjes mee te nemen. Ten eerste: als je een rugzak hebt, maak dan gebruik van de gratis bagageopslag, want ze mogen niet langskomen. Ten tweede ga je de Koepel binnen en beklim je 463 treden om de top te bereiken. Bewonder de eivormige architectuur van de Koepel, destijds het grootste bouwwerk ter wereld. Luister naar onze unieke audiogids, die is inbegrepen, gemaakt en voortdurend bijgewerkt door onze interne kunsthistoricus. Geniet tijdens een bezoek aan het interieur van de Koepel van de gelegenheid om de vele fresco's en glas-in-loodramen te bekijken. Bewonder de fresco's van het Laatste Oordeel van Zuccari en Giorgio Vasari en geniet vanaf de top van een prachtig panorama over Florence en omgeving.

Florence: Santa Maria del Fiore Tickets met Dome Climb

3. Florence: Santa Maria del Fiore Tickets met Dome Climb

Ontdek de schoonheid van de Santa Maria del Fiore-kathedraal tijdens een exclusief avontuur. Bewonder de 13e-eeuwse gotische kerk, een parel van Florentijnse architectuur en die nu wordt beschouwd als de 4e grootste kerk van Europa. Geniet van onvergetelijke uitzichten en ongelooflijke verhalen over de 2e grootste Duomo in Italië. Loop de historische 463 treden op en bewonder de prachtige stad Florence vanuit een heel ander perspectief. Bekijk beroemde fresco's van Vasari en Zuccari. Loop rond de Santa Reparata-crypte en leer over de geschiedenis van de kathedraal in het Museum van de Duomo. Klim in je eigen tempo naar de top van de grootste koepel ter wereld gebouwd door Brunelleschi. Rust aan de top uit en geniet van een van de meest geweldige uitzichten van Florence. Bewonder in het interieur de 16e-eeuwse fresco's geschilderd door Vasari en Zuccari.

Florence: Tickets voor de kathedraal met pas voor de koepel van Brunelleschi

4. Florence: Tickets voor de kathedraal met pas voor de koepel van Brunelleschi

Verken de kathedraal van Florence met een toegangspas voor deze iconische bezienswaardigheid. Bezoek de top van de Koepel, het Baptisterium, de Crypte, Giotto's Klokkentoren en het Opera del Duomo Museum. Geniet van je rondleiding door de Cupola en de Kathedraal van Santa Maria del Fiore. Boven aangekomen voel je je alsof je een skywalk boven de stad maakt. Bewonder het prachtige uitzicht over het Toscaanse platteland en het centrum van Florence, inclusief Fiesole, de Chianti-wijk, de centrale markt, de Santa Croce kerk, de Synagoge, de San Lorenzo kerk, het Palazzo Pitti, de Ponte Vecchio en nog veel meer. Je kunt ook de fascinerende interieurs van de kathedraal ontdekken, waaronder het Baptisterium en de Crypte. Leer meer over deze waardevolle historische kenmerken van de kathedraal met je audiogids. NB. Het tijdslot dat je selecteert is alleen voor de Cupola beklimming, je kunt de andere musea bezoeken vanaf de ochtend van de dag die je hebt geselecteerd voor de beklimming. Houd er rekening mee dat op zondag de openingstijden beperkt zijn vanwege religieuze vieringen. Als je de optie met digitale audiogids hebt gekocht, moet je je voucher inwisselen bij het kantoor van de lokale partner (Slow Tour Tuscany) op Lungarno degli Acciaiuoli 10. Als je de optie "Alleen ticket" hebt gekocht, ontvang je de dag ervoor je digitale toegangsbewijs per e-mail en kun je direct naar de ingang van de Cupola zonder je voucher om te ruilen.

Florence: Duomo-toegangsticket met de koepel van Brunelleschi

5. Florence: Duomo-toegangsticket met de koepel van Brunelleschi

Stap binnen in de koepel van Brunelleschi, een van de meest iconische bezienswaardigheden in Florence, met een toegangsticket. Stijg op naar de lantaarn van de koepel en bekijk het panoramische uitzicht op de mooie rode daken van het historische centrum voordat u een rondleiding door het complex krijgt. Terwijl je naar buiten kijkt, kun je een glimp opvangen van de pittoreske rivier de Arno, de Toscaanse heuvels en meer. Na een bezoek aan de koepel ga je verder richting de kathedraal, de klokkentoren van Giotto, het Baptisterium en andere gebieden. U zult versteld staan van de grandeur van de Dom van Florence. Bewonder de levendige kleuren met ingewikkelde details van Het Laatste Oordeel, een gigantisch fresco geschilderd door Zuccari en Vasari. Je zult ook getuige zijn van de drie originele deuren van de doopkapel, inclusief de Poort van het Paradijs, gemaakt door Ghiberti. Breng tijd door met het verkennen van dit prachtige architectonische meesterwerk in het hart van Florence.

Florence: Kathedraal, Duomo Museum en Baptisterium Tour

6. Florence: Kathedraal, Duomo Museum en Baptisterium Tour

Bezoek de belangrijkste religieuze monumenten op het Duomo-plein in Florence met vooraf gereserveerde tickets. Concentreer u op de historische en culturele betekenis van de kathedraal van Santa Maria del Fiore en de aanvullende structuren, uitgelegd door een deskundige lokale gids. Begin je tour op het Duomo-plein. Leer meer over de iconische kathedraal en de constructie ervan door de eeuwen heen en hoe deze het centrum van het religieuze leven van Florence werd. Profiteer van de kennis van uw gids om de relatie met de rest van de prachtige gebouwen op het plein te begrijpen. Betreed de kathedraal van Florence vanaf een aparte lijn voor kleine groepen. Zie het als een artistiek wonder vanwege zijn grootte en zijn verbazingwekkende marmeren decoraties. Geniet van de schoonheid van onschatbare schatten van gotische en renaissancekunst. Krijg voorrang bij de toegang tot de achthoekige doopkapel van St. John, vooral bekend om zijn plafond versierd met gouden mozaïeken en zijn glimmende bronzen deuren, de zogenaamde Poorten van het Paradijs. Bekijk het reliëfwerk op de gedetailleerde panelen. Leer hoe dit niet de originele bronzen deuren zijn en dat de authentieke East Doors momenteel in het museum te zien zijn. Ga verder naar het Duomo-museum, waar ongelooflijke meesterwerken zoals de poorten van de doopkapel, de sculpturen van Donatello en de originele houten steigers van de koepel worden tentoongesteld. Je kunt urenlang door de displays dwalen, maar je gids zal zich concentreren op hoogtepunten zoals de Pietà van Michelangelo en andere prachtige kunstwerken. Kies ervoor om de klokkentoren van Giotto (optioneel) te beklimmen aan het einde van de rondleiding, een meesterwerk van gotische architectuur dat hoog naast de kathedraal staat. Beklim de toren alleen op uw gereserveerde tijd en bewonder vanaf de top het panoramische uitzicht over Florence. Terwijl je de toren beklimt, neem je de ingewikkelde details van de constructie van de toren in je op, inclusief de ingewikkelde sculpturen en de kleurrijke marmeren buitenkant.

Florence: rondleiding door het Duomo-complex met ticket voor de Giotto-toren

7. Florence: rondleiding door het Duomo-complex met ticket voor de Giotto-toren

Neem deel aan een rondleiding op het Duomo-plein in Florence en verken de klokkentoren Giotto. Bewonder het panoramische uitzicht over de stad. Ontmoet je gids en bespaar kostbare tijd terwijl je door het grootste plein van Florence loopt, waar de kathedraal Santa Maria del Fiore zich bevindt. Ontdek de gouden eeuw van Florence terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad en de op drie na grootste kerk ter wereld verkent. Vervolgens hoor je over enkele van de meest opmerkelijke meesters uit de gotiek en de renaissance die hebben bijgedragen aan de creatie van de kathedraal van Florence. Kom meer te weten over het oudste en meest vereerde gebouw in Florence, de doopkapel van St. John. Bewonder de verbluffende gouden mozaïeken die de interne koepel en de apsis van de doopkapel bedekken.

Florence: Duomo Skip-the-Line rondleiding

8. Florence: Duomo Skip-the-Line rondleiding

Geniet van deze informatieve rondleiding door het Florentijnse religieuze centrum door rond te lopen langs alle gebouwen van het uitgestrekte Piazza del Duomo: doopkapel, klokkentoren, kathedraal en culminerend in het bezoek aan het interieur van de Florentijnse kathedraal Santa Maria del Fiore, een van de grootste kerken ter wereld, met zijn indrukwekkende stenen pilaren, glas-in-loodramen en zijn sensationele koepel en zijn fresco's. Tijdens deze skip-the-line tour loop je 'achter de touwen', een beperkt gebied langs het linker zijpad, waarbij je vlak bij het hoofdaltaar staat met de enorme koepel van Brunelleschi en zijn verbazingwekkende fresco's boven je hoofd - een echt speciale en onmisbare ervaring in Florence.

Florence: Cathedral Express-rondleiding met prioriteitstoegang

9. Florence: Cathedral Express-rondleiding met prioriteitstoegang

Sla de lange wachtrijen voor een van de populairste attracties van Florence over, en bespaar kostbare tijd tijdens een snelle rondleiding door de kathedraal van Santa Maria del Fiore. Eenmaal binnen in het verbazingwekkende monument, ook bekend als de Duomo van Florence, zul je je verwonderen over de gewelfde plafonds, ingewikkelde glas-in-loodramen en prachtige fresco's. Luister naar het fascinerende verhaal van een toegewijde gids over de creatie van het gebouw, vanaf de oorspronkelijke kerk uit de 7e eeuw tot de indrukwekkende kathedraal van ruim 27.000 vierkante meter die er vandaag de dag staat. Je komt meer te weten over de nieuwe techniek die Filippo Brunelleschi heeft ontwikkeld om de koepel te bouwen. In de koepel zie je een prachtige fresco van Het Laatste Oordeel van Vasari. Daarna krijg je de mogelijkheid om te blijven en het gebouw op je gemak te verkennen, of je gaat naar het Piazza del Duomo om het marmeren exterieur te bewonderen.

Florence: rondleiding door de Duomo en de beklimming van de koepel van Brunelleschi

10. Florence: rondleiding door de Duomo en de beklimming van de koepel van Brunelleschi

Ontmoet je professionele gids en leer meer over het prachtige religieuze centrum tijdens een informatieve rondleiding van 45 minuten over de geschiedenis van alle Florentijnse religieuze gebouwen op het Piazza del Duomo. Doopkapel, kathedraal en Giotto's klokkentoren zullen worden onthuld in hun immense waarde voor de lokale gemeenschap, als echte symbolen van burgertrots. Je gids zal je ook alle mogelijke instructies geven over hoe je je ticket, dat geldig is voor alle attracties op het Piazza del Duomo, inclusief het sensationele Museo dell'Opera del Duomo, het beste kunt gebruiken. Dan, last but not least, word je begeleid naar de toegangsdeur om op eigen houtje de prachtige koepel van Brunelleschi te beklimmen, om te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Florence, vanaf het hoogste uitkijkpunt in de stad.

Beschikbare activiteiten

109 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 7

Andere activiteiten in Toren van Giotto

Wil je alle activiteiten in Toren van Giotto bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Toren van Giotto

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 7.716 beoordelingen

Ten eerste een grote schreeuw naar Slow Tour Toscane die onze tourtickets heeft beheerd. In het begin was ik geïrriteerd dat we naar het reisbureau moesten gaan om onze tickets te 'valideren', maar ik ben zo blij dat we dat hebben gedaan! De twee medewerkers die ons ontmoetten om ons onze tourvouchers te overhandigen, waren zo vriendelijk en behulpzaam! Ze gaven ons goed advies over de volgorde van de activiteiten en aanbevelingen voor eten en drinken terwijl we in Florence waren! Het ticket zelf geeft je toegang tot alle locaties in het Florence Duomo (kathedraal) gebied, inclusief de klokkentoren, doopkapel en musea. Omdat we drie dagen de tijd hadden om het ticket te gebruiken, voelden we ons niet gehaast, maar je kon het gemakkelijk allemaal in 1 dag doen. Toegang tot de sites was vrij snel, maar zelfs met dit ticket moet je nog steeds in de rij staan met iedereen die een soortgelijk ticket heeft! De wachtrij voor de klokkentoren was langer vanwege hun beleid "één groe

Ik besloot op korte termijn dat ik de geweldige Brunelleschi-koepel van de Duomo van Florence zou willen beklimmen. Mijn reispartner kon het vanwege fysieke beperkingen niet proberen en ik dacht dat ik niet zou gaan. Ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb, want het was de klim van 463 treden zeker waard als je het fysiek aankunt. Het is een unieke ervaring! Ik had het geluk een koele dag te hebben - ik zou het veel moeilijker vinden op een warme dag. De koepel is ontzagwekkend en het is moeilijk te geloven dat hij zelfs maar bestaat. Het uitzicht vanaf het buitenterras helemaal bovenaan is adembenemend. Op de een of andere manier wist ik niet dat er 3 niveaus van weergave zijn, 2 binnen de koepel en de 3e is buiten. Als je kunt, doe het dan zoals woorden niet kunnen beschrijven hoe opwindend het is!

korte wachttijd om de talloze trappen naar de top te beklimmen. Gedeeltelijk zeer smal en steil maar eersteklas uitzicht op de kathedraal vanaf de binnenkant van de koepel en natuurlijk vanaf de koepel zelf van Florence en omgeving. Dus: een aanrader!

Kregen met het ticket toegang tot alles, museum, toren, koepel, crypte en baptisterium. De medewerker die ons de tickets moest geven was duidelijk en optijd te vinden op de afgesproken plek. Top geregeld!

Top gids, zeer goed en duidelijk alles verteld, complimenten.