Toren van Pisa Sightseeing/Attractie tickets
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

Populaire Sightseeing/Attractie tickets in Toren van Pisa

Bekijk alle 91 tickets en tours

Meer activiteiten in Toren van Pisa

Sitemap Toren van Pisa

Wil je alle activiteiten in Toren van Pisa ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Toren van Pisa

toegang tot de toren prima. kwartier in de rij.

wij zijn eerst naar het Colosseum geweest en werden daar op een trefpunt opgewacht. Super. Nu verwachtte wij dit ook in Pisa. er stond namelijk een trefpunt op de kaart. Bleek dus dat er niemand was. Advies: zet bij Pisa neer dat je gewoon een kwartier voor de tijd in de rij moet gaan staan en dat je gewoon word toegelaten. vr. gr. Ariede Hoog

Skip-the-Line: Toren van Pisa & Kathedraal Ticket Beoordeeld door A.J.H,, 19-08-2016

Minder lang in de rij voor skip the line

Zou het handiger vinden om meer info te plaatsen op de ticket. Bijvoorbeeld dat je je tas in een kluis daar moet deponeren alvorens de toren te beklimmen. Ook fototassen en dat de blote delen op zomerse dagen niet alloud zijn!

Skip-the-Line: Toren van Pisa & Kathedraal Ticket Beoordeeld door Joke, 27-06-2016

Iconisch gebouw blijkt toch nog te verrassen

Het is wellicht hét symbool van Italië. Een iconisch beeld in optima forma. En toch is het een belevenis om de Toren daadwerkelijk naar binnen te gaan, de vele treden te beklimmen en van het uitzicht te genieten. Al bij binnenkomst merk je dat het gebouw echt uit het lood staat. Koop je tickets vooraf wel online en dump je bagage (tassen, jassen) vooraf in de garderobe. Kun je gelijk in de rij aansluiten (op het tijdstip dat op je ticket staat). Succes gegarandeerd.

Skip-the-Line: Toren van Pisa & Kathedraal Ticket Beoordeeld door Olaf, 13-05-2016

Leuke, mooie en soepel verlopende activiteit!

Wij waren (4 personen) precies een kwartier van tevoren aanwezig bij de Toren van Pisa. Na het nagevraagd te hebben aan de medewerker bij de ingang van de toren, wisten we waar we onze tassen in de kluisjes konden zetten (zit bij de ticket inbegrepen). Vervolgens bleek dat we niet de rij voor xe toren kochten overslaan, terwijl we dat wel dachten aangezien we "skip-the-line" tickets hadden. Het bleek dat dit geen betrekking had op de wachtrij voor de toren maar op de wachtrij voor de tickets in Pisa. Dat was wel even een tegenvaller. Verder konden we snel binnen in de toren, waar we eerst wat geschiedenis kregen te horen en vervolgens naar boven mochten. PRACHTIG! De entree bij de Kathedraal was hetzelfde, maar gelukkig was deze rij heel kort op dat moment. Al met al twee hele mooie en bijzondere gebouwen en zeker de moeite waard!

Skip-the-Line: Toren van Pisa & Kathedraal Ticket Beoordeeld door Céline, 09-08-2016

Toren van Pisa Sightseeing/Attractie tickets
4.5
Gebaseerd op 687 beoordelingen van GetYourGuide-klanten