Kies data

Toronto Islands

Toronto Islands: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Toronto: sightseeing-rondvaart van de haven en eilanden

1. Toronto: sightseeing-rondvaart van de haven en eilanden

Deze tocht door de haven van Toronto en eilanden biedt je de kans om te genieten van een schilderachtig uitzicht op de skyline van Toronto, de geschiedenis van het gebied te leren kennen en de Toronto-eilanden te verkennen. Je kapitein begint de rondleiding door je naar de Western Harbour te brengen voordat je de lagunes oversteekt om de Toronto Islands te bezoeken. Sites op dit deel van de rondleiding zijn het historische Hanlan's Point, de Island Yacht Club en de bossen van de Island Bird and Wildlife Sanctuary. De kapitein en de bemanning zullen een onderhoudend en informatief verhaal geven om alles te beschrijven wat je ziet. Tijdens de tweede helft van de boottocht keer je terug naar de haven van Toronto. Hier vertelt de bemanning je meer over de vele opmerkelijke gebouwen die samen de skyline vormen. Ondertussen probeert de boot de beste plek te vinden om vanaf het water de stad te fotograferen.

Toronto-eilanden: fietstocht van 3,5 uur, ochtend of schemer

2. Toronto-eilanden: fietstocht van 3,5 uur, ochtend of schemer

Na een korte rit met de veerboot door de haven kun je op je fiets springen en de autovrije buurten van de oostelijke eilanden verkennen. Hier bezoek je historische bezienswaardigheden als het Gibraltar Point Lighthouse en de Royal Canadian Yacht Club. Natuurlijk kun je ook van het landschap genieten, zoals de parken, de stranden, de cottages en enkele prachtige uitzichten over de skyline van Toronto.  Onderweg hoor je verhalen over belangrijke personen en gebeurtenissen uit de laatste 200 jaar van de bijzondere geschiedenis van het eiland. De tocht is geschikt voor beginners en gevorderde fietsers, omdat deze in een rustig tempo plaatsvindt en er voldoende pauzes gemaakt worden om te kletsen en de bezienswaardigheden te bekijken.  De gidsen zijn deskundige stadsfietsers en erg bekend met Toronto.

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Toronto Islands

Wil je alle activiteiten in Toronto Islands ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Toronto Islands

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 882 beoordelingen

Geweldige ervaring!!, onze gids was geweldig en behulpzaam ... Ze was altijd voorzichtig om niemand achter te laten tijdens de fietstocht, behoorlijk geduldig, charismatisch en opgewekt. Ik verloor bijna de tour omdat ik gedesoriënteerd raakte om het ontmoetingspunt te bereiken, maar ze was zo geduldig om me te begeleiden en te wachten tot ik het ontmoetingspunt had! Het spijt me dat ik haar naam ben vergeten, maar ze komt uit Taiwan, leuke meid!!

Zag precies wat ik verwachtte te zien. Het personeel was uitstekend. Het loketpersoneel is vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Kapitein Kat en ik hoop dat ik gelijk heb als ik Kapitein Jack (misschien John) zeg. Deskundig, beleefd en zoooo aardig. Ik was op reis met een volwassen kind met speciale behoeften, hij deed er alles aan om ervoor te zorgen dat aan de behoeften werd voldaan. Zou 100% deze cruise opnieuw maken?

Zeer mooie cruise om deze fantastische stad met zijn talloze torens te ontdekken. Zeer goed georganiseerd om ook de kaartjes te nemen. En ontdekkingen van de eilanden van de stad met de vogels die daar leven. Een andere benadering van de stad. De spijt .... live commentaar maar alleen in het Engels (een beetje Frans zou welkom zijn) omdat veel uitleg!

fijne eiland tour, heerlijk rustig zonder verkeer, genieten van natuur en prachtige aanzichten van de skyline van Toronto.

Leuke gids en schipper. Fraaie uitzichten in verschillende richtingen met uitleg door de gids. Doen!