Toronto
Activiteiten voor het hele gezin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Toronto Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

Royal Ontario Museum: algemeen toegangsbewijs

1. Royal Ontario Museum: algemeen toegangsbewijs

Geen reis naar Toronto is compleet zonder een bezoek aan het Royal Ontario Museum - het grootste museum over wereldculturen en natuurlijke historie van Canada. Je verkent prachtige galerijen over dinosaurussen, Canada's eerste mensen, het oude Egypte, mineralen en edelstenen en meer.  Bewonder elk van deze 16 schatten met behulp van tweetalige multimediakiosken. Je ontdekt  een uitzonderlijk aanbod van themagalerijen in het hele museum, die zowel de wereldcultuur als de natuurlijke geschiedenis overspannen. Schatten die je moet zien in het museum zijn onder andere:  De Nisga'a en Haida-totempalenSchilderij The Death of General WolfeMuurschildering The Chinese Temple Art The Paradise of Maitreya The Tomb Mound of General Zu Dashou( “Ming Tomb”) De zeldzame Southern White RhinocerosDe Barosaurus (“Gordo”), de grootste tentoongestelde dinosaurus van Canada The duck-billed hadrosauriër Parasaurolophus walkeriDe uitzonderlijk goed bewaard gebleven fossielen uit de Burgess Shale De Light of the Desert-cerussietedelsteen van 900 karaatDe Tagish Lake-meteorietHet borstbeeld van Cleopatra VIIHet standbeeld van Sekhmet, een van de oudst bekende Egyptische goden Het Egyptische Dodenboek Het schild van de Earl of PembrokeKunti Sculpture ( “Blue Lady”) The Striding Lion Terracotta Relief 

Toronto: sightseeing-rondvaart van de haven en eilanden

2. Toronto: sightseeing-rondvaart van de haven en eilanden

Deze tocht door de haven van Toronto en eilanden biedt je de kans om te genieten van een schilderachtig uitzicht op de skyline van Toronto, de geschiedenis van het gebied te leren kennen en de Toronto-eilanden te verkennen. Je kapitein begint de rondleiding door je naar de Western Harbour te brengen voordat je de lagunes oversteekt om de Toronto Islands te bezoeken. Sites op dit deel van de rondleiding zijn het historische Hanlan's Point, de Island Yacht Club en de bossen van de Island Bird and Wildlife Sanctuary. De kapitein en de bemanning zullen een onderhoudend en informatief verhaal geven om alles te beschrijven wat je ziet. Tijdens de tweede helft van de boottocht keer je terug naar de haven van Toronto. Hier vertelt de bemanning je meer over de vele opmerkelijke gebouwen die samen de skyline vormen. Ondertussen probeert de boot de beste plek te vinden om vanaf het water de stad te fotograferen.

Toronto: dagtocht naar Niagara Falls met boottocht

3. Toronto: dagtocht naar Niagara Falls met boottocht

Verlaat Toronto eerder en kom eerder terug op een leuke en ontspannen dagtocht naar de Niagarawatervallen. Ontspan in een comfortabele bus met airconditioning onder de deskundige leiding van je onderhoudende lokale gids. Op een goed bereikbaar trefpunt in het centrum maak je kennis met je gids en kan je avontuur beginnen. In 90 minuten rij je via een mooie route de regio Niagara binnen. Onderweg vertelt je lokale chauffeur je meer over de streek. De eerste halte is een gestructureerde wijnproeverij inclusief ijswijn bij een bekroonde wijnmakerij. Je bezoekt ook een boerenmarkt en verkent de wijngaarden. Dan stap je weer de bus in om de historische koloniale architectuur van Niagara-on-the-Lake te bekijken. Bewonder de rivier de Niagara en de miljoenenvilla's die langs de mooie Niagara Parkway prijken. Onderweg naar de Niagara Falls zijn er fotopauzes bij de Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids en de Niagara-kloof. Als je de seizoensgebonden Voyage to the Falls-boottocht toevoegt aan je excursie, vaar je naar het hart van de wereldberoemde watervallen. Je gids begeleidt je naar het vertrekpunt van de boottocht, zodat je versnelde toegang hebt bij de instapplaats. Wanneer de boot niet uitvaart, rij je in plaats daarvan naar de top van het observatiedek van Skylon Tower voor een onovertroffen uitzicht op de watervallen.  Afhankelijk van de door jou gekozen optie, heb je tot 3 uur de tijd in Niagara Falls om op eigen houtje de plaatselijke bezienswaardigheden te verkennen. Je excursie eindigt met een rustige en koele terugreis naar Toronto waar je vóór 17:30 uur aankomt, op tijd om nog wat uit te rusten voor de avond.

Toronto: Ticket voor speciale tentoonstellingen van het Royal Ontario Museum

4. Toronto: Ticket voor speciale tentoonstellingen van het Royal Ontario Museum

Bezoek het Royal Ontario Museum, waar adembenemende dinosaurussen, glinsterende edelstenen en mysterieuze mummies slechts enkele van de tentoongestelde schatten zijn. Uw ticket omvat algemene toegang en toegang tot een of meer van de speciale tentoonstellingen. Geniet van de vrijheid om het museum in je eigen tempo te verkennen en de tentoonstellingen en galerijen te bezoeken die je het meest interesseren. Er is genoeg te zien en te doen in het museum, met tentoonstellingen voor het hele gezin. De speciale tentoonstellingen die momenteel in het Royal Ontario Museum te zien zijn, zijn onder meer "Great Whales: Up Close and Personal" en de tentoonstelling "Breaking the Frame". Grote walvissen: van dichtbij en persoonlijk In 2017 deelde de ROM de ongelooflijke reis van Blue, de geliefde blauwe vinvis van ROM in "Out of the Depths: The Blue Whale Story". De zeer succesvolle ROM-originele tentoonstelling vertelde het verhaal van negen blauwe vinvissen die in 2014 op tragische wijze stierven in de Golf van St. Lawrence, en de ongekende kans voor onderzoek en behoud die het bood. Vier jaar snel vooruit en het museum keert terug naar de diepte. Deze tentoonstelling toont de toewijding van de ROM aan de iconische Noord-Atlantische walvissen van Canada en gaat verder met het verhaal en toont Blue naast twee nieuwe skeletten: de ernstig bedreigde Noord-Atlantische rechtse walvis en de diepduikende potvis. Met multi-zintuiglijke interactieve en meeslepende ervaringen vergelijkt Great Whales deze drie unieke reuzen, van hun grootte en dieet tot hun intelligentie en evolutie, terwijl ze de uitgebreide lopende onderzoeks- en instandhoudingsinspanningen benadrukken die worden ondernomen om deze zoogdieren van uitsterven te redden. De ROM nodigt je uit om er weer in te duiken en deze ongelooflijke grote walvissen aan de oostkust van Canada te ontdekken, hun complexe relaties met mensen en wat we kunnen doen om ze te redden. Het frame doorbreken Ervaar het onverwachte in het Noord-Amerikaanse debuut van Breaking the Frame, met een van de vroegste foto's gemaakt door een vrouwelijke artiest, ongebruikelijke onderwerpen van de grootste namen in de fotografie en portretten uit fotostudio's in West-Afrika en India. Ontdek meer dan 90 originele en vintage prints uit de Solander-collectie die inspireren tot nieuwe en onconventionele benaderingen van fotogeschiedenis. Breaking the Frame toont veel getalenteerde kunstenaars uit de 19e en 20e eeuw - van Malick Sidibé en Florence Henri tot Lang Jingshan, Ansel Adams, Diane Arbus, Henry Fox Talbot, Robert Frank en Dorothea Lange - die hebben bijgedragen aan het vormgeven van fotografie en een wereldwijde perspectief op het medium dat ons begrip voorbij het conventionele duwt.

Toronto: nachttour met CN Tower of havencruise

5. Toronto: nachttour met CN Tower of havencruise

Begin je tour met ophalen bij je hotel in het centrum van Toronto. Als u kiest voor de optie Harbour Cruise, start de tour dan met een prachtige boottocht door de haven van Toronto. Als dat niet het geval is, ga dan op een autorit met commentaar op weg naar je eerste stop in het distilleerderijdistrict. Maak een wandeling door de geplaveide straten van de wijk en 19e-eeuwse gebouwen in industriële stijl met je gids. Na de wandeltocht heb je wat vrije tijd om deze levendige ruimte te verkennen en te winkelen. Je gids brengt je naar Cherry Beach, een strandpark aan het meer aan de voet van Cherry Street. Als een van de opmerkelijke bronnen van de stad staat het bekend als het schoonste strand van Toronto en een geweldige plek om te zwemmen in de zomer. Aan het einde van je tour brengt je gids je terug naar je hotel in het centrum van Toronto. Je krijgt dan de kans om de stadslichten van dichtbij te zien. Ga met je gids naar het stadhuis om het iconische bord van Toronto te zien oplichten op Nathan Phillips Square. De laatste stop tijdens je tour is de CN Tower, waar je de stad en de omgeving kunt zien vanaf het 342 meter hoge observatiedek. De toren was tot 2007 beroemd om het wereldrecord voor de hoogste vrijstaande constructie, dus wees gerust, het uitzicht is ongelooflijk. Als je dapper genoeg bent, kun je zelfs over de glazen vloer lopen. Aan het einde van de tour brengt je gids je terug naar je hotel in het centrum van Toronto.

Toronto: Pearson Airport (YYZ) Plaza Premium Lounge-toegang

6. Toronto: Pearson Airport (YYZ) Plaza Premium Lounge-toegang

Ontspan en verfris voor uw vertrek of tussen vluchten in het comfort van een Plaza Premium Lounge op Toronto Pearson International Airport. Lounges bevinden zich in het internationale vertrek bij terminal 1 en terminal 2. Leun achterover in de strakke, moderne vertreklounge en maak gebruik van eersteklas diensten en faciliteiten, waaronder heerlijk eten en supersnelle wifi. Kies uit een pakket van 3 of 6 uur dat bij uw schema past.

Toronto: spookachtige nachtwandelingen

7. Toronto: spookachtige nachtwandelingen

Geesten, begraafplaatsen, ophangingen en spoken. Luister naar enkele van de meest huiveringwekkende spookverhalen uit de vroegste dagen van Toronto. Je zult nooit meer op dezelfde manier naar de stad kijken. Kies uit 4 unieke touropties. Nadat je hebt gehoord over de spookachtige ontmoetingen die in het gebied hebben plaatsgevonden, kan je verhulde gids je terugbrengen naar de startlocatie, of je laten genieten van een slapeloze nacht in de stad. De originele spookwandeling van Toronto (75 minuten) Vertrek vanaf de binnenplaats voor de Hockey Hall of Fame om vanuit het hart van het financiële district de oude stad in te lopen. Luister naar huiveringwekkende verhalen en zie een donkere kant van de geschiedenis van Toronto, waaronder spookachtige theaters, onopgeloste mysteries en de angstaanjagende ontmoetingen in Mackenzie House. De toegangsprijs voor Mackenzie House is niet inbegrepen. Campusgeheimen en spoken (75 minuten) Ontdek de grootse architectuur en de met bomen omzoomde paden van de campus van de universiteit van Toronto, vol met een duistere geschiedenis en spookachtige verhalen. Je gids leidt je door de spookachtige campus en de wetgevende vergadering van Ontario. Geesten van de distilleerderij (75 minuten) Met verhalen over gruwelijke ongelukken, de wereld van het maken van whisky en de oorlog van 1812, zul je snel zien waarom dit het gebied is dat bekend staat als een van de meest spookachtige plekken van Toronto. Black Creek Pioneer Village (90 minuten) Verken de bovennatuurlijke kant van Toronto's historische pioniersdorp in het donker. Black Creek Pioneer Village, met enkele van de oudste gebouwen in de stad, is de perfecte, griezelige achtergrond voor een nacht vol huiveringwekkende spookverhalen.

Art Gallery of Ontario: toegang zonder wachtrij

8. Art Gallery of Ontario: toegang zonder wachtrij

De Art Gallery of Ontario (AGO) is volledig toegankelijk en gunstig gelegen in het centrum van Toronto en is een van de belangrijkste kunstmusea in Noord-Amerika. De AGO-collectie bevat meer dan 100.000 geweldige kunstwerken, van de allernieuwste hedendaagse werken tot klassieke Europese meesterwerken. Altijd te zien zijn iconische schilderijen van de bekende Group of Seven, evenals andere Canadese kunstenaars. Ontdek verbazingwekkende kunst van gevestigde en opkomende inheemse, Inuit- en Métis-kunstenaars. Bekijk sculpturen, foto's, prenten en tekeningen en nog veel meer in het prachtige Gallery-gebouw. Verken het gebouw zelf, dat een kunstwerk is, met ontwerpdetails van de wereldberoemde architect Frank Gehry.

Toronto: pas voor 2 stadswandelingen

9. Toronto: pas voor 2 stadswandelingen

Als de grootste stad in het op een na grootste land ter wereld, is Toronto een opwindende plek om te zijn. De stad staat bekend om zijn multiculturalisme en diversiteit, wat het op zijn beurt heeft veranderd in een van de meest liberale, kunstzinnige en vooruitstrevende bestemmingen in Noord-Amerika. En natuurlijk, waar je multiculturalisme vindt, vind je ook een epische gastronomiescène. Verwacht tijdens onze rondleidingen door Toronto de inside scoop te krijgen over alles, van de spannende theaterscene tot de kunst, winkels, gastronomie en meer. Laat ons je kennis laten maken met de stad Toronto met onze rondleiding door Downtown en Waterfront, waar je enkele van de meest karakterbepalende plekken zult ontdekken. Denk aan musea, sportstadions, markten, brouwerijen, parken en monumentale panden. Beginnend bij Meridian Hall, een meesterwerk uit het midden van de eeuw van een centrum voor podiumkunsten, neemt je gids je mee langs St. Lawrence's Market om te winkelen voor lokaal gemaakte producten en ambachten en vervolgens langs de waterkant te kuieren. Dan krijg je een dosis cultuur bij de beroemde Immersive Van Gogh Exhibit en Powerplant Contemporary Art Museum. Tijdens de tweede helft van de tour neemt je lokale gids je mee naar de beroemdste gebouwen van de stad, waaronder Union Station, Brookfield Place, Scotiabank Arena en de iconische CN Tower. Nadat we hebben genoten van het uitzicht op de stad vanaf 553 meter in de lucht op de top van de toren, gaan we terug naar de aarde om de reis af te sluiten in de Hockey Hall of Fame. Nadat je Toronto goed hebt leren kennen tijdens onze Downtown en Waterfron-tour, kun je kijken wat de stad nog meer te bieden heeft tijdens onze Highlights-tour. Hoewel het vol zit met geschiedenis, richt de tour zich meer op de heerlijke commerciële en culturele kanten van de stad. Van de Bell Lightbox, de thuisbasis van het Toronto International Film Festival, tot het Alexandra Theatre, Roy Thompson Hall en Wintergarden Theatre, je duikt diep in Toronto's obsessie voor film en theater. Onderweg passeer je de Walk of Fame van Canada en spot je de sterren van beroemdheden die afkomstig zijn uit deze getalenteerde stad. Voordat u de rondleiding op Yonge Dundas Square, het commerciële centrum van de stad, voltooit, is een stop bij Toronto Eaton Centre op zijn plaats, een uitstekend winkelcentrum om te winkelen. Deze rondleidingen zijn slechts 2 van de 6 routes die je in Toronto kunt ontdekken. Met onze gratis self-guided tours inbegrepen in uw Vox City-app. In de Art Gallery self-guided tour ontdekt u de meest artistieke kant van de stad, bezoekt u de Arg Gallery of Ontario en wandelt u door Toronto's Chinatown. Ondertussen laat de rondleiding door het Parlement en het Museum u de beste musea in de stad zien, evenals de indrukwekkende Universiteit van Toronto en de emblematische gebouwen van het Parlement van Ontario! Dus, als je eenmaal onze rondleidingen met je gids hebt voltooid en je een ereburger van Toronto voelt, gebruik dan de gratis Vox City-app (inbegrepen in je ticket) om meer heerlijke zelfgeleide routes in en rond de stad te ontdekken.

Toronto-eilanden: kanotocht bij zonsondergang

10. Toronto-eilanden: kanotocht bij zonsondergang

Probeer de zeer Canadese activiteit van het peddelen in een kano in de schemering en verken de Toronto-eilanden. Of je nu een beginner of een expert bent, iedereen zal genieten van deze 1,5 uur durende ervaring, waarbij je de mooiste delen van de eilanden beslaat en je de prachtige skyline van de stad vanuit een nieuw perspectief kunt bewonderen. Peddel rond de eilanden in een authentieke Voyageur-kano-replica die werd gebruikt door de eerste Europese kolonisten. Deze stijl van kanoën biedt stabiliteit en comfort en biedt een gemakkelijke en veilige introductie tot kanoën. Een ervaren en gecertificeerde gids zal te allen tijde bij u in een kano zijn en zal u helpen met veiligheid en instructies. Leer goed peddelen tijdens het kanoën in een team. Een van de mooiste parken in de stad, met zijn talrijke waterwegen en lagunes, Toronto Islands biedt een geweldige kans voor mensen met een avontuurlijke geest. De tour neemt je mee rond het vogelreservaat van de Toronto-eilanden en het Donout-eiland. Ga onder een brug door die in 1905 werd gebouwd en peddel door de rustige lagunes en waterwegen.

Veelgestelde vragen over Activiteiten voor het hele gezin in Toronto

Welke andere activiteiten dan Activiteiten voor het hele gezin zijn de moeite waard in Toronto?

Welke Activiteiten voor het hele gezin in Toronto nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Toronto

Wil je alle activiteiten in Toronto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Toronto

We had an amazing day with our guide Michael! The big bus was down because of a mechanical problem, so we had the honour to go on the tour with only 7 people in total in a minivan. During the day, the guide supplied us with information about the area. We went to 3 different places in the Niagara Falls area (including up the Skylon tower) and afterwards to Niagara-on-the-lake in stead of the wine tasting. We loved it and would definitely recommend!

Teleurgesteld om tijd te verspillen om vóór Niagara een wijnmaker te bezoeken. Ik zou deze tijd willen gebruiken voor de Niagara. Op de terugweg zette de chauffeur alles op het metrostation. Vergeef me dat het langer zal duren met betrekking tot het verkeer. Op Google Drive heb ik gecontroleerd dat het slechts 5 minuten langer laat zien zoals gepland. Metroticket moet ik zelf kopen. De boottocht was geweldig en de Niagara-plek.

Leuke chauffeur, geweldige tour gehad

Heb een hele leuke dag gehad. De chauffeur was goed gehumeurd en wist een persoonlijke twist te geven aan de tour. Ik zou het zo weer boeken. Houd wel rekening met de beenruimte (vooral het gebrek eraan).

super goed geregeld

alles verliep heel gezellig en optijd het was een onvergetelijke dag voor ons

Leuke en gezellige gids, genoeg vrije tijd om zelf op pad te gaan!