Toronto
Beer Tasting & Brewery Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Toronto Beer Tasting & Brewery Tours: Onze meest aanbevolen

Toronto: rondleiding lokaal ambachtelijk bier, geschiedenis en cultuur

1. Toronto: rondleiding lokaal ambachtelijk bier, geschiedenis en cultuur

Leer meer over de stad Toronto door zijn lange biergeschiedenis tijdens deze unieke tour. Sinds het begin van de 19e eeuw, toen Toronto bekend stond als York, tot de moderne metropool die het vandaag de dag is, gebruiken de inwoners van deze stad bier voor verfrissing en vrolijkheid. Loop door de straten van het oude Toronto en leer over Canadees bier. De nadruk zal liggen op bier gemaakt in Toronto en regionale ambachtelijke brouwsels. Luister naar anekdotes over de rol die bier de afgelopen decennia heeft gespeeld bij het helpen van Torontonians bij het omgaan met cholera, brand, oorlog, depressie, rebellie, modderige straten en algemene Victoriaanse benauwdheid. Bezoek een paar unieke en historische pubs die de vroege geschiedenis van Toronto behandelen en een nieuw perspectief op de stad geven. Stop daarna bij Saint Lawrence Market en eindig in het Distillery District; een oud industriepark en whiskyfabriek omgebouwd tot een centrum van kunst, cultuur en cafés. Bij een halte van 2 pubs is bier inbegrepen, maar u bent van harte welkom om meer te kopen.

Toronto: ambachtelijke brouwerijtour

2. Toronto: ambachtelijke brouwerijtour

Krijg een kijkje achter de schermen van hoe ambachtelijke brouwerijen in Toronto werken en ontdek waarom de trend van ambachtelijk bier een blijvertje is. Begin je tour met handige ophaalservice bij Keele Station. Je ontvangt een scorekaart voor ambachtelijk bier om bij te houden wat je tijdens de tour drinkt, met een sleutelkoord om om je nek te dragen en mee te nemen naar elke brouwerij. Verwacht ongeveer 50 minuten bij elke brouwerij voordat je doorgaat naar de volgende, waarbij de hele ervaring ongeveer 3,5 - 4 uur duurt. Geniet van een begeleide verkenning van hoe ambachtelijk bier van begin tot eind wordt gemaakt, samen met je chauffeur, die ook een branche-expert is in ambachtelijk bier uit Toronto. Leer bier proeven als een professional. Bij elke brouwerij ontvang je een royale 20oz biermonsters. De lokale partner heeft zorgvuldig 13 verschillende ambachtelijke brouwerijen in Toronto geselecteerd, waaronder een glutenvrije distilleerderij. De Brew Captains zijn opgeleid om u door een verfijnde bierproeverij te leiden. Je leert hoe je smaakprofielen kunt onderscheiden van de ene bierstijl naar de andere. Het is een leuke en sociale biertour waarbij je groep aan het praten is over alles wat met ambachtelijk bier te maken heeft.

Toronto: luxe ambachtelijke biertour met proeverijen in Niagara

3. Toronto: luxe ambachtelijke biertour met proeverijen in Niagara

Spring aan boord van de tourbus in Toronto en ga vervolgens naar het centrum van Niagara Falls, ongeveer 1,5 uur rijden. Kom aan bij de Niagara Brewing Company en begin met een proeverij van lokaal gebrouwen bieren. Er is ook tijd om wat te lunchen (op eigen kosten). Reis vanaf Niagara Falls naar Niagara-on-the-Lake, de thuisbasis van vele wijngaarden en ambachtelijke brouwerijen. Bezoek drie van de beste ambachtelijke brouwerijen in de regio en neem een kijkje achter de schermen van het brouwproces. Terwijl je de brouwerijen verkent, luister je naar de brouwmeesters die uitleggen hoe bier wordt gemaakt. Geniet op elke locatie van een proeverij van ambachtelijke bieren. Ontspan aan het einde van een epische dag op de terugreis naar Toronto.

Toronto: Niagara Craft Beer Day Tour & Toronto Walking Tour

4. Toronto: Niagara Craft Beer Day Tour & Toronto Walking Tour

Verken Niagara's brouwerijen van wereldklasse en het beste van het centrum van Toronto. Geniet van een dagexcursie naar 4 brouwerijen in Niagara, ambachtelijke bierproeverijen, retourtransport en een wandelpas voor Toronto. Begin je avontuur met een dagexcursie vanuit Toronto, waar je 4 van Niagara's beste brouwerijen zult ervaren. Geniet in elk van de ambachtelijke kwaliteitsbieren, compleet met verhalen over het brouwproces. Geniet van wat vrije tijd om te lunchen, geniet van het prachtige landschap van Clifton Hill. Na wat vrije tijd wordt u teruggebracht naar Toronto. De volgende dag heb je de mogelijkheid om Toronto te verkennen tijdens een rondleiding. Bekijk bezienswaardigheden zoals de CN Tower, het Royal Ontario Museum en St Lawrence Market. Als je wilt, kun je 's avonds een gratis begeleide wandeling maken. U kunt de digitale audiogids gebruiken om de beschikbare wandeltochten bij te houden en u bij de dichtstbijzijnde aansluiten of ervoor kiezen om een van de zelfgeleide tours te volgen. Kies uit 7 verschillende zelfgeleide wandeltochten. Geniet van de onbeperkte self-guided tour-functies en verken Toronto op eigen gelegenheid met een meertalige audiogids. Doe mee met een begeleide wandeling op een van de ontmoetingspunten: 1. Hockey Hall of Fame 2. St.Lawrence-markt 3. Ripley's Aquarium van Canada 4. Yonge Dundas-plein 5. University Ave en Queen Street West

Niagara Falls, Canada: Private Craft Beer Tasting Tour

5. Niagara Falls, Canada: Private Craft Beer Tasting Tour

Ontdek de glorieuze wereld van Canadees bier tijdens deze dagtocht met een live gids. Bezoek 6 van Niagara's beste ambachtelijke brouwerijen, neem een kijkje achter de schermen bij het brouwproces, leer meer over bier van de brouwmeesters en geniet van tal van proevers. Begin uw dag met een pick-up van uw hotel. Spring in de auto, ontspan en geniet van de rit. Je gids vertelt je over de geschiedenis van de regio en de brouwerijen terwijl je voorbij rijdt. Bezoek een verscheidenheid aan ambachtelijke brouwerijen en ontdek waarom ambachtelijk bier uit Ontario zo goed smaakt. Trakteer uzelf op een aantal lokaal gebrouwen biervluchten en neem desgewenst een lunch. Grijp je mede-bierliefhebbende vriend en ga naar de Niagara-regio voor een dag vol ambachtelijke bierproeverijen die je smaakpapillen zullen prikkelen.

Veelgestelde vragen over Beer Tasting & Brewery Tours in Toronto

Welke andere activiteiten dan Beer Tasting & Brewery Tours zijn de moeite waard in Toronto?

Andere onmisbare dingen om te doen in Toronto:

Welke Beer Tasting & Brewery Tours in Toronto nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Toronto

Wil je alle activiteiten in Toronto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.