Toronto
Beer Tasting & Brewery Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Toronto Beer Tasting & Brewery Tours: Onze meest aanbevolen

Toronto: ambachtelijke brouwerijtour

1. Toronto: ambachtelijke brouwerijtour

Krijg een kijkje achter de schermen van hoe ambachtelijke brouwerijen in Toronto werken en ontdek waarom de trend van ambachtelijk bier een blijvertje is. Begin je tour met handige ophaalservice bij Keele Station. Je ontvangt een scorekaart voor ambachtelijk bier om bij te houden wat je tijdens de tour drinkt, met een sleutelkoord om om je nek te dragen en mee te nemen naar elke brouwerij. Verwacht ongeveer 50 minuten bij elke brouwerij voordat je doorgaat naar de volgende, waarbij de hele ervaring ongeveer 3,5 - 4 uur duurt. Geniet van een begeleide verkenning van hoe ambachtelijk bier van begin tot eind wordt gemaakt, samen met je chauffeur, die ook een branche-expert is in ambachtelijk bier uit Toronto. Leer bier proeven als een professional. Bij elke brouwerij ontvang je een royale 20oz biermonsters. De lokale partner heeft zorgvuldig 13 verschillende ambachtelijke brouwerijen in Toronto geselecteerd, waaronder een glutenvrije distilleerderij. De Brew Captains zijn opgeleid om u door een verfijnde bierproeverij te leiden. Je leert hoe je smaakprofielen kunt onderscheiden van de ene bierstijl naar de andere. Het is een leuke en sociale biertour waarbij je groep aan het praten is over alles wat met ambachtelijk bier te maken heeft.

...
Toronto: tour met ambachtelijk bier, geschiedenis en cultuur (kleine groep)

2. Toronto: tour met ambachtelijk bier, geschiedenis en cultuur (kleine groep)

Leer meer over de stad Toronto door zijn lange biergeschiedenis tijdens deze unieke tour. Sinds het begin van de 19e eeuw, toen Toronto bekend stond als York, tot de moderne metropool die het vandaag de dag is, gebruiken de inwoners van deze stad bier voor verfrissing en vrolijkheid. Loop door de straten van het oude Toronto en leer over Canadees bier. De nadruk zal liggen op bier gemaakt in Toronto en regionale ambachtelijke brouwsels. Luister naar anekdotes over de rol die bier de afgelopen decennia heeft gespeeld bij het helpen van Torontonians bij het omgaan met cholera, brand, oorlog, depressie, rebellie, modderige straten en algemene Victoriaanse benauwdheid. Bezoek een paar unieke en historische pubs die de vroege geschiedenis van Toronto behandelen en een nieuw perspectief op de stad geven. Stop daarna bij Saint Lawrence Market en eindig in het Distillery District; een oud industriepark en whiskyfabriek omgebouwd tot een centrum van kunst, cultuur en cafés. Bij elke pubstop is een biertje inbegrepen, maar u bent van harte welkom om meer te kopen.

...
Toronto: luxe ambachtelijke biertour met proeverijen in Niagara

3. Toronto: luxe ambachtelijke biertour met proeverijen in Niagara

Spring aan boord van de tourbus in Toronto en ga vervolgens naar het centrum van Niagara Falls, ongeveer 1,5 uur rijden. Kom aan bij de Niagara Brewing Company en begin met een proeverij van lokaal gebrouwen bieren. Er is ook tijd om wat te lunchen (op eigen kosten). Reis vanaf Niagara Falls naar Niagara-on-the-Lake, de thuisbasis van vele wijngaarden en ambachtelijke brouwerijen. Bezoek drie van de beste ambachtelijke brouwerijen in de regio en neem een kijkje achter de schermen van het brouwproces. Terwijl je de brouwerijen verkent, luister je naar de brouwmeesters die uitleggen hoe bier wordt gemaakt. Geniet op elke locatie van een proeverij van ambachtelijke bieren. Ontspan aan het einde van een epische dag op de terugreis naar Toronto.

...

Sitemap Toronto

Wil je alle activiteiten in Toronto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.