Toronto
Haventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Toronto Haventransfers: Onze meest aanbevolen

Toronto Pearson Airport: Transfer van / naar Niagara Falls

1. Toronto Pearson Airport: Transfer van / naar Niagara Falls

Boek een voordelige pendeldienst van / naar de luchthaven tussen Toronto International Airport en Niagara Falls / Niagara Region. Kies tussen enkele reis of retour met transfers 24 uur per dag beschikbaar. Geniet van een bagagevrijstelling van maximaal één koffer en twee handbagage per passagier. Alle voertuigen zijn voorzien van airconditioning voor uw comfort. Eenmaal je in de aankomsthal bent, ga je naar de grondtransportbalie. Of uw vlucht vroeg of laat aankomt, u bent bij het eerstvolgende beschikbare vertrek. Uw ervaren en hoffelijke chauffeur zal u helpen met uw bagage en u afzetten bij de deur van uw accommodatie. Het is ongeveer 1,5 tot 2 uur rijden tussen Toronto en de Niagara-regio. Als u op weg bent naar de luchthaven van Toronto, wordt u opgehaald bij uw woning of hotel en naar de deuren gebracht die zich het dichtst bij de incheckbalie van uw luchtvaartmaatschappij bevinden. De ophaaltijden variëren afhankelijk van de vertrektijd van je vlucht en of de vlucht internationaal of binnenlands is. Over het algemeen wordt u 1,5 tot 2 uur voor de tijd opgehaald die u nodig heeft om op de luchthaven te zijn.

...
Toronto: privétransfer van / naar Pearson Airport

2. Toronto: privétransfer van / naar Pearson Airport

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Toronto Pearson International Airport (YYZ) en je accommodatie in Toronto. Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks van of naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die je opwacht in de aankomsthal met een bordje met je naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

...
Toronto: Shuttle Transfer tussen Downtown en Niagara Falls

3. Toronto: Shuttle Transfer tussen Downtown en Niagara Falls

Boek een voordelige deur-tot-deur gedeelde transfer tussen het centrum van Toronto en de Niagara Falls en de regio Niagara. Kies tussen een enkele reis of retour met vier dagelijkse vertrekken. Uw probleemloze ervaring begint met ophalen aan de deur van uw woning of hotel in het centrum van Toronto. Uw ervaren en hoffelijke chauffeur zal u helpen met uw bagage. Geniet van een bagagevrijstelling van maximaal één koffer en twee handbagageartikelen per passagier. Alle voertuigen zijn voorzien van airconditioning voor uw comfort. Leun achterover en ontspan op de schilderachtige rit van het centrum van Toronto naar de regio Niagara, een reis van ongeveer 1,5 tot 2 uur. Je wordt afgezet voor de deur van je accommodatie in de regio Niagara. Deze dagelijkse pendeldienst verbindt het centrum van Toronto, hotels in Niagara Falls en hotels in Niagara on the Lake.

...

Sitemap Toronto

Wil je alle activiteiten in Toronto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.