Toronto
IJsland Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Toronto IJsland Tours: Onze meest aanbevolen

Toronto: sightseeing-rondvaart van de haven en eilanden

1. Toronto: sightseeing-rondvaart van de haven en eilanden

Deze tocht door de haven van Toronto en eilanden biedt je de kans om te genieten van een schilderachtig uitzicht op de skyline van Toronto, de geschiedenis van het gebied te leren kennen en de Toronto-eilanden te verkennen. Je kapitein begint de rondleiding door je naar de Western Harbour te brengen voordat je de lagunes oversteekt om de Toronto Islands te bezoeken. Sites op dit deel van de rondleiding zijn het historische Hanlan's Point, de Island Yacht Club en de bossen van de Island Bird and Wildlife Sanctuary. De kapitein en de bemanning zullen een onderhoudend en informatief verhaal geven om alles te beschrijven wat je ziet. Tijdens de tweede helft van de boottocht keer je terug naar de haven van Toronto. Hier vertelt de bemanning je meer over de vele opmerkelijke gebouwen die samen de skyline vormen. Ondertussen probeert de boot de beste plek te vinden om vanaf het water de stad te fotograferen.

Toronto-eilanden: kanotocht bij zonsondergang

2. Toronto-eilanden: kanotocht bij zonsondergang

Probeer de zeer Canadese activiteit van het peddelen in een kano in de schemering en verken de Toronto-eilanden. Of je nu een beginner of een expert bent, iedereen zal genieten van deze 1,5 uur durende ervaring, waarbij je de mooiste delen van de eilanden beslaat en je de prachtige skyline van de stad vanuit een nieuw perspectief kunt bewonderen. Peddel rond de eilanden in een authentieke Voyageur-kano-replica die werd gebruikt door de eerste Europese kolonisten. Deze stijl van kanoën biedt stabiliteit en comfort en biedt een gemakkelijke en veilige introductie tot kanoën. Een ervaren en gecertificeerde gids zal te allen tijde bij u in een kano zijn en zal u helpen met veiligheid en instructies. Leer goed peddelen tijdens het kanoën in een team. Een van de mooiste parken in de stad, met zijn talrijke waterwegen en lagunes, Toronto Islands biedt een geweldige kans voor mensen met een avontuurlijke geest. De tour neemt je mee rond het vogelreservaat van de Toronto-eilanden en het Donout-eiland. Ga onder een brug door die in 1905 werd gebouwd en peddel door de rustige lagunes en waterwegen.

Toronto-eilanden: Voyageur-kanotocht

3. Toronto-eilanden: Voyageur-kanotocht

Kom en zie het mooiste park van de stad - de Toronto Islands. Of je nu een beginner of een expert bent, iedereen zal genieten van deze 1 uur durende ervaring, waarbij je de mooiste delen van de eilanden beslaat en je de stad vanuit een nieuw perspectief kunt bewonderen. Peddel rond de eilanden in een authentieke Voyageur-kano-replica die werd gebruikt door de eerste Europese kolonisten. Deze stijl van kanoën biedt stabiliteit en comfort en biedt een gemakkelijke en veilige introductie tot kanoën. Een ervaren en gecertificeerde gids zal te allen tijde bij u in een kano zijn en zal u helpen met veiligheid en instructies. Leer goed peddelen tijdens het kanoën in een team. Een van de mooiste parken in de stad, met zijn talrijke waterwegen en lagunes, Toronto Islands biedt een geweldige kans voor mensen met een avontuurlijke geest. De reis begint op het Centrumeiland. Je peddelt door de lagunes, bezoekt het Bird Sanctuary en peddelt naar de haven van Toronto voor het beste uitzicht op de skyline van de stad.

Veelgestelde vragen over IJsland Tours in Toronto

Welke andere activiteiten dan IJsland Tours zijn de moeite waard in Toronto?

Andere onmisbare dingen om te doen in Toronto:

Welke IJsland Tours in Toronto nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Toronto

Wil je alle activiteiten in Toronto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Toronto

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 208 beoordelingen

Zag precies wat ik verwachtte te zien. Het personeel was uitstekend. Het loketpersoneel is vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Kapitein Kat en ik hoop dat ik gelijk heb als ik Kapitein Jack (misschien John) zeg. Deskundig, beleefd en zoooo aardig. Ik was op reis met een volwassen kind met speciale behoeften, hij deed er alles aan om ervoor te zorgen dat aan de behoeften werd voldaan. Zou 100% deze cruise opnieuw maken?

Ik ben er nog niet eerder geweest, maar het was gemakkelijk om de locatie te vinden. We hoefden niet lang te wachten om aan boord te gaan. Het personeel was vriendelijk en hielp ppl met kleine kinderen om veilig aan boord te gaan. We hielden van het hoogtepunt dat de gids deelde en de muziekpauze om foto's te maken was een geweldig idee. Erg genoten van de ervaring

Een comfortabele manier om de haven van Toronto te zien op het heetst van de dag. Personeel was vriendelijk. Mijn moeder kan niet goed lopen, dus de keuze voor een boottocht was goed, hoewel er één stap op de boot was die een beetje dobberde Ze moeten een koude fles water uitdelen.