Toronto (Mini)bustours

Toronto (Mini)bustours: Onze meest aanbevolen

Toronto: ticket voor hop on, hop off-bus

1. Toronto: ticket voor hop on, hop off-bus

Stap in en uit de dubbeldekkerbussen om het mooiste van Toronto in je eigen tempo te verkennen. Je bekijkt alle historische en hedendaagse bezienswaardigheden van Toronto aan boord en stapt in en uit bij elk van de 20 haltes.  Kom tijdens de tour meer te weten over de stad, dankzij je gids of het meertalige audiocommentaar. Je bezichtigt de bezienswaardigheden gedurende de zomermaanden (mei tot oktober) vanuit een ander perspectief aan boord van een boot tijdens een haventocht die gratis inbegrepen is.  In de zomer zijn de voertuigen voornamelijk dubbeldekkerbussen met open dak die je het beste uitzicht op Toronto bieden. Geniet aan het eind van de herfst en in de winter, of wanneer het koud of nat weer is, van het comfort van een gezellige trolley. Hoewel deze voertuigen niet voorzien zijn van een open dak, hebben ze grote ramen en ze zijn een geweldige manier om de bezienswaardigheden van Toronto in stijl te bekijken en te fotograferen.  In- en uitstaphaltes: 1) Yonge-Dundas Square / Eaton Centre - 1 Dundas Street East 2) Carlton & Yonge - 439 Yonge St 3) Wellesley & Yonge - 549 Yonge Street 4) Isabella & Yonge - 637 Yonge Street 5) Bloor & Yonge - 763 Yonge Street 6) Park Hyatt 7) Casa Loma - 160 Kendal Avenue 8) Spadina & Bloor - 7 Spadina Road 9) Bata Shoe Museum - 327 Bloor Street West 10) Yorkville/ ROM/ Gardiner Museum 11) AGO / Chinatown / Kensington - 100 McCaul Street 12) Scotiabank Theatre - 132 John Street 13) King & John / Tiff Bell Lightbox - 287 King Street West 14) CN Tower North / MTCC - 255 Front Street West 15) Union Station / Starbucks - 123 Front Street West 16) CN Tower South / Ripley's Aquarium - 288 Bremner Boulevard 17) Info Centre/ Harbourfront 18) Hockey Hall of Fame / Sony Centre - 1 Front Street East 19) St. Lawrence Market - 93 Front Street East 20) Distillery District

Van Toronto: begeleide wijnproeverij

2. Van Toronto: begeleide wijnproeverij

Bezoek 3 wijnmakerijen tussen Hamilton en Grimsby tijdens een ontspannen wijntour. Ervaar een deskundige wijnproeverij op elke locatie en zie hoe de wijn wordt gemaakt tijdens een rondleiding achter de schermen op een van de landgoederen. Ontmoet uw lokale wijngids en ga op verkenningstocht naar uw eerste stop van de dag, Malivoire Wine Company. Sinds de oprichting heeft dit wijnhuis zich gericht op duurzaamheid, waardoor het de kernpijler is van zijn wijnbereidings- en wijnbouwfilosofie. Besteed wat tijd aan het leren kennen van het landgoed en zijn producten en geniet van een vakkundig geleide proeverij in de gelagkamer. Ga vervolgens naar Rosewood Estates Winery of Red Stone Winery and Restaurant. De locatie is op basis van reserveringsbeschikbaarheid op de dag. Leun achterover en ontspan terwijl u geniet van een gestructureerde proefvlucht van de wijnen van het landgoed. Rijd ten slotte naar uw laatste stop van de dag, de door een familie beheerde en geëxploiteerde Cornerstone Estate Winery. Neem deel aan uw laatste proeverij van de dag, proef enkele van de beperkte productiewijnen van het landgoed en ontdek wat wijn uit deze regio anders maakt dan andere Noord-Amerikaanse wijnen. Je tour eindigt met een terugreis naar je ophaallocatie in Toronto.

Collingwood: Blue Mountains-brouwerijtour met proeverijen

3. Collingwood: Blue Mountains-brouwerijtour met proeverijen

Geniet van een ambachtelijke brouwerijtour in de Blue Mountains met deze tour vanuit Collingwood. Sluit je aan bij een groep vrienden of maak nieuwe vrienden terwijl je een verscheidenheid aan ambachtelijke bieren proeft in elke brouwerij die je bezoekt. Kies uit een touroptie met of zonder bierproeverijen. Ontmoet je gids in het Blue Mountain Village voor een korte introductie tot de tour en oriëntatie. Stap in de comfortabele bierbus en ga naar je eerste brouwerij in Blue Mountains of Collingwood. Luister terwijl je gids je een kort overzicht geeft van lokaal ambachtelijk bier, wijn en sterke drank. Neem een kijkje in het productieproces met een rondleiding achter de schermen van de ambachtelijke brouwerij Collingwood of Blue Mountains. Krijg de kans om een smakelijke lunch of snack te kopen bij de tweede brouwerij om te combineren met uw ambachtelijke bieren. Stop bij de laatste brouwerij voor meer bierkennis en om met je groep te genieten van een nieuwe proefvlucht. Ga aan het einde van je tour terug naar het afzetpunt.

  • Rondleidingen
  • Hop on, hop off-tours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Toronto

Welke topattracties zijn een must-see in Toronto?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Toronto?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Niagara Falls

Toronto: wat zijn de beste deals en kortingen op activiteiten?

Sitemap Toronto

Wil je alle activiteiten in Toronto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.