Toronto Rondvluchten & helikoptertours

Toronto Rondvluchten & helikoptertours: Onze meest aanbevolen

Toronto: stadsbezichtiging per helikopter

1. Toronto: stadsbezichtiging per helikopter

Ervaar Toronto van boven terwijl je de lucht in gaat en door de hoge wolkenkrabbers kijkt naar wat het centrum te bieden heeft. Selecteer de 15-kilometer lange vlucht van ongeveer 7 minuten in de lucht boven het centrum van Toronto. Of trakteer jezelf op de 35-kilometer lange vlucht en zie meer met ongeveer 12 minuten in de lucht.  Je avontuur begint op een klein vliegveld in de binnenstad van het eiland, op slechts enkele minuten van het Toronto Harbor Front, Rogers Centre  en de CN Tower. Na de aangename en makkelijke check-in bij de balie volgen een korte wachttijd en instructie voor de vlucht. Iedereen draagt headsets met microfoons, zodat je tijdens de vlucht met elkaar kunt praten.  De helikopter maakt een perfect 8-figuur boven de stad en je ziet alles. De route is zo uitgestippeld dat iedereen de stad even goed te zien krijgt. Op 610 meter ben je zo hoog als de tweede pod op de CN Tower en het uitzicht is ongelooflijk. Vlieg pal boven het centrum met uitzichten op Ripley's Aquarium en het Rogers Center. Op een heldere dag zie je misschien zelfs de mist van de Niagara Falls opstijgen. Gemiddelde snelheden van 160 kilometer per uur, sta je versteld van hoe ver je kunt reizen zonder drukke straten en verkeerslichten. Bewonder het adembenemende uitzicht door het unieke kamerhoge glas vanuit je gegarandeerde stoel bij het raam. Je ervaring eindigt bij je terugkeer naar de helikopterbasis.

Toronto: privéhelikoptertour voor twee

2. Toronto: privéhelikoptertour voor twee

Ontdek de hoogtepunten van Toronto van bovenaf tijdens een schilderachtige privéhelikoptervlucht voor twee. Van privébezichtigingen tot een romantisch schemerintermezzo, kies uit drie tourpakketopties voor een unieke en persoonlijke ervaring. Je avontuur begint op een boetiek-eilandluchthaven in het centrum, op slechts enkele minuten van het Toronto Harbor Front, Rogers Centre en CN Tower. Check in bij de receptie en ontmoet de bemanning die ervoor zal zorgen dat u het meeste uit uw privé-luchtervaring haalt. Word 2000 voet boven de stad getild en vlieg oog in oog met de pod van de CN Tower. De route is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat u allebei kunt genieten van fantastische uitzichten. Zie op een heldere dag de mist van de Niagara Falls komen. Er worden hoogwaardige interactieve headsets voorzien om de communicatie met elkaar te vergemakkelijken. De privétour eindigt met uw terugkeer naar de helikopterbasis waar u een afgedrukte foto ontvangt om uw ervaring te onthouden.

Toronto: privé Twilight-helikoptertour met wijn

3. Toronto: privé Twilight-helikoptertour met wijn

Ga op een romantisch avontuur boven Toronto tijdens deze 35 km lange helikoptervlucht. De favoriete vlucht van de piloot, er is maar één van deze tours per dag. Denk aan je speciale avond met een gratis geschenkmand met wijn, chocolaatjes, een teddybeer en twee ingelijste prints van jullie twee naast de helikopter. Uw reis begint op een boutique-eilandluchthaven in Downtown. Check in en ontmoet de bemanning die u zal helpen het meeste uit uw privéluchtervaring te halen. Als je eenmaal vastzit, word je 2000 voet boven de stad getild en vlieg je oog in oog met de pod van de CN Tower. De route is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat u allebei kunt genieten van fantastische uitzichten. Zie op een heldere dag de mist dansen op de Niagara-watervallen. Gebruik interactieve headsets om met elkaar en uw piloot te communiceren. De privétour eindigt met je terugkeer naar de helikopterbasis waar je souvenirs wachten.

  • Privétours
  • Avonturen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Toronto

Welke topattracties zijn een must-see in Toronto?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Toronto?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Niagara Falls

Toronto: wat zijn de beste deals en kortingen op activiteiten?

Sitemap Toronto

Wil je alle activiteiten in Toronto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Toronto

Geweldige vlucht en aardig personeel

Vlucht was prachtig, vriendelijke mensen. Wel jammer dat je de vlucht moet bevestigen maar dan niemand de telefoon opneemt en e-mail niet beantwoord wordt. Bij tgerugkoppeling gaat men daar niet op in. Geeft veel onzekerheid als de dag ervoor alle vluchten afgelast zijn. Ondanks bewolking er naar toe gereden, en gelukkig klaarde het op. Communicatie daarvoor was goed en snel op een foutief bericht dat we 8 dagen eerder gingen vliegen na. Piloot geeft geen uitleg van wat je ziet, we hebben er ook niet om gevraagd. Lokatie vliegveld is geweldig, mooi aanzicht van de stad. Als je Toronto bezoekt, zeker doen!

Ik hield van deze ervaring, het was echt fantastisch. Maar 8 minuten is niet genoeg voor mij. Ik ben teleurgesteld dat dit kettingvluchten zijn, we hebben niet eens 1 minuut om foto's te maken en het is verboden om foto's te maken voor de vlucht... een beetje teleurgesteld aan deze kant, anders raad ik het ten zeerste aan omdat ik echt van deze vlucht heb genoten.