Toronto
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Toronto Vervoer: Onze meest aanbevolen

Toronto Pearson Airport: transfer van/naar Niagara Falls

1. Toronto Pearson Airport: transfer van/naar Niagara Falls

Boek een voordelige gedeelde luchthavenshuttle tussen Toronto International Airport en Niagara Falls/Niagara Region. Kies tussen een enkele reis of een retour waarbij de transfers 24 uur per dag beschikbaar zijn. Geniet van een bagagevrijdom van maximaal één koffer en twee stuks handbagage per passagier. Alle voertuigen zijn voorzien van airconditioning voor uw comfort. Zodra u in de aankomsthal bent, gaat u naar de balie voor grondtransport. Of uw vlucht nu vroeg of laat aankomt, u bent op het eerstvolgende beschikbare vertrek. Uw ervaren en hoffelijke chauffeur helpt u met uw bagage en zet u af voor de deur van uw accommodatie. Het is ongeveer 1,5 tot 2 uur rijden tussen Toronto en de Niagara-regio. Als u op weg bent naar de luchthaven van Toronto, wordt u opgehaald bij uw woning of hotel en naar de deuren gebracht die zich het dichtst bij de incheckbalie van uw luchtvaartmaatschappij bevinden. De ophaaltijden zijn afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht en of de vlucht internationaal of binnenlands is. Over het algemeen wordt u 1,5 tot 2 uur voor het tijdstip dat u op de luchthaven moet zijn opgehaald.

Van Toronto: privérondleiding Niagara Falls

2. Van Toronto: privérondleiding Niagara Falls

Geniet van een persoonlijke privé-sightseeingervaring van 7 uur die begint in Niagara Falls, Canada. U zult genieten van privévervoer in een luxe auto of SUV. Met een dagtour kun je topbezienswaardigheden zien met je deskundige gids en wijnen proeven in Niagara-on-the-Lake. Deze tour is volledig aanpasbaar. Je dag begint met het ophalen van je hotel in het centrum van Toronto of Niagara Falls. Geniet van het leren van leuke feiten en informatie over de watervallen van je deskundige gids. Er is voldoende tijd om het schilderachtige gebied te verkennen en de schoonheid van de Niagara-watervallen te zien. Je gids zal je naar een uitkijkpunt begeleiden voor een fantastisch uitzicht op de drie watervallen. Kies er in de zomer voor om de seizoensgebonden 'Voyage to the Falls'-boottocht toe te voegen om de mist van de Horseshoe Falls in te zeilen. Ontdek in de winter, of wanneer de boot niet vaart, 'Journey Behind the Falls'. Pauzeer voor de lunch in een restaurant naar keuze in Niagara Falls, Niagara-on-the-Lake, of in een restaurant van boer tot bord. Uw chauffeur kan aanbevelingen doen. Bezoek na de lunch Niagara-on-the-Lake, een schilderachtige, historische stad. Verken de stad in je eigen tempo. Sluit uw privétour af met een bezoek aan een nabijgelegen wijnmakerij voor een proeverij van lokale wijnen en ijswijn. Omdat dit een privétour is, is deze volledig aanpasbaar. Vertel de lokale operator na het boeken uw voorkeuren en eventuele speciale gelegenheden die u misschien viert.

Pearson International Airport: privétransfer naar Toronto

3. Pearson International Airport: privétransfer naar Toronto

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (bijv. surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Toronto: shuttletransfer tussen Downtown en Niagara Falls

4. Toronto: shuttletransfer tussen Downtown en Niagara Falls

Boek een voordelige, deur-tot-deur gedeelde transfer tussen het centrum van Toronto en Niagara Falls en de Niagara-regio. Kies tussen een enkele reis of een retourtransfer met vier dagelijkse vertrekken. Uw probleemloze ervaring begint met ophalen bij de deur van uw woning of hotel in het centrum van Toronto. Uw ervaren en hoffelijke chauffeur helpt u met uw bagage. Geniet van een bagagevrijdom van maximaal één koffer en twee stuks handbagage per passagier. Alle voertuigen zijn voorzien van airconditioning voor uw comfort. Leun achterover en ontspan op de schilderachtige rit van het centrum van Toronto naar de Niagara-regio, een reis van ongeveer 1,5 tot 2 uur. Je wordt voor de deur van je accommodatie in de Niagara-regio afgezet. Deze dagelijkse pendeldienst verbindt het centrum van Toronto, de Niagara Falls-hotels en de Niagara on the Lake-hotels.

Toronto: privétransfer naar Niagara Falls

5. Toronto: privétransfer naar Niagara Falls

Ontspan met een enkele reis of retourtransfer van Downtown Toronto of Toronto International Airport naar Niagara Falls. Geniet van uw rit in een privéauto met directe deur-tot-deur service. Uw ervaren chauffeur wacht op u en volgt uw vlucht als u ervoor kiest om opgehaald te worden van de luchthaven. Leun achterover en ontspan terwijl u aan het volgende deel van uw reis begint. Alle chauffeurs hebben een rijbewijs, hun achtergrond is gecontroleerd door de regionale politie van Niagara en hebben een DriveWise-opleiding voor commerciële chauffeurs gevolgd. Alle voertuigen zijn schoon van binnen en van buiten, professioneel onderhouden en zorgvuldig verzorgd.

Toronto: privétransfer van / naar Pearson Airport

6. Toronto: privétransfer van / naar Pearson Airport

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Toronto Pearson International Airport (YYZ) en je accommodatie in Toronto. Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks van of naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die je opwacht in de aankomsthal met een bordje met je naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Van Toronto: aanpasbare begeleide dagtocht naar Niagara Falls

7. Van Toronto: aanpasbare begeleide dagtocht naar Niagara Falls

Begin aan een dagtocht van Toronto naar Niagara Falls met een gids en hoteltransfers inbegrepen. Eet en winkel (op eigen kosten) in het schilderachtige stadje Niagara-on-the-Lake. Pas uw ervaring aan met een stop bij een wijnmakerij, een bezoek aan een chocoladefabriek of brouwerij en een wandeling in Queens Royal Park. Begin met een pick-up vanuit Toronto in een privévoertuig en ga naar Niagara-on-the-Lake. Dwaal, winkel, eet, drink en bekijk alle bezienswaardigheden van de stad. Kies voor proeverijen of dineer in de nabijgelegen wijnmakerijen. Bezoek de chocoladefabriek of drink een koude bij een van de ambachtelijke brouwerijen. Ervaar Queens Royal Park en reis over de schilderachtige Niagara Parkway en stop onderweg voor foto's. Bezoek Queenston Heights Park, beklim Brock's Monument, ervaar de verbazingwekkende diepten van de Niagara Gorge en geniet van het adembenemende uitzicht op de kronkelende Niagara-rivier. Ontspan tijdens de rit naar Niagara Falls, langs Oaks Garden Theatre, door Queen Victoria Park en verder naar het grote spektakel van de watervallen. Bekijk de Rainbow Falls, de Bridal Veil en de spectaculaire Horseshoe Falls in al hun glorie. Loop Clifton Hill, ga achter de waterval, maak een ritje met de Hornblower Cruise en het SkyWheel, geniet van de Spaanse kabelbaan en meer. Aan het einde van uw dagtocht wordt u teruggebracht naar uw ophaallocatie.

Van Niagara Falls: privétransfer van Toronto Airport

8. Van Niagara Falls: privétransfer van Toronto Airport

Geniet van een veilige en betrouwbare privétransfer van Niagra Falls of Niagra-on-the-Lake naar Toronto Pearson International Airport . Reis snel en veilig van uw accommodatie naar de luchthaven in schone en comfortabele voertuigen met een professionele chauffeur. Word op tijd opgehaald bij uw hotel of appartement. Ontmoet uw chauffeur en ontvang assistentie bij uw koffers. Leun dan achterover en ontspan op uw reis naar de luchthaven. Laat je afzetten bij de aangewezen gate van de luchtvaartmaatschappij op het vertrekniveau van Toronto Pearson International Airport. Kom ruim op tijd aan voor uw vlucht en zorg ervoor dat u niet meer met het openbaar vervoer hoeft te navigeren.

Toronto: privétransfer voor 1-10 passagiers naar het centrum

9. Toronto: privétransfer voor 1-10 passagiers naar het centrum

Ga rechtstreeks naar het door u geselecteerde adres in het centrum van Toronto met een privétransfer vanaf Buffalo Niagara International Airport, Niagara Falls of Niagara-on-the-Lake. Leun achterover op een comfortabele rit in een schoon voertuig met airconditioning en voldoende ruimte voor u en uw bagage. Vertrouw op een tijdige ophaalservice om uw bestemming zo soepel mogelijk te bereiken. Uw chauffeur helpt u met bagage en biedt gekoeld mineraalwater aan om uw reis net dat beetje meer ontspannend te maken. Vraag vooraf stoelverhogers aan als er ook jongere reizigers meegaan. Geniet tijdens het rijden van de bezienswaardigheden en hoor commentaar van je chauffeur als je meer wilt weten over de stad. Laat je afzetten bij elke woning, hotel, kantoor, bed & breakfast of ander adres in het centrum van Toronto.

Veelgestelde vragen over Vervoer in Toronto

Welke andere activiteiten dan Vervoer zijn de moeite waard in Toronto?

Sitemap Toronto

Wil je alle activiteiten in Toronto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.