Datums kiezen

Toronto Pearson International Airport

Toronto Pearson International Airport: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Toronto: Pearson Airport Plaza Premium Lounge Toegang

1. Toronto: Pearson Airport Plaza Premium Lounge Toegang

Ontspan en verfris voor uw vertrek of tussen vluchten in het comfort van een Plaza Premium Lounge op Toronto Pearson International Airport. Lounges bevinden zich in het internationale vertrek bij terminal 1 en terminal 2. Leun achterover in de strakke, moderne vertreklounge en maak gebruik van eersteklas diensten en faciliteiten, waaronder heerlijk eten en supersnelle wifi. Kies uit een pakket van 3 of 6 uur dat bij uw schema past.

Toronto: sneltreintransfer van/naar Pearson Airport

2. Toronto: sneltreintransfer van/naar Pearson Airport

Geniet van stressvrij vervoer van of naar het centrum van Toronto, Union Station, van of naar Pearson International Airport. Reis naadloos met Wi-Fi, bagage-opslag en zitplaatsen met airconditioning aan boord van de UP Express. Laat uw zorgen achter u en arriveer op tijd op de luchthaven of uw bestemming in de stad. Geniet van comfort aan boord en toegang tot supersnelle Wi-Fi, samen met voldoende ruimte voor opslag. Als u vanaf Union Station naar Pearson Airport gaat, kunt u in de Interior SkyWalk-lounge op de trein wachten en genieten van de beschikbare voorzieningen die dicht bij Union Station liggen. Koop koffie, snacks en andere goederen om u comfortabel te houden tijdens uw 25 minuten durende rit naar Pearson. Vanaf Union Station stapt u met uw ticket in de trein en arriveert u op het Pearson Airport UP Station in Terminal 1, grenzend aan de Linktrein die Terminals 1 en 3 met elkaar verbindt. De omgekeerde reisroute wordt gebruikt om van Pearson naar het centrum van Toronto te komen.

Luchthaven Toronto Pearson: transfer van/naar Niagara Falls

3. Luchthaven Toronto Pearson: transfer van/naar Niagara Falls

Boek een voordelige gedeelde luchthavenshuttle tussen Toronto International Airport en Niagara Falls/Niagara Region. Kies tussen enkele reis of retour met transfers die 24 uur per dag beschikbaar zijn. Geniet van een bagagevrijdom van maximaal één koffer en twee stuks handbagage per passagier. Alle voertuigen zijn voorzien van airconditioning voor uw comfort. Zodra u in de aankomsthal bent, begeeft u zich naar de grondtransportbalie. Of uw vlucht nu vroeg of laat aankomt, u zit op het volgende beschikbare vertrek. Uw ervaren en hoffelijke chauffeur helpt u met uw bagage en zet u voor de deur van uw accommodatie af. Het is ongeveer 1,5 tot 2 uur rijden tussen Toronto en de regio Niagara. Als u op weg bent naar de luchthaven van Toronto, wordt u opgehaald bij uw woning of hotel en naar de deuren gebracht die zich het dichtst bij de incheckbalie van uw luchtvaartmaatschappij bevinden. De ophaaltijden variëren afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht en of de vlucht internationaal of binnenlands is. Over het algemeen wordt u 1,5 tot 2 uur voor de tijd dat u op de luchthaven moet zijn, opgehaald.

Toronto: eSIM-roaming in Canada en de VS

4. Toronto: eSIM-roaming in Canada en de VS

Maak je reis naar Toronto probleemloos met je handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met snelle dekking in Canada en de VS. Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in extra landen. Scan eenvoudig de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere SIM's met deze nul-afval oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou gekozen duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR, XS of modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, raadpleeg dan de foto met compatibiliteitsrichtlijnen om te controleren of je in aanmerking komt. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de Zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in je GYG voucher. Gebruiksaanbieders: Canada te gebruiken providers: Bell, TELUS, Rogers Amerikaanse providers om te gebruiken: T-Mobile, Verizon, AT&T

Pearson International Airport: privétransfer naar Toronto

5. Pearson International Airport: privétransfer naar Toronto

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij u past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of sla het op je telefoon op. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (bijv. surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voorafgaand aan de reis bij de exploitant om te bevestigen of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Van Niagara Falls: privétransfer van Toronto Airport

6. Van Niagara Falls: privétransfer van Toronto Airport

Geniet van een veilige en betrouwbare privétransfer van Niagra Falls of Niagra-on-the-Lake naar Toronto Pearson International Airport . Reis snel en veilig van uw accommodatie naar de luchthaven in schone en comfortabele voertuigen met een professionele chauffeur. Word op tijd opgehaald bij uw hotel of appartement. Ontmoet uw chauffeur en ontvang assistentie bij uw koffers. Leun dan achterover en ontspan op uw reis naar de luchthaven. Laat je afzetten bij de aangewezen gate van de luchtvaartmaatschappij op het vertrekniveau van Toronto Pearson International Airport. Kom ruim op tijd aan voor uw vlucht en zorg ervoor dat u niet meer met het openbaar vervoer hoeft te navigeren.

Toronto: privétransfer naar Niagara Falls

7. Toronto: privétransfer naar Niagara Falls

Ontspan met een enkele reis of retourtransfer van Downtown Toronto of Toronto International Airport naar Niagara Falls. Geniet van uw rit in een privéauto met directe deur-tot-deur service. Uw ervaren chauffeur wacht op u en volgt uw vlucht als u ervoor kiest om opgehaald te worden van de luchthaven. Leun achterover en ontspan terwijl u aan het volgende deel van uw reis begint. Alle chauffeurs hebben een rijbewijs, hun achtergrond is gecontroleerd door de regionale politie van Niagara en hebben een DriveWise-opleiding voor commerciële chauffeurs gevolgd. Alle voertuigen zijn schoon van binnen en van buiten, professioneel onderhouden en zorgvuldig verzorgd.

Toronto : eSIM Internet Data Plan voor Canada 4G/5G

8. Toronto : eSIM Internet Data Plan voor Canada 4G/5G

Ga op avontuur door de uitgestrekte en diverse landschappen van Canada zonder ook maar iets te missen! Onze eSIM zorgt ervoor dat je verbonden blijft met high-speed data, of je nu de kosmopolitische straten van Toronto verkent, de natuurlijke schoonheid van de Rocky Mountains bewondert of de Franse charme van Quebec City ervaart. Zo werkt het: 1. Kopen: Kies het datapakket dat bij je reisplannen past. 2. 3. Scannen en activeren: Bij aankoop ontvang je een QR-code. Scan deze met je eSIM-compatibele apparaat en je kunt aan de slag! 3. Blijf verbonden: Geniet van ononderbroken connectiviteit tijdens je reis door Canada. Compatibiliteit: Zorg ervoor dat je apparaat eSIM ondersteunt. Bekijk onze compatibiliteitslijst op https://esimfox.com/pages/compatible-devices voor meer informatie.

Vanaf de luchthaven van Toronto: Niagara Falls Dagtour

9. Vanaf de luchthaven van Toronto: Niagara Falls Dagtour

Deze tour biedt bezoekers aan Toronto een efficiënte manier om de ontzagwekkende kracht van de Niagara Falls te ervaren. Met een retourtransfer vanaf Toronto Pearson Airport heb je drie uur de tijd om de watervallen te bewonderen, plus extra tijd voor ervaringen zoals een boottocht en een proeverij van ahornsiroop. Ervaar het hoogtepunt van uw tour: maak een boottocht van 20 minuten naar de voet van de Niagara Falls. Breng 3 uur door bij Niagara Falls en ervaar de beroemde lokale attracties, restaurants en de magische watervallen zelf! Ga zitten en proef onze lokaal gemaakte ahornsiroop met gids. Rijd met de lift naar 230 meter onder de watervallen. Maak foto's van Horseshoe en American Falls, de Great Gorge en de Niagara-rivier (Addon)

Canada: eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

10. Canada: eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

Maak je reis naar Canada probleemloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met snelle dekking in de VS en upgrade voor dekking in Canada . Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in extra landen. Scan eenvoudig de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere SIM's met deze nul-afval oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR/XS-modellen en hoger, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, raadpleeg dan de foto met compatibiliteitsrichtlijnen om te zien of je in aanmerking komt. Canada Carriers te gebruiken: Bell, TELUS, Rogers Airriers voor de VS: T-Mobile, Verizon, AT&T

17 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Toronto Pearson International Airport: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Toronto Pearson International Airport

Wil je alle activiteiten in Toronto Pearson International Airport bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.