Toronto Pearson International Airport

Toronto Pearson International Airport: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Toronto: Pearson Airport (YYZ) Plaza Premium Lounge-toegang

1. Toronto: Pearson Airport (YYZ) Plaza Premium Lounge-toegang

Ontspan en verfris voor uw vertrek of tussen vluchten in het comfort van een Plaza Premium Lounge op Toronto Pearson International Airport. Lounges bevinden zich in het internationale vertrek bij terminal 1 en terminal 2. Leun achterover in de strakke, moderne vertreklounge en maak gebruik van eersteklas diensten en faciliteiten, waaronder heerlijk eten en supersnelle wifi. Kies uit een pakket van 3 of 6 uur dat bij uw schema past.

Toronto: Express treintransfer van/naar Pearson Airport

2. Toronto: Express treintransfer van/naar Pearson Airport

Geniet van stressvrij vervoer van of naar het Union Station in het centrum van Toronto van of naar Pearson International Airport. Reis naadloos met wifi, bagageopslag en stoelen met airconditioning aan boord van de UP Express. Stap aan boord van een verhoogde trein om uw zorgen achter u te laten en arriveer op tijd op uw bestemming op het vliegveld of in de stad. Geniet van comfort aan boord en toegang tot supersnelle wifi, samen met veel opbergruimte. Als u vanaf Union Station naar Pearson Airport gaat, kunt u wachten op de trein in de Interior Skywalk-lounge en genieten van de beschikbare voorzieningen in de buurt van Union Station. Ontvang een kopje koffie, snacks en andere goederen om je comfortabel te houden tijdens je 25 minuten durende woon-werkverkeer naar Pearson. Stap vanaf Union Station in de trein met uw ticket en arriveer bij het Pearson Airport UP Station in Terminal 1, naast de Link Train die Terminals 1 en 3 verbindt. De omgekeerde reisroute wordt gebruikt om van Pearson naar het centrum van Toronto te komen.

Toronto Pearson Airport: transfer van/naar Niagara Falls

3. Toronto Pearson Airport: transfer van/naar Niagara Falls

Boek een voordelige gedeelde luchthavenshuttle tussen Toronto International Airport en Niagara Falls/Niagara Region. Kies tussen een enkele reis of een retour waarbij de transfers 24 uur per dag beschikbaar zijn. Geniet van een bagagevrijdom van maximaal één koffer en twee stuks handbagage per passagier. Alle voertuigen zijn voorzien van airconditioning voor uw comfort. Zodra u in de aankomsthal bent, gaat u naar de balie voor grondtransport. Of uw vlucht nu vroeg of laat aankomt, u bent op het eerstvolgende beschikbare vertrek. Uw ervaren en hoffelijke chauffeur helpt u met uw bagage en zet u af voor de deur van uw accommodatie. Het is ongeveer 1,5 tot 2 uur rijden tussen Toronto en de Niagara-regio. Als u op weg bent naar de luchthaven van Toronto, wordt u opgehaald bij uw woning of hotel en naar de deuren gebracht die zich het dichtst bij de incheckbalie van uw luchtvaartmaatschappij bevinden. De ophaaltijden zijn afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht en of de vlucht internationaal of binnenlands is. Over het algemeen wordt u 1,5 tot 2 uur voor het tijdstip dat u op de luchthaven moet zijn opgehaald.

Pearson International Airport: privétransfer naar Toronto

4. Pearson International Airport: privétransfer naar Toronto

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij u past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of sla het op je telefoon op. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (bijv. surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voorafgaand aan de reis bij de exploitant om te bevestigen of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Toronto: privétransfer naar Niagara Falls

5. Toronto: privétransfer naar Niagara Falls

Ontspan met een enkele reis of retourtransfer van Downtown Toronto of Toronto International Airport naar Niagara Falls. Geniet van uw rit in een privéauto met directe deur-tot-deur service. Uw ervaren chauffeur wacht op u en volgt uw vlucht als u ervoor kiest om opgehaald te worden van de luchthaven. Leun achterover en ontspan terwijl u aan het volgende deel van uw reis begint. Alle chauffeurs hebben een rijbewijs, hun achtergrond is gecontroleerd door de regionale politie van Niagara en hebben een DriveWise-opleiding voor commerciële chauffeurs gevolgd. Alle voertuigen zijn schoon van binnen en van buiten, professioneel onderhouden en zorgvuldig verzorgd.

Van Niagara Falls: privétransfer van Toronto Airport

6. Van Niagara Falls: privétransfer van Toronto Airport

Geniet van een veilige en betrouwbare privétransfer van Niagra Falls of Niagra-on-the-Lake naar Toronto Pearson International Airport . Reis snel en veilig van uw accommodatie naar de luchthaven in schone en comfortabele voertuigen met een professionele chauffeur. Word op tijd opgehaald bij uw hotel of appartement. Ontmoet uw chauffeur en ontvang assistentie bij uw koffers. Leun dan achterover en ontspan op uw reis naar de luchthaven. Laat je afzetten bij de aangewezen gate van de luchtvaartmaatschappij op het vertrekniveau van Toronto Pearson International Airport. Kom ruim op tijd aan voor uw vlucht en zorg ervoor dat u niet meer met het openbaar vervoer hoeft te navigeren.

Toronto: privétransfer van / naar Pearson Airport

7. Toronto: privétransfer van / naar Pearson Airport

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Toronto Pearson International Airport (YYZ) en je accommodatie in Toronto. Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks van of naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die je opwacht in de aankomsthal met een bordje met je naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Sitemap Toronto Pearson International Airport

Wil je alle activiteiten in Toronto Pearson International Airport ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.