Torre Annunziata

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre Annunziata: de beste attracties

Sitemap Torre Annunziata

Wil je alle activiteiten in Torre Annunziata ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre Annunziata

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 355 beoordelingen

Wij hadden Theresa en zij vertelde erg enthousiast over Pompeii! Ze vertelde het in het engels met een erg Italiaans accent en door het mondkapje was het soms even lastiger te verstaan maar als je het niet verstond vertelde ze het graag nog een keer! Ondanks dat er een ander ouder echtpaar bij onze groep zat die alles beter dachten te weten en zelfs tegen het eind( erg respectloos) zeiden dat ze moe waren en eerder wilde stoppen met de tour bleef Theresa netjes en beleefd! Mijn reis gezelfschap vond Pompeii niet erg boeiend omdat ze niet veel met geschiedenis hebben, maar vonden het toch mooi door het enthousiasme van Theresa!

Pompei kwam tot leven dankzij onze fantastische gids!

Geweldige ervaring met goed engels sprekende gids. Ze was van beroep archeologe en heeft door haar ervaring een toevoeging gegeven aan onze rondleiding door Pompei. Zonder gids blijft het een hoop stenen maar door haar verhalen kwam de stad tot leven! Een echte aanrader!

Zeer goede guide met grote mate van kennis.

Een unieke ervaring in een indrukwekkende stad die zoveel jaar begraven is geweest onder vulkanische as. Onze guide Brunella gaf ongelooflijk veel onmisbare informatie om de geschiedenis van de stad te kunnen begrijpen. Een ware belevenis.

Elisa, onze gids, was fantastisch. Ze sprak perfect Engels en Spaans en gidste met veel enthousiasme. De tour duurde 2 uur maar had nog veel langer mogen duren. Ondanks de Corona-beperkingen was de tour onvergetelijk.

De avond voordien geboekt en vrijwel onmiddellijk contact met contactpersoon om af te spreken ivm het meeting point. Goede Engelstalige gids.