Kies data

Torre Branca

Torre Branca: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Brancatoren: entreeticket

1. Brancatoren: entreeticket

In de jaren dertig bouwde Milaan zijn totem op de open plek van Parco Sempione. Ontworpen door Gio Ponti, wordt deze toren beschouwd als een waar kunstwerk waarin moderne architectuur en nieuwe technieken samenkomen. Slank en transparant, een echte architecturale uitdaging, het werd in recordtijd gebouwd, slechts twee en een halve maand. De prachtige behuizing en de muur, met uitzicht op de zijkant van het park in hoogwaardig transparant kristal, bieden een perspectief van de toren van binnenuit. Gemaakt van een speciaal staal, geflensd en geschroefd, is de toren 108,60 meter hoog. Tegenwoordig kan een modern liftsysteem 7 mensen tegelijk naar de top brengen in minder dan een minuut. Zodra je de top bereikt, geniet je van een ontspannend drankje in de Belvedere Club terwijl je het uitzicht bewondert.

Milaan: Tour Parco Sempione met aperitief op de Branca-toren

2. Milaan: Tour Parco Sempione met aperitief op de Branca-toren

Bezoek de Branca-toren, een ijzeren structuur die met de lift toegang biedt tot een terras met uitzicht op de stad. Bekijk vanaf het terras het Castello Sforzesco, en iets verder weg van de monumenten van het historische centrum, de nieuwe wijken en moderne glazen kathedralen en de bergen. Maak bij een van de meest iconische torens van Milaan van de gelegenheid gebruik om de stad vanuit een ander gezichtspunt te bewonderen. Vanaf een uitzonderlijke locatie zullen we met behulp van onze gids de belangrijkste monumenten en gebouwen van Milaan herkennen. Geniet van een aperitief op het hoge privégedeelte van het terras van de Branca-toren en laat de architectuur en de natuur van de landschap genieten.

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Torre Branca

Wil je alle activiteiten in Torre Branca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre Branca

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 342 beoordelingen

Het was echt een geweldige ervaring. Mijn man en ik mochten helemaal alleen naar boven en hadden een prachtig uitzicht! Sterk aanbevolen. Alleen de medewerkers ter plaatse waren uiterst onvriendelijk. Ze maakten de indruk alsof ze erg geïrriteerd waren... Maar laat maar! Het belangrijkste was dat het uitzicht goed was en het was echt geweldig.

Hoe dan ook, het was het waard. Je krijgt een goed overzicht van de stad en de Torre ligt op loopafstand van het stadscentrum. De Torre zelf is ongeveer 10 minuten. Op dit moment worden er altijd groepen van maximaal 5 personen opgevoed en verlaat je - eventueel ivm Covid maatregelen - weer samen het platform

de weg ernaartoe is absoluut de moeite waard. Een prachtig uitzicht over Milaan, naar de kathedraal en San Siro... Voor het ritje in de lift moet je niet klagen over hoogtevrees, het is glas en aangezien de toren een televisietoren is kun je al rijdend van het uitzicht genieten .

Een fijne ervaring om Milaan op deze manier te bekijken.zeer aangename persoon die de lift bediende hij gaf een zeer duidelijk beeld van de stad.

Fantastisch om op deze hoogte over de stad uit te kijken. De medewerker gaf een hoop informatie zodat je goed wist waar je precies naar keek