Datums kiezen

Torre Branca

Torre Branca

Torre Branca: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Brancatoren: entreeticket

1. Brancatoren: entreeticket

In de jaren dertig bouwde Milaan zijn totem op de open plek van Parco Sempione. Ontworpen door Gio Ponti, wordt deze toren beschouwd als een waar kunstwerk waarin moderne architectuur en nieuwe technieken elkaar ontmoeten. Slank en transparant, een ware architectonische uitdaging, in recordtijd – slechts twee en een halve maand – gebouwd. De prachtige omkasting en muur, gericht naar de zijkant van het park in zeer sterk transparant kristal, bieden een perspectivisch zicht op de toren van binnenuit. Gemaakt van speciaal staal, geflensd en geschroefd, de toren is 108,60 meter hoog. Tegenwoordig kan een moderne lift 7 personen tegelijk naar de top brengen in minder dan een minuut.

1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Torre Branca: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Torre Branca

Wil je alle activiteiten in Torre Branca bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre Branca

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 342 beoordelingen

We kwamen er precies aan toen ze opengingen en er was geen rij. We konden alleen naar boven gaan (uiteraard met de begeleider) en genieten van onze tijd op de top zonder andere groepen. Het was ontspannend en adembenemend. De begeleider was zo vriendelijk en nam de tijd om ons bezienswaardigheden te wijzen en ons een beetje geschiedenis te geven. Over het geheel genomen was dit een zeer plezierige ervaring en zeker een aanrader!

Het is de moeite waard om naar boven te rijden om het hele panorama van Milaan te zien. De prijs is voldoende voor de attracties. Snelle toegang via een glazen lift en een beter uitzicht dan vanaf de daken van de kathedraal. Er is een park en het Sforza-kasteel in de buurt, dus je kunt deze twee attracties in één keer combineren.

Het was een geweldig uitzicht, het personeel erg vriendelijk. Helaas hadden we de kaartjes geboekt en hadden ze helemaal niet nodig omdat mijn man blind is. Maar het wordt nergens vermeld in de boekingsdetails. U moet Vll. inhalen.

Liftrit in een kleine groep (we waren met z'n vieren). De persoon die u vergezelt, geeft u wat informatie en beantwoordt vervolgens uw vragen. Vrij snel te doen, maar je kunt heel Milaan zien

Super leuk je kan maar 6 min boven blijven maar geweldig om alles van zo hoog te zien