Torre de Madrid

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Torre de Madrid

Wil je alle activiteiten in Torre de Madrid ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre de Madrid

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 280 beoordelingen

Dit was een fantastische tour. De fietsen waren geweldig en gemakkelijk te rijden. Het gaf onze familie de kans om veel Madrid in korte tijd te zien. Onze gids, Laura, was fantastisch. Ze was zeer professioneel en zeer gepassioneerd in het delen van zoveel informatie over Madrid. De hele ervaring was geweldig en de sites die we konden zien waren geweldig. Ik, mijn vrouw en onze twee tienerkinderen hadden allemaal een geweldige tijd.

Zeer aangename elektrische fietstocht met Javier (die de moeite heeft genomen om de tour in het Frans te doen terwijl deze alleen in het Spaans had moeten zijn). Bovendien voegde hij aan onze route het bezoek van de oude slachthuizen toe die werden getransformeerd in een tentoonstellingsruimte

Leuke manier om de highlights van de stad te zien in een korte tijd ter orientatie als je net aangekomen bent. De gids Javier deed het erg leuk en vertelde leuke en interessante anecdotes en liet veelndetails zien hier en daar!

1. Gloria was fantastic. So much information. The next day I could walk through Madrid as is I lived there. 2. E-bike the first day such a convenient way to start to discover a city.

Mooie ervaring met een goed Engels sprekende gids. Pablo was erg geduldig en duidelijk in zijn uitleg. Hield rekening met iedereen en alle wensen. 10/10 would recommend!