Kies data

Torre del Mangia

Torre del Mangia: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Siena: toegangsticket Palazzo Pubblico

1. Siena: toegangsticket Palazzo Pubblico

Betreed het Palazzo Pubblico van Siena en bezoek het Civic Museum met dit toegangsticket. Het Civic Museum, dat zich in het Palazzo Pubblico bevindt, is een 13e-eeuws gebouw met indrukwekkende muur-tot-muur fresco's. Verken het museum om meer te weten te komen over de geschiedenis van Siena en bekijk kostbare artefacten. Wissel je voucher in voor een toegangsbewijs bij het loket en begin je bezoek in de Sala del Risorgimento. In deze kamer zijn fresco's te zien die het leven van Vittorio Emanuele II, de eerste koning van Italië, uitbeelden. Loop door de Sala di Balìa en bekijk muurschilderingen uit de 15e eeuw van Spinello Aretino en Martino di Bartolomeo. Zie ook de Sala dei Cardinali waar kostbare gebeeldhouwde schatkisten reliekhouders bewaren. Ga vooruit naar de Sala del Concistoro, beroemd om zijn Beccafumi-gewelf, en bekijk de 15e-eeuwse Cappella van Taddeo di Bartolo. Ga verder naar de Sala del Mappamondo, de breedste zaal van het Palazzo Pubblico en gebruikt als ontmoetingsplaats van de Algemene Raad. Bekijk de beroemde Maestà, een gotisch meesterwerk geschilderd door Simone Martini. Het toegangsticket voor het museum omvat ook een bezoek aan de 14e-eeuwse galerij, Loggia dei Nove, die een prachtig uitzicht biedt op het landschap achter Palazzo Pubblico.

Zonsondergang in Siena & Dinner in Chianti Tour van Florence

2. Zonsondergang in Siena & Dinner in Chianti Tour van Florence

Tijdens deze middag- en avondtour vertrek je vroeg in de middag uit Florence voor de rit van 1 uur naar Siena. Geniet onderweg van het schilderachtige landschap van de Chianti met prachtige heuvels en wijngaarden. Je hebt vrije tijd in Siena om de middeleeuwse sfeer op te snuiven terwijl je door de smalle straatjes dwaalt. Bewonder het artistieke erfgoed van deze stad, geïllustreerd door de gotische kathedraal en de indrukwekkende Torre del Mangia op het prachtige, wereldberoemde Piazza del Campo. Voordat u Siena verlaat, krijgt u de kans om de zonsondergang vanaf een panoramisch uitzichtpunt te ervaren. Daarna gaat u verder naar een typisch wijndomein in het hart van de Chianti-streek. Genesteld tussen de Toscaanse heuvels en te midden van wijngaarden wordt u een heerlijk diner geserveerd met typisch Toscaanse producten zoals salami, bruschetta en andere unieke delicatessen. Het diner wordt begeleid door lokale wijnen van topkwaliteit, persoonlijk geselecteerd door de eigenaren van de wijnmakerij. Geniet van deze perfecte manier om je middag in Chianti af te sluiten!

Siena belicht zelfgeleide speurtocht en stadstour

3. Siena belicht zelfgeleide speurtocht en stadstour

Verken de topattracties in Siena met een interactieve smartphonetour. Slenter door de stad en los locatiegebaseerde raadsels op tijdens deze wandeltocht. Bekijk het roosvenster en de uitgebreide façade van de kathedraal van Siena en bekijk de fascinerende architectuur op Piazza del Duomo. Los puzzels op buiten tien Siena-attracties. Volg de aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te vinden. Geniet van de uitdaging om logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest te gebruiken om het spel te voltooien. Voel de voldoening van het oplossen van elk raadsel. Heb de vrijheid om de tour te pauzeren of te hervatten wanneer je maar wilt. Bewonder de stad in je eigen tempo. Ontdek interessante informatie en feiten over de stad. Maak zoveel foto's als je wilt. U kunt op elk moment met de activiteit beginnen, het schema is indicatief. Je bezoekt: Duomo di Siena - startpunt Baptisterium van St. John Palazzo Piccolomini Loggia del Papa Toren van Mangia Pubblico Paleis Pinacoteca Nazionale di Siena Santa Maria della Scala facciatone Piazza del Campo - eindpunt en meer

Siena: begeleide nachtelijke wandeltocht

4. Siena: begeleide nachtelijke wandeltocht

Ontmoet je gids na zonsondergang en ga vervolgens op avontuur van 2 uur door Siena. Loop door de drukke straten van de stad en bekijk een selectie van beroemde bezienswaardigheden, waaronder Piazza del Campo, de kathedraal van Siena en de Torre del Mangia. Luister onderweg naar de fascinerende verhalen van je gids over de geschiedenis en cultuur van de stad, evenals naar de adellijke families en prominente historische figuren die nog steeds door de straten spoken. Je ontdekt ook enkele van de verborgen juweeltjes van de stad en bezoekt locaties die alleen de lokale bevolking kent. Aan het einde van de tour heb je Siena vanuit een geheel nieuw perspectief gezien.

San Gimignano 2 uur privé-rondleiding van Siena

5. San Gimignano 2 uur privé-rondleiding van Siena

San Gimignano is een authentiek juweel onder de kleine steden en dorpen in het Toscaanse platteland. Het is vrij uniek, vanwege zijn prachtige middeleeuwse architectuur en de verrassende behoud van ongeveer een dozijn van de toren huizen. Om deze en andere redenen, is het "historische centrum van San Gimignano" is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. De goed bewaarde gebouwen zijn opmerkelijke voorbeelden van zowel de romaanse en gotische architectuur, met een uitstekende voorbeelden van de seculiere gebouwen en kerken. Tijdens deze rondleiding ziet u de mooiste en belangrijkste sites oft het dorp, zoals Palazzo Comunale, de collegiale kerk en de kerk van Sant 'Agostino. Je loopt door de typische smalle straatjes van het dorp en zie de schilderachtige Piazza della Cisterna, Palazzo Pubblico en Torre Grossa. U wordt geadviseerd om hun camera's mee te nemen!

Sitemap Torre del Mangia

Wil je alle activiteiten in Torre del Mangia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.