Torre del Oro
Activiteiten in de openlucht

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre del Oro Activiteiten in de openlucht: Onze meest aanbevolen

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

1. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stopt bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte setas (paddenstoelen). Eindig in Santa Cruz, terwijl je langs de kathedraal en Alcazares fietst.

...
Sevilla: kajakverhuur

2. Sevilla: kajakverhuur

Geniet van een warm welkom bij de Gemeentelijke Sportfaciliteiten van Arjona waar je kajak op je ligt te wachten.  Loop samen met een van de personeelsleden naar de rivier en krijg een veiligheidsinstructie; je leert ook de regels waaraan je je moet houden tijdens deze activiteit.  Geniet van een tocht van 2 uur vol plezier en avontuur. Ontdek de rivier in je eigen tempo en bepaal zelf welke richting je op wilt. Bewonder de karakteristieke Torre del Oro, de Triana-buurt, de Isabel II-brug of de San Telmo-brug.  Breng je kajak en de uitrusting terug aan het einde van je avontuur.

...
Sevilla: gedeelde of privétour met de Segway

3. Sevilla: gedeelde of privétour met de Segway

Begin je 75 minuten durende Segway-ervaring met een introductie bij het kantoor van de lokale aanbieder. Ontvang een veiligheidsbriefing van je gids en leer hoe je het vervoermiddel kunt gebruiken. Na enige tijd oefenen en wanneer je vertrouwd bent geraakt met de Segway, ga je op pad. Verheug je op een panoramische tour en ontdek bezienswaardigheden zoals Giralda, de kathedraal, het Archivo General de Indias, het Alcázar, Puerta de Jerez, het Hotel Alfonso XIII, de Plaza de Espana, de oude tabaksfabriek, het Parque Maria Luisa, het Palacio de San Telmo, de Torre del Ore en de rivier de Guadalquivir. Op interessante locaties kom je meer te weten over de bezienswaardigheid van je gids die ook foto's van je neemt. Deze activiteit is beschikbaar als groepstour en als privétour.

...
Sevilla: Sunset en Evening Paddle Boarding Tour

4. Sevilla: Sunset en Evening Paddle Boarding Tour

Ervaar peddelen 's nachts, verken Sevilla verlicht vanaf het water. 'S Nachts is de beste tijd om de energie van het water onder je voeten te voelen en kun je genieten van de vele lichten van de stad. Je zult elkaar net voor het donker ontmoeten om te genieten van de kleuren van de zonsondergang boven de rivier. Van daaruit peddel je de nacht in, avontuurlijk door het centrum van de stad en bekijk je de prachtige bezienswaardigheden. Je peddelt door de rivier de Guadalquivir, langs de belangrijkste monumenten van Sevilla, waaronder Torre de Sevilla, Puente de Triana, Torre del oro, terwijl je gids je enkele historische geheimen van de stad invult. Je peddelt heen en terug van San Telmo-brug naar Cachorro-brug en reist dezelfde route, maar aan de andere kant van de rivier voor je terugreis.

...
Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

5. Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

Bekijk de bezienswaardigheden van Sevilla op de fiets tijdens een rondrit van 2 uur met een professionele gids. Hoor van een lokale inwoner over de verschillende wijken, waaronder de traditionele romabuurt Triana. Je fietst langs de oever van de rivier Guadalquivir en bekijkt de enorme stierenvechtarena Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla van dichtbij. Trap over de Plaza de España, die voor de Exposición Iberoamericana van 1929 in verschillende architectuurstijlen werd gebouwd. Verken het voormalige hof van Paleis San Telmo in Parque de María Luisa en ontdek de historische wijken Santa Cruz, La Macarena en La Alameda de Hércules.

...
Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

6. Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

Begin de tour door naar de rivier in het centrum van Sevilla te gaan en je gids te ontmoeten. Neem eerst een korte briefingsessie op het land, waar de gids uitlegt hoe je de kajak moet peddelen en dirigeren. Vervolgens wordt u uitgerust met alle benodigde apparatuur en gaat u het water op. Als je tijdens de tour een gids hebt ingehuurd of je bent een groep van 6 of meer mensen, luister dan terwijl ze uitleggen over de geschiedenis van Sevilla, de Spaanse navigatie, de Gouden Eeuw, de omvaart van Magallanes en Sebastian Elcano, en de Indian Race. Je gids maakt ook enkele foto's met hun Go Pro, zodat je wat herinneringen hebt om mee naar huis te nemen. Als je met een groep van 15 of meer bent, zal de gids je gedurende de hele tour begeleiden met de motorboot.

...
Sevilla: plein van Spanje en Riverside Segway Tour

7. Sevilla: plein van Spanje en Riverside Segway Tour

Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt, dicht bij de grote gotische kathedraal om je avontuur te beginnen. Als het je eerste keer op een Segway is, wees niet bang, de instructeur zal alle details over veiligheid en de machines uitleggen. Rijd met je Segway zodra je zeker weet dat je deze persoonlijke transformator bestuurt. Je krijgt verschillende routes aangeboden en de haltes worden voorafgaand aan de tour besproken. Belangrijke bezienswaardigheden die u tijdens deze tour zult zien, zijn de Giralda, de kathedraal en het Archivo de Indias. Rijd langs het beroemde Alcazar, Puerta de Jerez, Hotel Alfonso XIII, Plaza de Espana, de oude tabaksfabriek en Parque de Maria Luisa. Onderweg is er voldoende tijd voor fotostops.

...
Sevilla: monumentale Segway gedeelde of privétour

8. Sevilla: monumentale Segway gedeelde of privétour

Bekijk de bezienswaardigheden van Sevilla per persoonlijke vervoerder met een lokale gids. Ontvang een korte oefensessie en veiligheidsbriefing voordat u vertrekt om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt op het elektrische 2-wielige voertuig. Leer de geschiedenis van elk gebouw kennen en krijg de kans om souvenirfoto's te maken terwijl je met gemak door de levendige straten glijdt. Passeer de Giralda en de prachtige kathedraal van Sevilla - een van de grootste katholieke kerken ter wereld. Bekijk het Archivo General de Indias in de oude handelsbeurs en het prachtige Alcázar, gebouwd op de plaats van een moslimfort. Bewonder de monumenten van Puerta de Jerez, waaronder het elegante Hotel Alfonso XIII, en ga dan verder naar Plaza de España om de mozaïektegels te bewonderen. Ga naar beneden naar de rivier de Guadalquivir en de Triana-brug. Zweef door Plaza de Armas en Plaza de Toros om de monumenten van Expo '92 op het eiland La Cartuja te bekijken.

...
Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

9. Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

Begin bij een negentiende-eeuws huis, met een typische Sevilliaanse patio. Vanaf daar begin je je bezoek aan de meest historische en monumentale delen van Sevilla, rond Plaza del Salvador, Plaza de San Francisco en Plaza Nueva, gelegen nabij het stadhuis, waarna je richting Avienda de la Constitución bij de kathedraal, de Giralda, gaat. Ontdek de oude tabaksfabriek, Prado de San Sebastián, Plaza de España en Maria Luisa Park, het New Yorkse dok, Real Maestranza en Torre del Oro; zijn oorsprong, trivia en geschiedenis.. Eindig de route met de bekende Paddestoelen van de Plaza de la Encarnación en contrasteer historisch Sevilla met de moderne avant-garde.

...
Sevilla: Guadalquivir River Stand Up Paddleboarding Tour

10. Sevilla: Guadalquivir River Stand Up Paddleboarding Tour

Geniet van een uniek avontuur langs de rivier de Guadalquivir aan boord van je eigen stand-up paddleboard, perfect voor alle vaardigheidsniveaus. Kies uit een niet-begeleide gedeelde groepsreis of een begeleide privétour. Na een korte veiligheidsbriefing, pak je je uitrusting en begin je je staande peddelavontuur langs de rivier de Guadalquivir. Voel je verfrist terwijl je door het koele rivierwater spettert. Deze activiteit is ook perfect tijdens koelere dagen, omdat er heel weinig spatten door de peddels worden geproduceerd. Kijk rond om enkele van de meest iconische monumenten van Sevilla te zien langs de rivieroever, die ooit een drukke navigatieroute was tijdens de Spaanse Gouden Eeuw. Leer tijdens privérondleidingen over de geschiedenis van Sevilla en ontvang een pakket met GoPro-foto's, die je mee naar huis kunt nemen om te downloaden om deze onvergetelijke ervaring altijd te onthouden.

...

Sitemap Torre del Oro

Wil je alle activiteiten in Torre del Oro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre del Oro

Heel goed weer, vrolijke enthousiaste gids, Anne. Juiste plaatsen met voldoende toelichting. Ze nam voldoende tijd. Zelfs een pauze voor een drankje gevonden. Jammer dat de tour op een mountainbike was. We hadden liever een citybike gehad. Ik vond het de moeite meer dan waard. Doen!

Goede en vriendelijk gids. Tijd om rond te kijken in de gebouwen waar we langs kwamen en een fijne stop om iets te drinken.

Hele leuke fietstocht door verschillende delen van Sevilla met een enthousiaste gids. Aanrader!

Mooie rit door een deel van de stad. Gezellige begeleiding. Top.

Leuke tocht gefietst met de fantastische gids Richard