Torre del Oro
Activiteiten voor het hele gezin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre del Oro Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

Sevilla: kajakverhuur

1. Sevilla: kajakverhuur

Geniet van een warm welkom bij de Gemeentelijke Sportfaciliteiten van Arjona waar je kajak op je ligt te wachten.  Loop samen met een van de personeelsleden naar de rivier en krijg een veiligheidsinstructie; je leert ook de regels waaraan je je moet houden tijdens deze activiteit.  Geniet van een tocht van 2 uur vol plezier en avontuur. Ontdek de rivier in je eigen tempo en bepaal zelf welke richting je op wilt. Bewonder de karakteristieke Torre del Oro, de Triana-buurt, de Isabel II-brug of de San Telmo-brug.  Breng je kajak en de uitrusting terug aan het einde van je avontuur.

...
Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

2. Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

Zie de bezienswaardigheden van Sevilla tijdens een minibustour en bewonder monumenten zoals de 18e-eeuwse Koninklijke  Tabaksfabriek, het Palacio de San Telmo, de Torre del Oro en de Basílica de Santa María de la Esperanza Macarena. Bewonder de kleurrijke tegels op de Plaza de España.  Begin dan aan een 1,5 uur durende rondleiding door de Acuario de Sevilla, waar je de zeedieren van dichtbij kunt zien,   en meer kunt leren over de flora en fauna die Magellan ontdekte tijdens zijn expedities naar de Specerijeneilanden in de 16e eeuw.  Daarna neem je een rondvaart over de Guadalquivir, van waaruit je de Triana-wijk en het 10e-eeuwse Castillo de San Jorge vanaf het water kunt zien. Ontdek waar Columbus zijn reis naar de Nieuwe Wereld heeft gepland en nog veel meer.

...
Sevilla: toegangsbewijs Nao Victoria 500 replica en museum

3. Sevilla: toegangsbewijs Nao Victoria 500 replica en museum

Kom meer te weten over de eerste reis rond de wereld, verteld door het hoofdschip: de Nao Victoria. De Nao zelf leidt je door de voorbereidingen voor de expeditie, de onmetelijkheid van de reis die hij ondernam, de gebeurtenissen die plaatsvonden, de gevaren waarmee hij werd geconfronteerd, de ontberingen van het leven aan boord en de belangrijke gevolgen van de grootste maritieme prestatie in de geschiedenis. Verken historische bronnen en diverse audiovisuele media als onderdeel van een baanbrekende tentoonstelling over de belangrijkste Spaanse maritieme expedities. Ervaar de sensaties en ervaringen van de mensen op de schepen zelf en de zeilers die deze prestatie hebben geleverd, om dichter bij de ware dimensie en reikwijdte van de prestaties te komen. Leer meer over de schepen en matrozen die de onoverkomelijke zeeën hebben veranderd in bruggen en paden tussen continenten, culturen en beschavingen, tijdens de verbazingwekkende reis, zoals verteld door de Nao Victoria.

...
Sevilla: verhuur stand-up paddleboard

4. Sevilla: verhuur stand-up paddleboard

Zodra je je uitrusting hebt, loop je naar de oevers van de rivier de Guadalquivir. Een gastheer zal je enkele basisveiligheidsregels uitleggen voordat je aan je avontuur begint. Twee uur lang bepaal je welke route je wilt nemen om de rivier en het landschap erlangs te ontdekken. Kijk uit voor het uitzicht op de Torre del Oro en ga onder de Isabel II-brug of de San Telmo-brug door. Aan het einde breng je de SUP-uitrusting terug naar het startpunt.

...

Sitemap Torre del Oro

Wil je alle activiteiten in Torre del Oro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre del Oro

De toeristische gids, Melissa, super aardig en aangenaam, legde alles geweldig uit, een 10. De activiteiten waren niet te zwaar voor ons, misschien hadden we graag meer tijd doorgebracht bij de bushalte op Plaza de España, maar we gingen al te laat dat er mensen waren die te laat waren. De drie activiteiten geven je een heel goed overzicht van de stad, ik raad het aan.

We hadden een privé chauffeur en dat is erg fijn. We werden keurig rondgereden en hij vertelde de belangrijkste dingen. Een aantal stops zodat we ook zelf konden rondlopen. Ondanks dat de tour maar 3,5 uur zou duren heeft hij ons van 9:45 t/m 14:00 rondgereden en begeleid. Erg fijn !

Nieuwe eigenaar nog situerend, prettige ervaring. Ze hebben douches

zeer goede behandeling van het personeel ... we zullen herhalen?

Het was een unieke en volledig herhaalbare ervaring