Torre del Oro
Archeologie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre del Oro Archeologie: Onze meest aanbevolen

Sevilla: Torre del Oro, Kathedraal, Real Alcázar & Santa Cruz

1. Sevilla: Torre del Oro, Kathedraal, Real Alcázar & Santa Cruz

Verken de cultuur en geschiedenis van Sevilla tijdens deze begeleide wandeling. Bezoek de Torre del Oro, Torre de la Plata, de toren van Abdelaziz, de oude Joodse wijk, het Santa Cruz-plein en meer. Leer hoe joodse, islamitische en katholieke culturen in de stad leefden. Begin je tour in de buurt van de Torre del Oro (Toren van Goud) om meer te weten te komen over het monument, de koning van Castilla en de rivier de Guadalquivir. Ga verder naar de Torre de la Plata (Toren van Zilver), ontdekt in 1992, omringd door een oude muur. Stop vervolgens bij de toren van Abdelaziz, gelegen aan de beroemdste laan van de stad. Ga naar Plaza del Triunfo (Triumph-plein) en stop 20-25 minuten om naar de kathedraal en het Real Alcázar de Sevilla (Koninklijk Alcazar van Sevilla) te kijken terwijl je hun geschiedenis leert. Loop naar de oude Joodse wijk, Santa Cruz, over een uniek pad langs Mateo Gago Street. Hoor alles over de oude Joodse wijk en hoe het leven daar was. Beëindig je tour op de Plaza Santa Cruz (Santa Cruz-plein).

...
Vanuit Sevilla: rondleiding Romeinse stad Itálica

2. Vanuit Sevilla: rondleiding Romeinse stad Itálica

Bezoek Itálica, op slechts 15 minuten van Sevilla, tijdens een 4-uur durende geleide tocht. De eerste authentiek Romeinse stad in Spanje werd in 206 v.C. gesticht door de Romeinse Generaal Publius Cornelius Scipio Africanus, en was de geboorteplaats van toekomstige Romeinse keizers Trajanus en Hadrianus. Wandel door de oude straten van de archeologische site van Itálica en verken de ruïnes van de huizen en openbare gebouwen. Zie het amfitheater met 25.000 zitplaatsen, het op 2 na grootste in het Romeinse Rijk. Bewonder de mozaïekvloeren, het Traianeum, de beelden van Diana, Venus, en Trajanus, en de openbare baden. Zie het deels gereconstrueerde Romeinse theater in Santiponce.

...
Panoramische wandeltocht van 2 uur door Sevilla

3. Panoramische wandeltocht van 2 uur door Sevilla

Als je slechts een dag of twee in Sevilla bent en een idee wilt hebben van Sevilla zonder je tijd veel te verticuteren, zal deze tour je een goed idee geven via de meest emblematische monumenten. Als je door de geallieerden van de oude stad wandelt en je verwondert over de prachtige bezienswaardigheden, is dit de beste manier om Sevilla te ontdekken. Je leert over alle oude culturen die voorbij liepen, van de Romeinen tot de Arabieren. Je zult leren hoe Amerika werd ontdekt en waarom dit wereldkapitaal daalde. Je bezoekt Plaza Nueva, het stadhuis, de Catedral en de Giralda, het Indias Archief, het Alcázares paleis, de charmante wijk Santa Cruz, de oude Tabaco fabriek, Plaza de España, Maria Luisa parque, San Telmo Palace, de Gouden Toren en de Bull Ring. Je eindigt aan de rivier de Guadalquivir om te ontdekken dat de enige reden voor de opkomst van Sevilla de rivier was.

...

Sitemap Torre del Oro

Wil je alle activiteiten in Torre del Oro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre del Oro

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 15 beoordelingen

Absoluut de moeite waard om deze plek te bezoeken. Voor de Game of Thrones-liefhebbers: in het amfitheater is de Dragonpit opgenomen. De indrukwekkende mozaïeken in de huizen zijn als een reis in de tijd! Ook liet Veronica een animatie zien van hoe men dacht dat de stad eruit moet hebben gezien. Een absolute aanrader. Ook perfect geregeld met de pick-up service. Als afsluiter word je nog meegenomen naar een mooi oud klooster net buiten de stad.

Aanrader! Enthousiaste gids en goed verzorgde tour.

Een bus met airco vervoert je naar de verschillende locaties. Een enthousiaste gids vertelt je veel interessante weetjes. Als afsluiter krijg je lekkere tapas en een drankje naar keuze (proef zeker de Vino de Naranja).