E-Bikes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre del Oro E-Bikes: Onze meest aanbevolen

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

1. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stopt bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte setas (paddenstoelen). Eindig in Santa Cruz, terwijl je langs de kathedraal en Alcazares fietst.

...
Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

2. Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

Bezoek de prachtige bezienswaardigheden van Sevilla op deze leuke en interessante fietstocht met een elektrische fiets. Aan de hand van je gids maak je kennis met de lokale verhalen en de smaken van Sevilla. Reis door de tijd terwijl je de meer dan 10 eeuwen oude Spaanse geschiedenis ervaart. Ontdek bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis, Plaza de España en het prachtige Maria Luisa Park. Geniet van een fietstocht door Sevilla en maak je geen zorgen over het vinden van de weg. Je gids neemt je mee en jij geniet van de bezienswaardigheden en de frisse lucht. Met een elektrische fiets ervaar je gemakkelijk en snel het beste van Sevilla, zonder moe te worden! De tocht maakt gebruik van de fietspaden en rustige zijstraten zodat je je veilig voelt terwijl je fietst. Je gids is flexibel met de route; samen met de groep kun je bepalen welke plekken jet meest interessant vindt en waar je meer tijd wil besteden. Profiteer van de vrijheid en flexibiliteit van deze fietstocht met een elektrische fiets en maak van je bezoek aan Sevilla een onvergetelijke ervaring.

...
Sevilla: 2,5 uur durende elektrische fietstocht in de avond

3. Sevilla: 2,5 uur durende elektrische fietstocht in de avond

Tijdens deze tour zie je Sevilla verlicht. De meeste toeristen bezoeken Sevilla overdag, maar met een verandering van licht zie je de spectaculaire verlichte versie van Sevilla. Ervaar een andere manier om de stad te leren kennen. Als onderdeel van uw dagelijkse kleine groepsreis (maximaal 10 personen) of in een privétour, zult u genieten van de magie van Sevilla tijdens zonsondergang en met zijn verlichte monumenten. Rijd door het park van Maria Luisa, Plaza de España of Plaza America en natuurlijk de kathedraal, het Koninklijk Alcazar, de Tabaksfabriek en de Gouden Toren. Deze tour begint als de zon ondergaat en tijdens de tour wordt het langzaam donkerder en donkerder. Voor een echte zonsondergangervaring worden de dienstregelingen aangepast aan de uren van de zonsondergang, afhankelijk van de tijd van het jaar dat u aankomt.

...
Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

4. Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

Klik hier voor de inrichting van het land op een e-bike tour van Sevilla, en meer zien van de stad dan mogelijk is op een wandeltocht. De hoge kwaliteit fietsen komen met het Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans en Italiaans sprekende monitors die u zullen helpen georiënteerd te krijgen, en tonen de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla. Start van het historische Barrio Santa Cruz en ga door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en Sevilla University. Blijven Parque María Luisa, middelpunt van de 1929 Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling. Van daar, hoofd naar beneden naar de rivier en bekijk een deel van Triana en de Torre del Oro arena. Ga vervolgens noordwaarts naar de Cartuja, site van de Exposition 1992, en bewonder de Monasterio de la Cartuja voordat u verder vaart terug naar het centrum en de Alameda. Ontdek Sevilla nachtleven hotspot, kronkelende je een weg door de straten en steegjes te stoppen bij de legendarische Campana Café. Eindig met een snelle pedaal rond Santa Cruz, fietsen langs monumentale kathedraal van Sevilla en de Alcazares.

...

Sitemap Torre del Oro

Wil je alle activiteiten in Torre del Oro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre del Oro

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 449 beoordelingen

Leuke tour om je verblijf mee te beginnen. Je krijgt een algemeen idee over de stad en achtergrondinformatie over hoe de stad zich ontwikkeld heeft.

Goede en vriendelijk gids. Tijd om rond te kijken in de gebouwen waar we langs kwamen en een fijne stop om iets te drinken.

Hele leuke fietstocht door verschillende delen van Sevilla met een enthousiaste gids. Aanrader!

Fantastisch gis , hoe hij sprak met passie en liefde voor Sevilla en fijne fietsen

Leuke tocht gefietst met de fantastische gids Richard