Torre del Oro
Educatieve activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre del Oro Educatieve activiteiten: Onze meest aanbevolen

Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

1. Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

Zie de bezienswaardigheden van Sevilla tijdens een minibustour en bewonder monumenten zoals de 18e-eeuwse Koninklijke  Tabaksfabriek, het Palacio de San Telmo, de Torre del Oro en de Basílica de Santa María de la Esperanza Macarena. Bewonder de kleurrijke tegels op de Plaza de España.  Begin dan aan een 1,5 uur durende rondleiding door de Acuario de Sevilla, waar je de zeedieren van dichtbij kunt zien,   en meer kunt leren over de flora en fauna die Magellan ontdekte tijdens zijn expedities naar de Specerijeneilanden in de 16e eeuw.  Daarna neem je een rondvaart over de Guadalquivir, van waaruit je de Triana-wijk en het 10e-eeuwse Castillo de San Jorge vanaf het water kunt zien. Ontdek waar Columbus zijn reis naar de Nieuwe Wereld heeft gepland en nog veel meer.

...
Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

2. Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

Begin de tour door naar de rivier in het centrum van Sevilla te gaan en je gids te ontmoeten. Neem eerst een korte briefingsessie op het land, waar de gids uitlegt hoe je de kajak moet peddelen en dirigeren. Vervolgens wordt u uitgerust met alle benodigde apparatuur en gaat u het water op. Als je tijdens de tour een gids hebt ingehuurd of je bent een groep van 6 of meer mensen, luister dan terwijl ze uitleggen over de geschiedenis van Sevilla, de Spaanse navigatie, de Gouden Eeuw, de omvaart van Magallanes en Sebastian Elcano, en de Indian Race. Je gids maakt ook enkele foto's met hun Go Pro, zodat je wat herinneringen hebt om mee naar huis te nemen. Als je met een groep van 15 of meer bent, zal de gids je gedurende de hele tour begeleiden met de motorboot.

...
Sevilla: zicht op de afgelopen virtual reality-tour

3. Sevilla: zicht op de afgelopen virtual reality-tour

Deze tour door Sevilla laat je verschillende historische periodes van de stad zien: de Romeinse Hispalis, de Isbiliya Almohade, de Sevilla van Cervantes en Murillo. Acht punten strategisch gelegen nabij de belangrijkste monumenten en ruimtes van de stad zijn vastgesteld. Elke stop brengt je naar een tijdperk waarin een historisch personage je zal vergezellen en je de gebouwen zal laten zien, hoe hun mensen leefden, hun gebruiken of hun kleding. Deze punten worden aangevuld met aanvullende inhoud die u op een didactische en plezierige manier meer informatie zal geven. Bovendien brengt de videogame van de stad je dichter bij andere culturele, historische en artistieke aspecten van de hoofdstad van Sevilla. Tijdens de rondleiding door Sevilla word je altijd begeleid door assistenten. De haltes op de begeleide route van Sevilla zijn: • Start: Plaza de la Encarnación • 1e halte: Plaza del Salvador • 2e halte: Plaza de San Francisco • 3e halte: Catedral – Puerta del Perdón • 4e halte: Giralda • 5e halte: Real Alcázar • 6e halte: Archivo de Indias • 7e halte: Guadalquivir – Torre del Oro

...

Sitemap Torre del Oro

Wil je alle activiteiten in Torre del Oro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre del Oro

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 68 beoordelingen

De toeristische gids, Melissa, super aardig en aangenaam, legde alles geweldig uit, een 10. De activiteiten waren niet te zwaar voor ons, misschien hadden we graag meer tijd doorgebracht bij de bushalte op Plaza de España, maar we gingen al te laat dat er mensen waren die te laat waren. De drie activiteiten geven je een heel goed overzicht van de stad, ik raad het aan.

allemaal geweldig, hoewel de minibustour vrij snel is en overreden is. En het aquarium is geweldig, we hebben het onafhankelijk van de minibus gezien omdat ze ons maar een uur gaven en om het rustig te zien, er is meer nodig, waarmee we erover spraken en ervoor kozen om te voet naar de aanlegsteiger te gaan, wat een wandeling is en best leuk.

We hadden een privé chauffeur en dat is erg fijn. We werden keurig rondgereden en hij vertelde de belangrijkste dingen. Een aantal stops zodat we ook zelf konden rondlopen. Ondanks dat de tour maar 3,5 uur zou duren heeft hij ons van 9:45 t/m 14:00 rondgereden en begeleid. Erg fijn !

Ik had meer verwacht van de begeleide bustour, het was gewoon de omgeving van de Plaza España, enkele tentoonstellingspaviljoens en het plein zelf, wat echt fantastisch is. Maar het aquarium is uitstekend !!! En ik kon de boottocht de volgende dag maken, als het niet meer regende.

Mooie minibus. Geweldige gids. Aquarium was geweldig. Riviercruise was ontspannen. De gecombineerde kosten waren erg goedkoop gezien wat je voor je geld kreeg. Zou het ten zeerste aanbevelen. Ontzettend bedankt.