Torre del Oro
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre del Oro Fietstours: Onze meest aanbevolen

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

1. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stopt bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte setas (paddenstoelen). Eindig in Santa Cruz, terwijl je langs de kathedraal en Alcazares fietst.

...
Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

2. Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

Bekijk de bezienswaardigheden van Sevilla op de fiets tijdens een rondrit van 2 uur met een professionele gids. Hoor van een lokale inwoner over de verschillende wijken, waaronder de traditionele romabuurt Triana. Je fietst langs de oever van de rivier Guadalquivir en bekijkt de enorme stierenvechtarena Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla van dichtbij. Trap over de Plaza de España, die voor de Exposición Iberoamericana van 1929 in verschillende architectuurstijlen werd gebouwd. Verken het voormalige hof van Paleis San Telmo in Parque de María Luisa en ontdek de historische wijken Santa Cruz, La Macarena en La Alameda de Hércules.

...
Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

3. Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

Bezoek de prachtige bezienswaardigheden van Sevilla op deze leuke en interessante fietstocht met een elektrische fiets. Aan de hand van je gids maak je kennis met de lokale verhalen en de smaken van Sevilla. Reis door de tijd terwijl je de meer dan 10 eeuwen oude Spaanse geschiedenis ervaart. Ontdek bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis, Plaza de España en het prachtige Maria Luisa Park. Geniet van een fietstocht door Sevilla en maak je geen zorgen over het vinden van de weg. Je gids neemt je mee en jij geniet van de bezienswaardigheden en de frisse lucht. Met een elektrische fiets ervaar je gemakkelijk en snel het beste van Sevilla, zonder moe te worden! De tocht maakt gebruik van de fietspaden en rustige zijstraten zodat je je veilig voelt terwijl je fietst. Je gids is flexibel met de route; samen met de groep kun je bepalen welke plekken jet meest interessant vindt en waar je meer tijd wil besteden. Profiteer van de vrijheid en flexibiliteit van deze fietstocht met een elektrische fiets en maak van je bezoek aan Sevilla een onvergetelijke ervaring.

...
Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

4. Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

Begin bij een negentiende-eeuws huis, met een typische Sevilliaanse patio. Vanaf daar begin je je bezoek aan de meest historische en monumentale delen van Sevilla, rond Plaza del Salvador, Plaza de San Francisco en Plaza Nueva, gelegen nabij het stadhuis, waarna je richting Avienda de la Constitución bij de kathedraal, de Giralda, gaat. Ontdek de oude tabaksfabriek, Prado de San Sebastián, Plaza de España en Maria Luisa Park, het New Yorkse dok, Real Maestranza en Torre del Oro; zijn oorsprong, trivia en geschiedenis.. Eindig de route met de bekende Paddestoelen van de Plaza de la Encarnación en contrasteer historisch Sevilla met de moderne avant-garde.

...
Sevilla: historische rondleiding van 3 uur

5. Sevilla: historische rondleiding van 3 uur

Sevilla is al sinds de oudheid een van de belangrijkste steden in Spanje; de eerste kolonisten van de site zijn geïdentificeerd met de Tartessiaanse cultuur. De vernietiging van hun nederzetting wordt toegeschreven aan de Carthagers, wat plaats maakte voor de opkomst van de Romeinse stad Hispalis, die vlakbij de Romeinse kolonie Itálica werd gebouwd. In de tijd van de Almoraviden was Sevilla de best ommuurde stad van Europa. Na de rellen van 1868 wierpen de revolutionairen veel van die muren om, waardoor delen van Macarena, Puerta de Córdoba en Alcázar achterbleven. Ontdek op deze route de deuren van Sevilla, waar rijtuigen werden gestopt, mysteries werden ontrafeld, verhalen ontvouwd; en maak een fietstocht door het historische gebied en bekijk de verdedigingsroute van het oude Sevilla. Puerta Carmona, Puerta Osario, Puerta Triana - bekijk ze allemaal en stop bij elk.

...
Sevilla: fietstocht van 3 uur bij zonsondergang

6. Sevilla: fietstocht van 3 uur bij zonsondergang

Bewonder, als de zon laag aan de hemel staat, de magische zonsondergang aan de rivier de Guadalquivir en verken direct daarna de rijke geschiedenis van de stad.  Samen met je gids verken je een aantal van de kenmerkendste monumenten, wijken en plaatsen: Palacio San Telmo, Plaza de Toros, Catedral Alcázar,  Plaza de España, Barrio de Santa Cruz, Torre del Oro ... om er maar een paar te noemen. De gidsen stippelen de beste routes voor je uit en vertellen het je graag als je iets wilt weten: vraag gerust om advies over plekken die je kunt te bezoeken, gastronomie, flamenco en andere exclusieve tips.

...
Sevilla: 2,5 uur durende elektrische fietstocht in de avond

7. Sevilla: 2,5 uur durende elektrische fietstocht in de avond

Tijdens deze tour zie je Sevilla verlicht. De meeste toeristen bezoeken Sevilla overdag, maar met een verandering van licht zie je de spectaculaire verlichte versie van Sevilla. Ervaar een andere manier om de stad te leren kennen. Als onderdeel van uw dagelijkse kleine groepsreis (maximaal 10 personen) of in een privétour, zult u genieten van de magie van Sevilla tijdens zonsondergang en met zijn verlichte monumenten. Rijd door het park van Maria Luisa, Plaza de España of Plaza America en natuurlijk de kathedraal, het Koninklijk Alcazar, de Tabaksfabriek en de Gouden Toren. Deze tour begint als de zon ondergaat en tijdens de tour wordt het langzaam donkerder en donkerder. Voor een echte zonsondergangervaring worden de dienstregelingen aangepast aan de uren van de zonsondergang, afhankelijk van de tijd van het jaar dat u aankomt.

...
Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

8. Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

Klik hier voor de inrichting van het land op een e-bike tour van Sevilla, en meer zien van de stad dan mogelijk is op een wandeltocht. De hoge kwaliteit fietsen komen met het Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans en Italiaans sprekende monitors die u zullen helpen georiënteerd te krijgen, en tonen de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla. Start van het historische Barrio Santa Cruz en ga door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en Sevilla University. Blijven Parque María Luisa, middelpunt van de 1929 Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling. Van daar, hoofd naar beneden naar de rivier en bekijk een deel van Triana en de Torre del Oro arena. Ga vervolgens noordwaarts naar de Cartuja, site van de Exposition 1992, en bewonder de Monasterio de la Cartuja voordat u verder vaart terug naar het centrum en de Alameda. Ontdek Sevilla nachtleven hotspot, kronkelende je een weg door de straten en steegjes te stoppen bij de legendarische Campana Café. Eindig met een snelle pedaal rond Santa Cruz, fietsen langs monumentale kathedraal van Sevilla en de Alcazares.

...
Begeleide sightseeingtour door Sevilla op de fiets

9. Begeleide sightseeingtour door Sevilla op de fiets

Volg een begeleide fietstocht langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla, waaronder de kathedraal, de wijk Santa Cruz, Plaza de España, Maria Luisa-tuinen, Torre del Oro, Murillo-tuinen en meer. Sevilla is ideaal om te fietsen, want het is lekker vlak en altijd zonnig. Met veel fietspaden en een toegewijde gids, zal je drie uur durende tour voorbij vliegen. Je neemt ook een pauze tijdens de tour, zodat het niet inspannend is. Leer meer over de geschiedenis van de monumenten die je passeert van je gids, terwijl je tegelijkertijd geniet van frisse lucht en lichaamsbeweging.

...

Sitemap Torre del Oro

Wil je alle activiteiten in Torre del Oro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre del Oro

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 630 beoordelingen

Heel goed weer, vrolijke enthousiaste gids, Anne. Juiste plaatsen met voldoende toelichting. Ze nam voldoende tijd. Zelfs een pauze voor een drankje gevonden. Jammer dat de tour op een mountainbike was. We hadden liever een citybike gehad. Ik vond het de moeite meer dan waard. Doen!

Leuke tour om je verblijf mee te beginnen. Je krijgt een algemeen idee over de stad en achtergrondinformatie over hoe de stad zich ontwikkeld heeft.

Goede en vriendelijk gids. Tijd om rond te kijken in de gebouwen waar we langs kwamen en een fijne stop om iets te drinken.

Hele leuke fietstocht door verschillende delen van Sevilla met een enthousiaste gids. Aanrader!

Fantastisch gis , hoe hij sprak met passie en liefde voor Sevilla en fijne fietsen