Torre del Oro
Groepsactiviteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre del Oro Groepsactiviteiten: Onze meest aanbevolen

Sevilla: Paella-eetervaring met ongelooflijke uitzichten

1. Sevilla: Paella-eetervaring met ongelooflijke uitzichten

U wordt hartelijk ontvangen in het restaurant met een glaasje sherrywijn en een reeks heerlijke hapjes uit de regio. Geniet van het unieke uitkijkpunt vanaf het dak waar je een prachtig uitzicht hebt over Sevilla, waaronder de Torre del Oro, de kathedraal van Sevilla en de Guadalquivir. Terwijl u aan tafel geniet van het uitzicht, bereidt de chef-kok de verse Spaanse paella voor u om van te genieten in de opmerkelijke setting op het dak.

...
Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

2. Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

Zie de bezienswaardigheden van Sevilla tijdens een minibustour en bewonder monumenten zoals de 18e-eeuwse Koninklijke  Tabaksfabriek, het Palacio de San Telmo, de Torre del Oro en de Basílica de Santa María de la Esperanza Macarena. Bewonder de kleurrijke tegels op de Plaza de España.  Begin dan aan een 1,5 uur durende rondleiding door de Acuario de Sevilla, waar je de zeedieren van dichtbij kunt zien,   en meer kunt leren over de flora en fauna die Magellan ontdekte tijdens zijn expedities naar de Specerijeneilanden in de 16e eeuw.  Daarna neem je een rondvaart over de Guadalquivir, van waaruit je de Triana-wijk en het 10e-eeuwse Castillo de San Jorge vanaf het water kunt zien. Ontdek waar Columbus zijn reis naar de Nieuwe Wereld heeft gepland en nog veel meer.

...
Sevilla: toegangsbewijs Nao Victoria 500 replica en museum

3. Sevilla: toegangsbewijs Nao Victoria 500 replica en museum

Kom meer te weten over de eerste reis rond de wereld, verteld door het hoofdschip: de Nao Victoria. De Nao zelf leidt je door de voorbereidingen voor de expeditie, de onmetelijkheid van de reis die hij ondernam, de gebeurtenissen die plaatsvonden, de gevaren waarmee hij werd geconfronteerd, de ontberingen van het leven aan boord en de belangrijke gevolgen van de grootste maritieme prestatie in de geschiedenis. Verken historische bronnen en diverse audiovisuele media als onderdeel van een baanbrekende tentoonstelling over de belangrijkste Spaanse maritieme expedities. Ervaar de sensaties en ervaringen van de mensen op de schepen zelf en de zeilers die deze prestatie hebben geleverd, om dichter bij de ware dimensie en reikwijdte van de prestaties te komen. Leer meer over de schepen en matrozen die de onoverkomelijke zeeën hebben veranderd in bruggen en paden tussen continenten, culturen en beschavingen, tijdens de verbazingwekkende reis, zoals verteld door de Nao Victoria.

...
Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

4. Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

Bekijk de bezienswaardigheden van Sevilla op de fiets tijdens een rondrit van 2 uur met een professionele gids. Hoor van een lokale inwoner over de verschillende wijken, waaronder de traditionele romabuurt Triana. Je fietst langs de oever van de rivier Guadalquivir en bekijkt de enorme stierenvechtarena Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla van dichtbij. Trap over de Plaza de España, die voor de Exposición Iberoamericana van 1929 in verschillende architectuurstijlen werd gebouwd. Verken het voormalige hof van Paleis San Telmo in Parque de María Luisa en ontdek de historische wijken Santa Cruz, La Macarena en La Alameda de Hércules.

...
Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

5. Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

Begin de tour door naar de rivier in het centrum van Sevilla te gaan en je gids te ontmoeten. Neem eerst een korte briefingsessie op het land, waar de gids uitlegt hoe je de kajak moet peddelen en dirigeren. Vervolgens wordt u uitgerust met alle benodigde apparatuur en gaat u het water op. Als je tijdens de tour een gids hebt ingehuurd of je bent een groep van 6 of meer mensen, luister dan terwijl ze uitleggen over de geschiedenis van Sevilla, de Spaanse navigatie, de Gouden Eeuw, de omvaart van Magallanes en Sebastian Elcano, en de Indian Race. Je gids maakt ook enkele foto's met hun Go Pro, zodat je wat herinneringen hebt om mee naar huis te nemen. Als je met een groep van 15 of meer bent, zal de gids je gedurende de hele tour begeleiden met de motorboot.

...
Sevilla: Guadalquivir River Stand Up Paddleboarding Tour

6. Sevilla: Guadalquivir River Stand Up Paddleboarding Tour

Geniet van een uniek avontuur langs de rivier de Guadalquivir aan boord van je eigen stand-up paddleboard, perfect voor alle vaardigheidsniveaus. Kies uit een niet-begeleide gedeelde groepsreis of een begeleide privétour. Na een korte veiligheidsbriefing, pak je je uitrusting en begin je je staande peddelavontuur langs de rivier de Guadalquivir. Voel je verfrist terwijl je door het koele rivierwater spettert. Deze activiteit is ook perfect tijdens koelere dagen, omdat er heel weinig spatten door de peddels worden geproduceerd. Kijk rond om enkele van de meest iconische monumenten van Sevilla te zien langs de rivieroever, die ooit een drukke navigatieroute was tijdens de Spaanse Gouden Eeuw. Leer tijdens privérondleidingen over de geschiedenis van Sevilla en ontvang een pakket met GoPro-foto's, die je mee naar huis kunt nemen om te downloaden om deze onvergetelijke ervaring altijd te onthouden.

...
Sevilla: fietstocht van 3 uur bij zonsondergang

7. Sevilla: fietstocht van 3 uur bij zonsondergang

Bewonder, als de zon laag aan de hemel staat, de magische zonsondergang aan de rivier de Guadalquivir en verken direct daarna de rijke geschiedenis van de stad.  Samen met je gids verken je een aantal van de kenmerkendste monumenten, wijken en plaatsen: Palacio San Telmo, Plaza de Toros, Catedral Alcázar,  Plaza de España, Barrio de Santa Cruz, Torre del Oro ... om er maar een paar te noemen. De gidsen stippelen de beste routes voor je uit en vertellen het je graag als je iets wilt weten: vraag gerust om advies over plekken die je kunt te bezoeken, gastronomie, flamenco en andere exclusieve tips.

...

Sitemap Torre del Oro

Wil je alle activiteiten in Torre del Oro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre del Oro

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 245 beoordelingen

De toeristische gids, Melissa, super aardig en aangenaam, legde alles geweldig uit, een 10. De activiteiten waren niet te zwaar voor ons, misschien hadden we graag meer tijd doorgebracht bij de bushalte op Plaza de España, maar we gingen al te laat dat er mensen waren die te laat waren. De drie activiteiten geven je een heel goed overzicht van de stad, ik raad het aan.

allemaal geweldig, hoewel de minibustour vrij snel is en overreden is. En het aquarium is geweldig, we hebben het onafhankelijk van de minibus gezien omdat ze ons maar een uur gaven en om het rustig te zien, er is meer nodig, waarmee we erover spraken en ervoor kozen om te voet naar de aanlegsteiger te gaan, wat een wandeling is en best leuk.

We hadden een privé chauffeur en dat is erg fijn. We werden keurig rondgereden en hij vertelde de belangrijkste dingen. Een aantal stops zodat we ook zelf konden rondlopen. Ondanks dat de tour maar 3,5 uur zou duren heeft hij ons van 9:45 t/m 14:00 rondgereden en begeleid. Erg fijn !

Heel goed weer, vrolijke enthousiaste gids, Anne. Juiste plaatsen met voldoende toelichting. Ze nam voldoende tijd. Zelfs een pauze voor een drankje gevonden. Jammer dat de tour op een mountainbike was. We hadden liever een citybike gehad. Ik vond het de moeite meer dan waard. Doen!

Ideale manier om de stad te leren kennen. Je passeert alle bezienswaardigheden, leert de geschiedenis van de stad op een leuke manier kennen en je kan voor jezelf uitmaken welke bezienswaardigheden je nog eens wil zien