Interactieve tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre del Oro Interactieve tours: Onze meest aanbevolen

Sevilla: Sunset en Evening Paddle Boarding Tour

1. Sevilla: Sunset en Evening Paddle Boarding Tour

Ervaar peddelen 's nachts, verken Sevilla verlicht vanaf het water. 'S Nachts is de beste tijd om de energie van het water onder je voeten te voelen en kun je genieten van de vele lichten van de stad. Je zult elkaar net voor het donker ontmoeten om te genieten van de kleuren van de zonsondergang boven de rivier. Van daaruit peddel je de nacht in, avontuurlijk door het centrum van de stad en bekijk je de prachtige bezienswaardigheden. Je peddelt door de rivier de Guadalquivir, langs de belangrijkste monumenten van Sevilla, waaronder Torre de Sevilla, Puente de Triana, Torre del oro, terwijl je gids je enkele historische geheimen van de stad invult. Je peddelt heen en terug van San Telmo-brug naar Cachorro-brug en reist dezelfde route, maar aan de andere kant van de rivier voor je terugreis.

...
Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

2. Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

Begin de tour door naar de rivier in het centrum van Sevilla te gaan en je gids te ontmoeten. Neem eerst een korte briefingsessie op het land, waar de gids uitlegt hoe je de kajak moet peddelen en dirigeren. Vervolgens wordt u uitgerust met alle benodigde apparatuur en gaat u het water op. Als je tijdens de tour een gids hebt ingehuurd of je bent een groep van 6 of meer mensen, luister dan terwijl ze uitleggen over de geschiedenis van Sevilla, de Spaanse navigatie, de Gouden Eeuw, de omvaart van Magallanes en Sebastian Elcano, en de Indian Race. Je gids maakt ook enkele foto's met hun Go Pro, zodat je wat herinneringen hebt om mee naar huis te nemen. Als je met een groep van 15 of meer bent, zal de gids je gedurende de hele tour begeleiden met de motorboot.

...
Sevilla: Guadalquivir River Stand Up Paddleboarding Tour

3. Sevilla: Guadalquivir River Stand Up Paddleboarding Tour

Geniet van een uniek avontuur langs de rivier de Guadalquivir aan boord van je eigen stand-up paddleboard, perfect voor alle vaardigheidsniveaus. Kies uit een niet-begeleide gedeelde groepsreis of een begeleide privétour. Na een korte veiligheidsbriefing, pak je je uitrusting en begin je je staande peddelavontuur langs de rivier de Guadalquivir. Voel je verfrist terwijl je door het koele rivierwater spettert. Deze activiteit is ook perfect tijdens koelere dagen, omdat er heel weinig spatten door de peddels worden geproduceerd. Kijk rond om enkele van de meest iconische monumenten van Sevilla te zien langs de rivieroever, die ooit een drukke navigatieroute was tijdens de Spaanse Gouden Eeuw. Leer tijdens privérondleidingen over de geschiedenis van Sevilla en ontvang een pakket met GoPro-foto's, die je mee naar huis kunt nemen om te downloaden om deze onvergetelijke ervaring altijd te onthouden.

...
Sevilla: zicht op de afgelopen virtual reality-tour

4. Sevilla: zicht op de afgelopen virtual reality-tour

Deze tour door Sevilla laat je verschillende historische periodes van de stad zien: de Romeinse Hispalis, de Isbiliya Almohade, de Sevilla van Cervantes en Murillo. Acht punten strategisch gelegen nabij de belangrijkste monumenten en ruimtes van de stad zijn vastgesteld. Elke stop brengt je naar een tijdperk waarin een historisch personage je zal vergezellen en je de gebouwen zal laten zien, hoe hun mensen leefden, hun gebruiken of hun kleding. Deze punten worden aangevuld met aanvullende inhoud die u op een didactische en plezierige manier meer informatie zal geven. Bovendien brengt de videogame van de stad je dichter bij andere culturele, historische en artistieke aspecten van de hoofdstad van Sevilla. Tijdens de rondleiding door Sevilla word je altijd begeleid door assistenten. De haltes op de begeleide route van Sevilla zijn: • Start: Plaza de la Encarnación • 1e halte: Plaza del Salvador • 2e halte: Plaza de San Francisco • 3e halte: Catedral – Puerta del Perdón • 4e halte: Giralda • 5e halte: Real Alcázar • 6e halte: Archivo de Indias • 7e halte: Guadalquivir – Torre del Oro

...

Sitemap Torre del Oro

Wil je alle activiteiten in Torre del Oro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.