Torre del Oro
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Torre del Oro Wandeltours: Onze meest aanbevolen

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

1. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stopt bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte setas (paddenstoelen). Eindig in Santa Cruz, terwijl je langs de kathedraal en Alcazares fietst.

...
Segwaytour door Sevilla

2. Segwaytour door Sevilla

Onze tour begint met een korte les over het rijden op een Segway. Daarna zetten we onze helmen op en verkennen we de stad, met een gids die je alle hoogtepunten laat zien en de geschiedenis van de stad en haar monumenten uitlegt. Je zult plaatsen zien zoals de kathedraal, Alcazar, Archief van Indië, Hotel Alfonzo XIII, Fabric of Tabacco, Plaza de España, Maria Luisa Park en de Expo.29, om er maar een paar te noemen. We zullen ook de Rio Guadalquivir, de Torre del Oro afdalen en de arena, Triana, Expo92, Macarena, Alameda en Las Setas zien. Bezienswaardigheden en haltes worden verzorgd op basis van uw voorkeuren en de duur van de tour. De Segway-tour eindigt bij het ontmoetingspunt/kantoor. Het is een geweldige gemakkelijke manier om de stad te zien met een deskundige gids en een leuke rit.

...
Sevilla: 3 uur Segway Tour

3. Sevilla: 3 uur Segway Tour

Geniet van de mooiste bezienswaardigheden van Sevilla op een persoonlijke vervoerder (Segway). Ontvang een korte oefensessie met een ervaren en vriendelijke gids die uitlegt hoe je veilig met de segway kunt rijden. Ontdek tijdens deze rondleiding de meest interessante feiten over de stad en glijd met segway door de smalle straatjes van Sevilla. Ga langs de gotische kathedraal, de Giralda, het paleis van Alcazar. Maak foto's op Plaza de Espana en rijd rond in het Park van Maria Luisa. Geniet van de frisse wind langs de rivier en verschuil je in de schaduw van het eiland Cartuja. Deze tour beslaat de belangrijkste en meest interessante bezienswaardigheden van Sevilla met de hulp van een lokale professionele gids. Naast Plaza Espana en de oude stad, deze historische tour omvat Cartuja Island en Las Setas, een enorme houten structuur.

...
Sevilla: Torre del Oro, Kathedraal, Real Alcázar & Santa Cruz

4. Sevilla: Torre del Oro, Kathedraal, Real Alcázar & Santa Cruz

Verken de cultuur en geschiedenis van Sevilla tijdens deze begeleide wandeling. Bezoek de Torre del Oro, Torre de la Plata, de toren van Abdelaziz, de oude Joodse wijk, het Santa Cruz-plein en meer. Leer hoe joodse, islamitische en katholieke culturen in de stad leefden. Begin je tour in de buurt van de Torre del Oro (Toren van Goud) om meer te weten te komen over het monument, de koning van Castilla en de rivier de Guadalquivir. Ga verder naar de Torre de la Plata (Toren van Zilver), ontdekt in 1992, omringd door een oude muur. Stop vervolgens bij de toren van Abdelaziz, gelegen aan de beroemdste laan van de stad. Ga naar Plaza del Triunfo (Triumph-plein) en stop 20-25 minuten om naar de kathedraal en het Real Alcázar de Sevilla (Koninklijk Alcazar van Sevilla) te kijken terwijl je hun geschiedenis leert. Loop naar de oude Joodse wijk, Santa Cruz, over een uniek pad langs Mateo Gago Street. Hoor alles over de oude Joodse wijk en hoe het leven daar was. Beëindig je tour op de Plaza Santa Cruz (Santa Cruz-plein).

...
Sevilla: snelle en nieuwsgierige Segway Tour

5. Sevilla: snelle en nieuwsgierige Segway Tour

Ontmoet je gids bij de grote gotische kathedraal en maak je klaar om rond te reizen Sevilla in stijl. Als het je eerste keer op de segway is, wees niet bang, je instructeur zal alle details over veiligheid en machines uitleggen. Mensen hebben de neiging om te denken dat het nodig is om speciale vaardigheden of een goede balans te hebben om op een segway te rijden. Dit is niet waar. Segways zijn zeer veilige, slimme en dure machines die al het werk voor u doen. Het enige wat je nog hoeft te doen is ontspannen en genieten van de rit. De tijd vliegt snel met segways, dus je gids zal ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk plezier hebt. Voorafgaand aan de tour oefen en bespreek je de sites die je wilt bezoeken. Bekijk belangrijke bezienswaardigheden zoals Giralda, Kathedraal, Archivo de Indias, Alcazar, Puerta de Jerez, Hotel Alfonso XIII, Plaza de Espana, Old Tobaco Factory, Parque de maria luisa, Palacio de San Telmo, Torre del Oro en Guadalquivir.

...
Sevilla: zicht op de afgelopen virtual reality-tour

6. Sevilla: zicht op de afgelopen virtual reality-tour

Deze tour door Sevilla laat je verschillende historische periodes van de stad zien: de Romeinse Hispalis, de Isbiliya Almohade, de Sevilla van Cervantes en Murillo. Acht punten strategisch gelegen nabij de belangrijkste monumenten en ruimtes van de stad zijn vastgesteld. Elke stop brengt je naar een tijdperk waarin een historisch personage je zal vergezellen en je de gebouwen zal laten zien, hoe hun mensen leefden, hun gebruiken of hun kleding. Deze punten worden aangevuld met aanvullende inhoud die u op een didactische en plezierige manier meer informatie zal geven. Bovendien brengt de videogame van de stad je dichter bij andere culturele, historische en artistieke aspecten van de hoofdstad van Sevilla. Tijdens de rondleiding door Sevilla word je altijd begeleid door assistenten. De haltes op de begeleide route van Sevilla zijn: • Start: Plaza de la Encarnación • 1e halte: Plaza del Salvador • 2e halte: Plaza de San Francisco • 3e halte: Catedral – Puerta del Perdón • 4e halte: Giralda • 5e halte: Real Alcázar • 6e halte: Archivo de Indias • 7e halte: Guadalquivir – Torre del Oro

...
Panoramische wandeltocht van 2 uur door Sevilla

7. Panoramische wandeltocht van 2 uur door Sevilla

Als je slechts een dag of twee in Sevilla bent en een idee wilt hebben van Sevilla zonder je tijd veel te verticuteren, zal deze tour je een goed idee geven via de meest emblematische monumenten. Als je door de geallieerden van de oude stad wandelt en je verwondert over de prachtige bezienswaardigheden, is dit de beste manier om Sevilla te ontdekken. Je leert over alle oude culturen die voorbij liepen, van de Romeinen tot de Arabieren. Je zult leren hoe Amerika werd ontdekt en waarom dit wereldkapitaal daalde. Je bezoekt Plaza Nueva, het stadhuis, de Catedral en de Giralda, het Indias Archief, het Alcázares paleis, de charmante wijk Santa Cruz, de oude Tabaco fabriek, Plaza de España, Maria Luisa parque, San Telmo Palace, de Gouden Toren en de Bull Ring. Je eindigt aan de rivier de Guadalquivir om te ontdekken dat de enige reden voor de opkomst van Sevilla de rivier was.

...
Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

8. Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

Klik hier voor de inrichting van het land op een e-bike tour van Sevilla, en meer zien van de stad dan mogelijk is op een wandeltocht. De hoge kwaliteit fietsen komen met het Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans en Italiaans sprekende monitors die u zullen helpen georiënteerd te krijgen, en tonen de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla. Start van het historische Barrio Santa Cruz en ga door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en Sevilla University. Blijven Parque María Luisa, middelpunt van de 1929 Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling. Van daar, hoofd naar beneden naar de rivier en bekijk een deel van Triana en de Torre del Oro arena. Ga vervolgens noordwaarts naar de Cartuja, site van de Exposition 1992, en bewonder de Monasterio de la Cartuja voordat u verder vaart terug naar het centrum en de Alameda. Ontdek Sevilla nachtleven hotspot, kronkelende je een weg door de straten en steegjes te stoppen bij de legendarische Campana Café. Eindig met een snelle pedaal rond Santa Cruz, fietsen langs monumentale kathedraal van Sevilla en de Alcazares.

...
Sevilla: begeleide wandeltocht

9. Sevilla: begeleide wandeltocht

Ontdek enkele van de beroemdste plekken van Sevilla tijdens deze begeleide wandeling. Reis met je gids langs de oude muren en leer meer dan 2 uur over deze interessante stad. Begin je wandeling bij het Archivo General de Indias en volg de lay-out van de oude muren, we zullen aankomen bij de Torre del Oro, een gebouw uit de islamitische tijd met een fantastisch uitzicht op de rivier de Guadalquivir. Bekijk de prachtige barokke façade van het paleis van San Telmo voordat je fantastische foto's maakt op de Plaza de España. Ga verder door smalle straatjes langs de oude tabaksfabriek naar je laatste stop op de Plaza de la Catedral.

...
Sevilla Orientation Tour

10. Sevilla Orientation Tour

Verzamelen bij de lobby van uw hotel, en tijdens onze wandeling dekt u: Spanish Square in het park Maria Luisa's Santa Cruz Section, de meest populaire en drukke wijk van Sevilla Buiten de belangrijkste monumenten: de christelijke gotische kathedraal met het grootste gebied in de wereld & The Real Alcázar, een van de oudste paleizen wereldwijd in gebruik Torre del Oro Guadalquivir arena voor stierengevechten Salvador plein Sierpes Straat Metrosol Parasol

...

Sitemap Torre del Oro

Wil je alle activiteiten in Torre del Oro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torre del Oro

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 281 beoordelingen

Fijne relaxte fietstocht waarbij we een perfect beeld kregen van de stad Sevilla! De gids, Richard, wist veel te vertellen met de nodige humor. We hadden geluk en kregen een privétour. Na afloop werd er zelfs nog een heerlijk bakje koffie!

Goede en vriendelijk gids. Tijd om rond te kijken in de gebouwen waar we langs kwamen en een fijne stop om iets te drinken.

Hele leuke fietstocht door verschillende delen van Sevilla met een enthousiaste gids. Aanrader!

Erg leuk, meer te weten gekomen over bepaalde plekken.

Leuke tocht gefietst met de fantastische gids Richard