Kies data

Torres de Serranos

Torres de Serranos: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: fietstocht

1. Valencia: fietstocht

Ontdek op een leuke manier de straten, pleinen, monumenten en belangrijkste historische locaties van Valencia. Fiets door oud en nieuw Valencia en haar tuinen, en voel de warme zeebries op je gezicht. Begin je tocht door Valencia door bergafwaarts te fietsen, naar de unieke Turia-tuinen. Valencia's tuinenpark is aangelegd in een voormalige rivierbedding, beslaat 13 vierkante kilometer, en kronkelt door de stad. In de tuinen worden het hele jaar door verschillende culturele en recreatieve activiteiten georganiseerd. Fiets langs de Torres de Serranos, een klein kasteel dat vroeger de hoofdentree van de middeleeuwse ommuurde stad was. Je zult ook een aantal van de belangrijkste historische gebouwen in deze Spaanse stad tegenkomen, zoals de  Mercado de Colón, Jardines  del Hospital, Plaza del Pilar en de Torres de Quart. Je passeert ook de oude universiteit, de Patriarcakerk en de Glorieta-tuinen. De tocht gaat verder; volg de voormalige rivierbedding, langs het Palau de la Música, en bereik de Ciutat de les Arts i les Ciències, de nieuwe bezienswaardigheid van Valencia, bekend om de futuristische witte architectuur, ontworpen door wereldberoemd architect Santiago Calatrava. Vanuit hier keer je terug naar het beginpunt, langs de rivierbedding. Je steekt vele historische en moderne bruggen over, en fietst langs het Museu de Belles Arts.

Valencia: begeleide avondfietstocht van 2 uur en sightseeing

2. Valencia: begeleide avondfietstocht van 2 uur en sightseeing

Deze fietstocht brengt je binnen 2 uur door de Highlights van Valencia. U fietst samen met een van onze professionele gidsen. Hij neemt je mee op reis door de stad Valencia. Hij geeft uitleg over de stad en neemt je mee op reis! Deze tour vindt plaats tussen 18:00 en 20:00 uur 's avonds. Geniet van de prachtige stad Valencia!

Valencia: complete Segway-tour door de oude stad en tuinen

3. Valencia: complete Segway-tour door de oude stad en tuinen

Geniet van een korte training, de gids leert je in een paar minuten de segway te besturen, het is heel gemakkelijk en eenvoudig. Altijd onder begeleiding kunt u verschillende oude monumenten van de oude stad zien, zoals de Plaza de la Virgen, de Barrio del Carmen en de Torres de Serranos. De gids vertelt u enkele feiten en anekdotes. Je daalt af naar de oude bedding van de Turia-rivier, het grootste en groenste aangelegde gebied, je zult genieten van het rijden op de segway in de natuur. Het is een erg leuke en leuke tour. Je keert terug naar het startpunt, we zijn in het centrum van de stad. Kop op, we wachten op je.

Valencia: historische wandeling met gids

4. Valencia: historische wandeling met gids

Zie de hoogtepunten van Valencia tijdens een 2 uur durende wandeling met een officiële gids die je inwijdt in de indrukwekkende geschiedenis van de stad. Slenter door de sfeervolle straatjes van het oude centrum en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het stadhuis en de centrale markt. Je wandelt naar Plaça del Ajuntament, het grootste openbare plein van de stad met veel elegante architectuur, zoals het centrale postkantoor, een eclectisch gebouw van architect Miguel Angel Navarro. Bewonder de omvang van de oude stierenvechtarena en wandel langs de imposante kathedraal. Je bezichtigt ook de historische zijdebeurs en bekijkt het centraal station, een mooi voorbeeld van art-nouveauarchitectuur. Verken Plaza Redonda, een prachtig plein verscholen tussen de smalle straatjes van de oude wijk, en bewonder de monumentale stadspoorten de Torres de Serranos. Je gids beantwoordt graag al je vragen en heeft ook allerlei tips voor de rest van je verblijf.

Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

5. Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

Tijdens deze Segwaytour van 1 uur door het middeleeuwse deel van Valencia krijg je de kans om de belangrijkste en kenmerkendste monumenten en wijken van de stad te zien. Het beste deel van de activiteit is dat je alle bezienswaardigheden op een leuke en milieuvriendelijke manier te zien krijgt! Na een korte oefensessie waarin je aan de Segway kunt wennen ga je op weg voor een tour van 1 uur over een route langs de volgende plekken: Torres de Serranos, het plein van El Carmen, Portal de la Valldigna en de Arabische stadsmuren, de kerk van San Nicolás en de Zijdebeurs (Lonja). Je komt ook langs de Mercado Central, het ronde Plaza Redonda, de kerk van Santa Catalina, de Kathedraal van Valencia, het Paleis van de Aartsbisschop, Plaza de la Almoina en Plaza de la Virgen.

Valencia: fietstocht van 3 uur door de stad en de stranden

6. Valencia: fietstocht van 3 uur door de stad en de stranden

Fiets door vele interessante plaatsen. Vanuit onze winkel in de Náquera-straat, net achter Las Torres de Serranos, geven we je een fiets om mee te gaan met de gids die je veel verhalen en anekdotes zal vertellen. Slenter door het oude gedeelte van het historische centrum, dan door de tuinen van de rivier de Turia, het grootste gebied van tuinen in Valencia, je komt aan bij de Stad van Kunsten en Wetenschappen en je komt aan bij de haven en het strand van Valencia. De beste tour om het beste van Valencia in 3 uur te zien.

Valencia: fietsverhuur voor 1 tot 4 dagen

7. Valencia: fietsverhuur voor 1 tot 4 dagen

Mis geen enkele uithoek van de stad met deze fietsverhuur in Valencia. Geniet van een comfortabele en gemakkelijke rit dankzij het feit dat de stad over de hele lengte vlakker is, waardoor zij ideaal is om te fietsen. Verken in jouw eigen tempo, zonder files, en op een duurzame manier. Pak je fiets met mand, helm, slot en optioneel kinderzitje (allemaal inbegrepen) en ga op pad om Valencia op jouw manier te verkennen. Rijd alleen of in een groep en ontdek schilderachtige plekjes en verborgen hoekjes in gebieden die zijn afgesloten van autoverkeer.

Valencia: wandeltocht door het middeleeuwse centrum

8. Valencia: wandeltocht door het middeleeuwse centrum

Geschiedenis is nog nooit zo leuk geweest als tijdens deze wandeling door Valencia. Ontdek hoe de prachtige stad gedurende 2000 jaar is veranderd. Bezoek de belangrijkste gebouwen van het centrum, zoals het Torres de Serranos uit de 14e eeuw en het Palacio de la Generalitat uit de 15e eeuw waar de leiders van Valencia zich bevinden. Ga naar de Metropolitan-kathedraal uit de 13e eeuw en bewonder de Romaanse en gotische elementen uit de Renaissance, Barok en het neoclassicisme. Leer hoe de kerk tijdens de tijd van de Moren als moskee diende. Gebruik de diensten van een gids die je meer vertelt over de eigenaardigheden en bijzondere legendes van de stad.

Valencia: bierfietstocht van 3 uur

9. Valencia: bierfietstocht van 3 uur

Ontdek de charme van Valencia in het donker. De bierfietstocht is de perfecte keuze voor een groep vrienden die Valencia niet alleen willen bezoeken voor de cultuur en tradities, maar ook voor het proeven van de beste bieren die de stad te bieden heeft. De tocht duurt 3 uur, waarin je het beste van de Valenciaanse Gemeenschap ziet. Je pauzeert bij 3 van de beste bars in de stad en proeft het lokale bier. Een originele tour omringd door de schoonheid van Valencia in de avond. De tour begint in de wijk Ruzafa, op de Calle Puerto Rico 22, waar je de interessantste plekken van de stad ontdekt. Onderweg pauzeer je bij 3 van de beste bars in de stad, waar je echte Spaanse ambachtelijke bier gaat proeven. Sluit de tour af door terug te fietsen naar Calle Puerto Rico en stap vervolgens eropuit om zelf van de avond te genieten. Aan het einde van de tour keer je terug naar Calle Puerto Rico 22.

Vanuit Valencia: fietstocht naar Albufera

10. Vanuit Valencia: fietstocht naar Albufera

Op ruim 20 kilometer ten zuiden van Valencia ligt de natuurlijke lagune Albufera. Het is een absolute must voor natuurliefhebbers! De excursie begint bij de Serranos torens. Hier ontmoet je je gids die je naar het Albufera Nationaal Park zal leiden, dat is omringt door moerasgebied en thuis is van ongeveer 250 verschillende soorten vogels. Verlaat het oude stadscentrum van Valencia en ga naar de tuinen van Turia, waar vroeger de rivier richting de Stad van Kunst en Wetenschap stroomde. Je maakt een fietstocht door het park, steekt de brug over en blijft fietsen tot je aankomt in het stadje El Palmar. Hier maak je een ontspannen boottocht om de lagune te ontdekken. Sluit de tocht af met paella, een specialiteit uit Valencia.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevingen
27 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 27

Sitemap Torres de Serranos

Wil je alle activiteiten in Torres de Serranos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Torres de Serranos

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.039 beoordelingen

Geweldig leuke manier om zo Valencia te ontdekken! Onze gids Sebastian stelde zich flexibel op en kan goed inschatten wat wij als groep interessant vonden. Vriendelijke mensen die ons met een goede uitleg eigen maakte met de Segway.

Het was een leuke gids en een gezellige groep. Het aanbod van bier was prima en ze smaakten allemaal goed. Het is helemaal niet zo veel fietsen, maar vooral in kroegen zitten kletsen en drinken. Zeker een aanrader.

Er aardige Nederlands sprekende gids. Veel geleerd over de stad en leuke tips over bezienswaardigheden en eten/drinken ontvangen. Zeer de moeite waard om zo de stad wat beter te leren kennen. Aanrader.

Super goede gids. Leuke tocht, ondanks hitte prima te doen. Ook interessant voor kinderen (18.16.11). Mooie basis om kennis te maken met de stad!

Great way to explore the city, nice welcome, great activity!!