Kies data

Totempalen in Stanley Park, Vancouver

Totempalen in Stanley Park, Vancouver: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

1 uur durende haventour door Vancouver

1. 1 uur durende haventour door Vancouver

Neem een pauze van de winkelcentra, musea en galerijen en geniet van de buitenkant van Vancouver tijdens deze volledig vertelde cruise van 1 uur. Vanaf de ruime openluchtdekken kunt u genieten van een drankje van de bar met drankvergunning en een perfect uitzicht over deze hele prachtige stad. U zult het wereldberoemde Stanley Park zien, een rijkgroene oase bestaande uit majestueuze ceder-, hemlock- en dennenbomen die oprijzen uit het water van de haven. Vanaf het dek van de boot zie je ook de indrukwekkende Lions Gate Bridge. Deze enorme hangbrug verbindt de stad Vancouver met Noord-Vancouver en is een indrukwekkend gezicht, vooral vanaf het water dat erboven zweeft. Deze ontspannende uurcruise op de haven biedt ook een prachtig uitzicht op de spectaculaire skyline van de stad en de adembenemende North Shore Mountains. Een ideale manier om de stad in een rustig en ontspannen tempo te bekijken.

Vancouver: City Highlights Tour

2. Vancouver: City Highlights Tour

De stadsrondleiding biedt een persoonlijke manier om het beste van deze prachtige stad aan de westkust van Canada te zien! Je 4-uur durende rondleiding wordt geleid door bekroonde gidsen die je naar meerdere haltes in Vancouver brengen, waaronder Stanley Park, Granville Island, Vancouver Lookout, Gastown, Chinatown, Robson Street en de English Bay Vancouver Harbor. Je ontdekt de kunst, historische monumenten en winkels van de stad. Tijdens deze tour geniet je vanuit The Lookout van een vogelperspectief op Vancouver, het uitkijkplatform bovenop Harbor CentreTower.

Vancouver & Capilano-hangbrug: sightseeingtour van halve dag

3. Vancouver & Capilano-hangbrug: sightseeingtour van halve dag

Het fascinerende verleden en heden van Vancouver komen samen tijdens deze innemende ervaring die door urban cityscapes, parken aan de kust en oude regenwouden gaat. Begin met de hoogtepunten in downtown, waaronder Canada Place, het thuis van de 2010 Olympic Cauldron. Je wandelt langs de indrukwekkende moderne en historische architectuur, langs het kunst- en financiële district en het het modemekka Robson Street. Betreed het 1000-hectare regenwoud in de stad, Stanley Park, voor een uniek perspectief op de stad vanuit een rustig woud. Bezoek de First Nations Totem Poles voordat je verdergaat naar het noorden van Vancouver. Je steekt de Lions Gate Bridge over naar de panoramische noordkust en het Capilano Suspension Bridge Park. Mis de indrukwekkende collectie van First Nations kunst niet samen met het historische Story Centre. Vanaf de spectaculaire Cliffwalk kijk je uit over de torenhoge cederbomen en de Capilano River die beneden je in de vallei kronkelt. Loop over de Capilano Suspension Bridge naar de andere kant waar veel unieke en informatieve ervaringen op je wachten, waaronder de TreeTops Adventure. Sla de geweldige Cliffwalk boven de canyon niet over. Keer via Stanley Park en English Bay terug naar Vancouver en maak je klaar om de Granville Island Market te bewonderen. Deze markt is een ambachtelijke haven voor alle producten die lokaal en met de hand geproduceerd zijn, zoals heerlijk eten, koffie, thee, eclectische kunst en muziek van de westkust. Ga door naar het levendige Chinatown, een eerbetoon aan het verre oosten. Je vervolgt je weg naar Gastown, het hart van Vancouver, waar het allemaal eens begon.  

Vancouver: Stanley Park & Downtown ochtendrondleiding met gids

4. Vancouver: Stanley Park & Downtown ochtendrondleiding met gids

Fiets door Vancouver voor drie uur sightseeing en geschiedenis tijdens deze spannende begeleide fietstocht. Fiets van Vancouver's West End naar het kleurrijke Davie Street Village en verder naar de historische wijk Mole Hill. Nadat je hebt geleerd over het actieplan voor de groenste stad van Vancouver, fiets je door de stad op fietspaden van AAA-kwaliteit (alle leeftijden en vaardigheden). Stop op Robson Square om het hart van de stad en de Vancouver Art Gallery Plaza te zien. Bewonder de combinatie van moderne architectuur en historische gebouwen rondom het plein en ontdek meer van de geschiedenis en toekomstplannen van de stad. Geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de North Shore-bergen terwijl u naar het conferentiecentrum aan het water fietst. Spot hoogtepunten zoals de Olympische ketel en het digitale orka-beeldhouwwerk. Rijd langs de zeewering van Vancouver naar Stanley Park. Geniet van de natuurlijke omgeving en hoor over de unieke flora en fauna van het park. Ontdek vervolgens de geschiedenis van de lokale inheemse volkeren in Totem Park. Ervaar uit de eerste hand de ongelooflijke totems geproduceerd door First Nation-artiesten van de Pacific Northwest. Ontdek attracties zoals Lady in a Wetsuit en het boegbeeld van de keizerin van Japan terwijl je verder fietst langs de kust naar Beaver Creek Path, waar je kunt afstappen en op verkenning kunt gaan. Rijd vervolgens onder de iconische Lions Gate Bridge naar Siwash Rock en Third Beach voordat je je tour beëindigt in English Bay (First Beach) waar de tour begon.

Vancouver: begeleide stadstour met hoogtepunten

5. Vancouver: begeleide stadstour met hoogtepunten

Haal het meeste uit je tijd in Vancouver tijdens deze ultieme tour langs bezienswaardigheden en bezienswaardigheden met een lokale gids. De tour begint met een rit door Gastown, de oudste wijk van Vancouver, en gaat verder door het cultureel rijke Chinatown, een smeltkroes van Aziatische keukens en winkels. Geniet vervolgens van een bezoek aan Stanley Park, waar u een van de meest indrukwekkende collecties totempalen in het centrum van Vancouver kunt zien. Ga langs English Bay Beach en verder naar Granville Island, de thuisbasis van de beroemdste voedselmarkt van Vancouver. Mis niets met een gids die u tijdens uw reis naar alle verborgen juweeltjes op het eiland wijst. Na een actievolle halve dag sightseeing, eindigt de tour met terugbrengen op de ophaallocatie.

Vancouver: fietstocht door Stanley Park

6. Vancouver: fietstocht door Stanley Park

Stanley Park is echt een van de mooiste parken ter wereld. Deze unieke rondleiding van 3 uur omvat een perfecte combinatie van verkenning van bossen, cruisen langs de kust en stadsritten. Ontmoet je groep in de fietsverhuurwinkel in Downtown Vancouver om je rondleiding door het park en de stad te beginnen. Tijdens een veiligheidsbriefing wordt u voorzien van een fiets en helm. Je fietst in kleine groepen en volgt vlakke, beschermde fietspaden. Reizend in een rustig tempo, kunt u genieten van de natuurlijke schoonheid van het park. Nadat je door enkele pittoreske wijken van Vancouver bent gereisd, waaronder het West End en English Bay, sta je aan de ingang van het juweel van de stad: Stanley Park. Je gids zal je begeleiden door het park en langs de route stoppen, diepgaande informatie delen over de biodiversiteit van het gematigde regenwoud, de geschiedenis van de First Nations aan de kust en hun legendarische totempalen, evenals een overvloed aan verborgen schatten en verhalen dat het park zich heeft verzameld over zijn 125-jarige geschiedenis. Stanley Park is uniek gelegen met ongelooflijk mooie uitzichten op Downtown Vancouver, de North Shore, de Lion's Gate Bridge, evenals de English Bay en de West End. Deze eenvoudige rit van 12 km laat de geweldige natuurlijke schoonheid van Vancouver zien.

The Dark Secrets of Stanley Park Tour

7. The Dark Secrets of Stanley Park Tour

Ontdek de geheimen van Stanley Park tijdens een insider-wandeltocht van 2 uur met een deskundige gids. Verken de beroemde zeewering, donkere beboste paden, historische totempalen, bizarre openbare kunst en beruchte plaats delict. Bekijk de bezienswaardigheden Coal Harbour, de Lions Gate Bridge en Deadman's Island in Vancouver. Terwijl je langs de glinsterende kustlijn en onder torenhoge bomen wandelt, hoor je het innerlijke verhaal van een van 's werelds meest opmerkelijke parken. Ontmoet je gids bij de fontein direct buiten de ingang van het Vancouver Aquarium en ga vervolgens op pad om Stanley Park te verkennen. Je laat het toeristische pad al snel achter je en neemt een klein gebruikt pad door het bos. Je hoort het verhaal van Captain George Vancouver voordat je op de Stanley Park-zeewering komt voor het perfecte uitzicht op de glinsterende skyline van de binnenstad en Coal Harbour. Als je de zeewering volgt, hoor je de tragische geschiedenis van Deadman's Island terwijl je de wereldberoemde totempalen van het park nadert. Een korte ruststop bij de totempalen geeft je de tijd om de badkamer te bezoeken, foto's te maken of een snack of water te kopen bij de concessiestand. Een korte wandeling later vindt u een prachtig uitzicht op de North Shore Mountains, Burrard Inlet en de Lions Gate Bridge. Je neemt een aantal van de meest geliefde openbare kunst van de stad in je op en steekt een lang verloren begraafplaats onder je voeten over. Vervolgens is het tijd om de zeewering te verlaten en donkere beboste paden op te gaan. Je gids leidt je door torenhoge bosjes van gigantische Ceder, Hemlock en Douglas Fir, enkele honderden jaren oud. Dit zijn paden waar maar weinig toeristen ooit een voet op hebben gezet - een echte Pacific Northwest-boservaring. Je ziet de locatie van een lang verloren inheems dorp dat bekend staat als Whoi Whoi. Een korte wandeling later sta je in het hart van Stanley Park, waar je het verhaal hoort van een van de meest schokkende misdaden van Vancouver. U kunt op adem komen tijdens de korte wandeling terug naar het startpunt. Uw gids staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij het plannen van de rest van uw dag en om foto's te maken. Na de tour kun je je avontuur voortzetten met een bezoek aan het Vancouver Aquarium, of terugreizen naar het centrum om te ontspannen en je bezoek aan het ongelooflijke Stanley Park te herinneren!

Vancouver hoogtepunten 4-uur durende privétour

8. Vancouver hoogtepunten 4-uur durende privétour

Profiteer van de ophaalservice bij je hotel of bij de haven van Vancouver, en begin vervolgens je privérondrit door de stad op Library Square. Bewonder de originele architectuur van de openbare bibliotheek, gebouwd in 1995 en een prominent onderdeel van films zoals 'The Imaginarium of Doctor Parnassus' en tv-series, waaronder 'Battlestar Galactica'. Wandel vervolgens door het historische Gastown en zie Water Street, waar chique coffeeshops zich vermengen met restaurants en cadeauwinkels. Ga verder naar Canada Place, de locatie van het iconische Vancouver Convention Centre en Cruise Ship Terminal, waar 5.000 toeristen per dag van boord gaan van hun Alaska-cruises om de dag in de stad door te brengen. Ga verder naar Stanley Park en ervaar het meest bezochte natuurpark in British Columbia. Bekijk de iconische Totempalen en geniet van panoramische uitzichten vanaf Prospect Point. Kijk uit over de Stille Oceaan en naar de bergen van North Shore en bekijk de commerciële haven en de prachtige Lions Gate Bridge vanaf het hoogste punt in het park. Rijd vervolgens door een groot winkelgebied en langs Beach Avenue naar English Bay om het eerste strand van de stad tegen te komen. Op weg naar Granville Island rijdt u door het Olympisch Dorp, waar 2.400 atleten verbleven tijdens de Olympische Winterspelen 2010. Bereik Granville Island en stop om rond te dwalen door de kunststudio's, ambachtelijke galerijen en de openbare markt van Granville Island, waar u unieke handgemaakte producten en gastronomische hoogstandjes. Maak een wandeling van 15 minuten door Queen Elizabeth Park voor een panoramisch uitzicht op de skyline van Vancouver en de North Shore-bergen. Bekijk de prachtige Bloedel Floral Conservatory, waar ongeveer 500 soorten en variëteiten planten van diepe jungle tot woestijnklimaten worden bewaard in de glazen koepel. Verken de Chinatown van Vancouver, opgericht in 1885 en in 2011 uitgeroepen tot National Historic Site van Canada. Tegenwoordig is het de tweede grootste Chinatown in Noord-Amerika na San Francisco en een bijenkorf van activiteit en populaire toeristische attractie. Laat u vervolgens gratis afzetten bij elk hotel in het centrum van Vancouver of bij de cruiseterminal.

Vancouver City en North Shore privétour van een hele dag

9. Vancouver City en North Shore privétour van een hele dag

Bezoek na het ophalen van het hotel Canada Place, de thuisbasis van een van de groenste congrescentra ter wereld. Rijd door Downtown Vancouver, de openbare bibliotheek en de Olympische Ketel - een enorme fakkel gebouwd voor de Olympische Spelen van 2010. Volgende attractie Stanley Park, een van de meest bezochte plaatsen in British Columbia. Bewonder de First National-totempalen in Brockton Point en leer meer over de inheemse bevolking die ooit in het gebied woonde. Steek de historische Lions Gate Bridge over, gebouwd in 1938, voordat je stopt bij Lynn Canyon Park en Suspension Bridge. Passeer Capilano Lake en Cleveland Dam, de bron van Vancouver voor drinkwater. Hier heb je de mogelijkheid om de Capilano Suspension Bridge te bezoeken (toegang vereist). Onderweg stop je ook bij Cypress Mountain Outlook en Horseshoe Bay Village, een prachtige jachthaven met een veerbootterminal naar de golfeilanden. Rijd daarna terug voor de tweede helft van Stanley Park naar Prospect Point, een uitkijkpunt op de North Shore vanaf het hoogste punt in het park. We stoppen ook bij Hollow Tree, een 700 jaar oude western red cedar met 110 jaar aan gefotografeerde herinneringen. Geniet van de openbare markt op Granville Island, waar u de lokale kunstenaarsboetieks, gastronomische delicatessen, straatartiesten, boten en meeuwen zult verkennen. Geniet van een prachtig uitzicht op Yale Town over de Burrard Inlet. Vervolg uw reis naar Chinatown en Olympisch dorp om te zien waar de atleten verbleven voor de Olympische Winterspelen van 2010. Voordat je terugkeert naar Canada Place of je hotel, heb je de mogelijkheid om door Gastown te wandelen, door de historische Water Street en door de mix van chique coffeeshops, restaurants, cadeauwinkels en boetieks. Keer terug naar het centrum van Vancouver en rijd langs de Vancouver Square Library, Marine Building, Dominion Tower, BC Place, Sun Tower, Art Gallery, Fairmont Vancouver en andere belangrijke historische en hedendaagse gebouwen terwijl je ze met je gids bespreekt.

Vancouver: Stanley Park smartphone-audiotour

10. Vancouver: Stanley Park smartphone-audiotour

Gebruik de live GPS-kaart op uw smartphone-app om met deze audiotour uw eigen route voor Stanley Park in Vancouver te maken. Gebruik de app offline om uw gegevens op te slaan. Hoor automatisch commentaar op punten zoals Hallelujah Point, Beaver Lake en het standbeeld van Lord Stanley. Begin bij de drukke Stanley Park Causeway en volg de zeewering helemaal rond het park. Heb de mogelijkheid om te stoppen bij bezienswaardigheden in het binnenland van het park. Ontvang suggesties over bezienswaardigheden zoals Nature House en het Vancouver Aquarium. Leer meer over de oprichting van Stanley Park en zijn geschiedenis. Duik in de geologie van het gebied. Hoor over de verloren lagune, het Bevermeer, de holle boom en de verwoestende windstorm van 2006. Ontdek de geschiedenis van Hallelujah Point, Deadman's Island en het marinereservaat. Bekijk de standbeelden van de Schotse dichter Robbie Burns, de Olympiër Harry Jerome en de naamgenoot van het park, Lord Stanley. Zie het Nine O'Clock Gun, het boegbeeld van de SS-keizerin van Japan en het standbeeld 'Meisje in een wetsuit' Neem een pauze op een van de boomstammen op Third Beach, of bezoek het historische Stanley Park Pavilion. Bewonder het uitzicht op Brockton Point en het Prospect Point. Lions Gate-brug bekijken. Bezoek de rododendron-, rozen- en rotstuinen en hoor de geschiedenis achter de Malkin Bowl.

Sitemap Totempalen in Stanley Park, Vancouver

Wil je alle activiteiten in Totempalen in Stanley Park, Vancouver ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Totempalen in Stanley Park, Vancouver

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 380 beoordelingen

Goede optie voor het zien van belangrijke attracties

Algehele tour was goed, maar voelde dat route slecht en inefficiënt was. We toerden door de binnenstad, gingen naar Stanley Park en vervolgens terug door het centrum om naar de markt te gaan en vervolgens terug naar Stanley Park om bij de hangbrug te komen. Het verkeer was slecht en dus eindigde de tour dichter bij 615/30 in vergelijking met 17:00 zoals verwacht. We waardeerden dat onze tijd in attracties niet werd verkort vanwege het verkeer, maar het is iets om in gedachten te houden als je plannen voor de avond maakt

Vancouver heeft veel interessante sites te zien, maar onze gids besteedde te veel tijd aan het praten over niet-gerelateerde onderwerpen, in plaats van ons te concentreren op wat we zagen. Heb meer tijd nodig om alles te zien of te verminderen tot een meer "hoogtepunten" tour en scheid de brug in een tour op zichzelf.

Deze tour bestrijkt veel terrein. We zagen veel van de binnenstad zonder te hoeven lopen. We hadden veel haltes waaronder Granville Island en Stanley Park. Onze gids Jeff was geweldig. De Capilano-brug was eng maar leuk. Zoveel te zien en te doen bij die attractie.

Mooie trip, het park is mooi en geweldig om te zien.

Mis de brug en de omliggende dingen niet om te doen.