Dingen om te doen Tournai

Tournai: De beste dingen die je niet wil missen

Doornik: begeleide stadswandeling van 2 uur

1. Doornik: begeleide stadswandeling van 2 uur

Geniet van een rondleiding door een van de oudste steden van België. Leer iets over het lokale leven en de cultuur, evenals de lange geschiedenis van de stad, die teruggaat tot de Romeinse tijd. Verken Doornik in een ontspannen tempo en hoor de interessante lokale legendes achter elke bocht van je deskundige gids. Loop door schilderachtige straatjes en bewonder de prachtige romaans-gotische architectuur om je heen. Stop voor foto's op de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Saint-Brice-kerk, maar ook op plekken buiten de gebaande paden die alleen de lokale bevolking kent.

Doornik: begeleide romantische tour

2. Doornik: begeleide romantische tour

Ontdek de romantische kant van de charismatische stad Doornik met een lokale professionele gids. Bewonder de schoonheid van de stad met je partner tijdens deze romantische tour. Dwaal door de kleine straatjes en voel je betoverd door de charmante sfeer. Stel je het aantal kussen voor dat op de Pont des Trous-brug wordt geplaatst. Zie Antoing Castle, een van de mooiste kastelen ter wereld. Hoor over veel historische liefdesverhalen, verborgen in de mooie oude straatjes, gebouwen en parken in de stad. Weet over de hartverscheurende en tragische tot de hilarische of pittige verhalen van de romantische legendes. Vind de beste plek in de stad voor een date en waar je de mooiste foto's kunt maken. Bewonder de warme en gastvrije sfeer van de spectaculaire schoonheid van de stad Doornik tijdens een romantische tour. Deze tour wordt vooral aanbevolen rond de Sint-Valentijnperiode.

Doornik: begeleide kersttour van 2 uur

3. Doornik: begeleide kersttour van 2 uur

Ontdek de prachtige stad Doornik en ontdek wat het speciaal maakt tijdens de kerstperiode. Bewonder de beroemde kerstboom van de stad en hoor het fascinerende verhaal erachter van je lokale gids. Verken off-the-beaten-track locaties en beroemde bezienswaardigheden in de stad en hoor de legendes achter elke bocht. Leer meer over lokale kersttraktaties en specialiteiten, en vraag je gids gerust om aanbevelingen over de beste winkels en restaurants die je na de tour kunt bezoeken.

Doornik: begeleide romantische wandeltocht van 2 uur

4. Doornik: begeleide romantische wandeltocht van 2 uur

Trakteer uzelf op een romantische wandeling door Doornik en ervaar de magie van de stad met onvergetelijke bezienswaardigheden en charmante verhalen die u het best kunt delen met iemand van wie u houdt. Geniet van een tour vol hartverwarmende liefdesverhalen verborgen door de stad. Leer schattige feiten, zoals hoeveel kussen er werden gedeeld op de Pont des Trous-brug. Maak een stop bij het kasteel van Antoing en bewonder een van de mooiste kastelen ter wereld. Bewonder tijdens het verkennen het weidse uitzicht op deze pittoreske stad - perfect voor foto's. Krijg de aanbeveling van een local over de beste plaatsen om een date in de stad te hebben van je deskundige gids en bekijk off-the-beaten-track plekken die alleen de lokale bevolking kent.

Doornik: privéwandeling met gids

5. Doornik: privéwandeling met gids

Samen met de professionele gids bezoek je de meest charmante plekjes van de stad. Welke geheimen zijn verborgen in de Saint-Brice-kerk? Je krijgt de kans om de stad te verkennen, terwijl je fascinerende feiten en legendes hoort. Wist je dat deze ring een van de oudste steden van België is?. Het zal je verbazen hoeveel verhalen er verborgen zijn in de straten, gebouwen en hoeken van Turne. Je charmante gids zal je vertellen wat er speciaal en uniek is aan het leven in deze stad. Perfect voor wie de stad voor het eerst bezoekt en er alles uit wil halen!

Sitemap Tournai

Wil je alle activiteiten in Tournai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.