Tower Bridge
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Tower Bridge: tours & tickets

Tower Bridge: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 842 tickets en tours

Wat te zien op en rond Tower Bridge

De iconische Tower Bridge in Londen is zo Brits als maar kan, en zeker niet te missen - maar hoe maak je nu het meeste van je bezoek aan deze brug met haar bijzondere architectuur en unieke bouwstijl? Hier wat meer informatie over de Tower Bridge.

Glazen vloer

Glazen vloer

Op 42 meter boven de rivier kun je met bibberende knietjes over de glazen vloer wandelen om de boten en voetgangers onder je te bekijken. Geen zorgen, het is veilig!

East Walkway

East Walkway

De East Walkway biedt niet alleen prachtig zicht op de historische handelhavens en -gebouwen; het is ook één van de uniekste expositieruimten van de stad.

Victoriaanse stoomkamers

Victoriaanse stoomkamers

Tegenwoordig wordt de brug elektrisch geopend, maar de oude stoomkamers tonen de methode van vroeger. Je blik op het voormalig logistieke wonder wordt compleet met authentieke geluiden en geuren.

North Bank

North Bank

Een korte wandeling in westelijke richting van de Tower Bridge brengt je uitzicht op City Hall, HMS Belfast en The Shard!

Tower of London

Tower of London

Als je toch al bij Tower Bridge in Londen bent, heb je eigenlijk geen excuus om de Tower of London niet te bezoeken. Heb je weinig tijd? Dan zijn de tuinen van St. Dunstan-in-the-East een waardig alternatief.

Onze insidertips

Hoe kom je er?

Het dichtstbijzijnde metrostation is Tower Hill op de District en Circle lijnen. Het DLR-station Tower Gateway is net zo dichtbij.

Hoe vaak opent de brug?

Het openen van de brug is vooraf geboekt door de voorbij varende schepen. Er is geen vast rooster, maar als je het wil zien, kun je op de site van Tower Bridge de actuele tijden vinden. Als dat niet lukt, kun je zelf gratis een brugopening boeken. Het enige wat je nodig hebt, is een hele grote boot!

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  De openingstijden van de Tower Bridge zijn makkelijk te onthouden: je kunt de brug 24 uur per dag bekijken en bewandelen - let vooral op wanneer die opent!
 • Toegangsprijzen
  Gratis om op te lopen. Tickets voor de Tower Bridge expositie kosten rond de £10, dit is afhankelijk van voor welke kaartjes je uiteindelijk kiest.
 • Heb ik een gids nodig?
  Zeker aan te raden. Check onze populairste tours.
 • Hoe kom ik er?
  De brug ligt op loopafstand van de meeste hotels in het centrum!
 • Extra tips
  *Het kan koud en winderig worden bij de rivier, dus neem genoeg warms mee.
  *Tower Bridge en Tower of London maken samen een topdag - het is geen slecht idee om een ticket te kopen waar beide aan bod komen.

Wat anderen zeggen over Tower Bridge

Gemiddelde beoordeling
4.3 / 5
gebaseerd op 11.159 beoordelingen

Goede routes en veel info via oordopjes die goed te verstaan waren

De routes waren erg leuk om te volgens al moest de bus een keer wegens drukte een andere route volgen en zelfs stoppen vanwege een demonstratie. Wel moeilijker was het om te zien waar je was op de kaart en ook bij de bushaltes was het moeilijk om te weten wanneer welke bus daar zou arriveren. Ik weet niet of dat via een app was te volgen. Maar verder geen enkel probleem

Alle hoogte punten bekijken terwijl je wordt rondgereden.

Heerlijk te worden rond gereden terwijl je de hoogtepunten van Londen kunt bekijken, en op je gemak beoordelen waar je eventueel nog naar terug wilt gaan om rustig te bekijken. Als je zo'n grote stad bezoekt eigenlijk een must! Wij hadden een hele prettige buschauffeur, hij reed rustig door de stad niet gehaast.

Londen: hop on, hop off-bustour Original London Sightseeing Beoordeeld door

Donkere verhalen van Londen luchtig gebracht

De tour geeft je een luchtige maar toch informatieve kijk op de historische plaatsen in Londen waar vooral de nadruk ligt op de executies en moorden. De 2 gidsen geven een leuk, beetje akelig verhaal van de bus tussendoor. Het was fijn om de dag mee af te sluiten.

Comedy Horror Show: London Ghost Bus Tour Beoordeeld door

Een must om snel op een betaalbare manier Londen te leren kennen

Leuke enthousiaste gids (Kate ?) die ons in 5 uur ons door London heeft geleid. Ze wist veel te vertellen, niet alleen over vroeger maar ook over de actualiteit. Een betaalbare manier om snel Londen te ontdekken.

Uitstekende rondvaart met erg leuke commentaar!

Uistekende rondvaart langs de grote hallmarks van Londen. Het live commentaar van sprekers met een echt Londen's accent voegt enorm veel toe aan deze rondvaart. Een absolute aanrader, zeker voor dat geld.

Theems: hop on, hop off-rondvaart Beoordeeld door