Tower Of London
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Meest Populair

Tower Of London: Tours & Tickets

Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Sprankelende 2-uur Zonsondergang Rondvaart Theems

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 2 uur
175 Beoordelingen
175

Zet koers na zonsondergang en geniet van Londens rivieroevers tijdens een rondvaart over de rivier de Theems. Begin je avond met een glas bubbels en…

Duur: 2 uur
Snel uitverkocht
Vanaf € 35
Bekijk alle tours en activiteiten in Tower Of London
Bekijk alle 621 tickets en tours

Tower of London: waar je op moet letten

De London Tower heeft een grote rol gespeeld in de Londense stadsgeschiedenis. Het is nog altijd een van de populairste attracties in het Verenigd Koninkrijk, met een millennium aan spannende verhalen, interessante informatie en de prachtige kroonjuwelen. Zorg dat je dit niet mist...

Raven

Als de raven de Tower verlaten, stort hij in! Misschien geen wetenschappelijk onderbouwde bewering, maar toch - de vogels zijn zo belangrijk dat ze hun eigen bewaker hebben!

Beefeaters

De bewakers van de Tower of London staan bekend als Beefeaters, en tegenwoordig zijn ze meer gids dan bewaker. Noem ze Yeoman Warders voor een voorkeursbehandeling!

Kroonjuwelen

De mooiste schatten van de monarchie, waaronder de Keizerlijke Kroon, liggen in The Jewel House. Toegang is bij je ticket voor de Tower of London inbegrepen.

Plaats van executies

Hoewel de Tower of London een grimmige reputatie heeft, vonden er relatief weinig executies plaats. De meeste koppen rolden op Tower Hill richting het noorden.

Spoken

Hier moet je extra alert op zijn... Beroemde verschijningen waren Anna Boleyn en Henry VI. Recentelijk zijn er minder spoken gespot - blijkbaar houden ze niet van toeristen.

Tower Of London: Onze tips

Hoe kom je er?

De Tower ligt vlakbij de Tower Bridge, en het dichtstbijzijnde metrostation is Tower Hill op de District en Circle lijnen. Je kunt ook de DLR nemen naar Tower Gateway.

Hoe lang duurt het?

Met 5 hectare land en genoeg te zien binnen de muren van de Tower kunnen geschiedenisfans er met gemak een volle dag doorbrengen! Je kunt ook binnen 3 uur weer buiten zijn, maar we raden aan om 6 uur uit te trekken en een officiële Beefeater tour te volgen. Sommige gebieden, zoals de kapel, kun je anders niet bezoeken!

Hoeveel kost een kaartje?

Tickets voor de Tower of London kosten normaal gesproken £22 (kortingen mogelijk). Als je een London Pass aanschaft, is toegang tot de Tower inbegrepen, en dan hoef je niet in de rij te staan!

Tips & informatie

 • Wanneer bezoeken
  9:00 tot 17:30PM in het hoogseizoen (1 maart t/m 31 oktober), 9:00 tot 16:30PM in het laagseizoen (1 november t/m 28 februari). Op zondag en maandag vanaf 10:00 geopend.
 • Toegangsprijzen
  Toegang kost rond de £22.
 • Heb ik een gids nodig?
  Zeer aan te raden. Check onze populairste tours.
 • Hoe kom ik er?
  Lijnen District and Circle van de Tube, evenals de DLR, gaan naar respectievelijk Tower Hill en Tower Gateway.
 • Extra tips
  *Wees voorzichtig als het heeft geregend - het kan glad worden. *Draag goede schoenen - er zijn veel trappen en oneffen oppervlakten.

Wat anderen zeggen over Tower Of London

prima verzorgd en men laat veel zien en beleven, kort om heel leuk.

mooi op tijd en bij de bezienswaardigheden voldoende tijd , prima voor de eerste indruk over Londen je ziet Londen vanop land, boot en in de lucht super.

Dagtour Londen & rit op London Eye Beoordeeld door Pascal, 13-10-2016

Activiteiten in de buurt van Tower Of London


Tower Of London
4.3
Gebaseerd op 363 beoordelingen van GetYourGuide-klanten