Toegangsticket

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie

Activiteitenaanbieder: Historic Royal Palaces

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie

Activiteitenaanbieder: Historic Royal Palaces

Vanaf € 33,98 per persoon

Luister naar meer dan 1000 jaar geschiedenis van de Tower of London, en bekijk de kroonjuwelen. Verzamel fascinerende inzichten van de Yeoman Warders, de bewakers van de toren, en spot de raven.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Verken het terrein en ga naar binnen in de Tower of London, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie
 • Bekijk de oogverblindende kroonjuwelen van de Britse monarchie
 • Houd de raven die er te vinden zijn goed in de gaten
Volledige beschrijving

Bezoek de tijdloze Tower of London – al sinds de 11e eeuw een belangrijk onderdeel van de Britse geschiedenis. Dit gebouw maakt deel uit van het UNESCO-Werelderfgoed en werd in 1086 gebouwd door Willem de Veroveraar.  Ontdek het kasteel van Londen – een veilig fort, koninklijk paleis en beruchte gevangenis. Spot de raven die op het terrein wonen en leer waarom ze bekend staan als de bewakers van de Tower.

Wandel over de Tower Green waar vele executies plaatsvonden, onder meer die van 2 echtgenotes van Hendrik VIII. Je hebt eveneens toegang tot de toren. Wees voorbereid op de verblindende kroonjuwelen van het Verenigd Koninkrijk. Deze symbolen van de Britse monarchie zijn van onschatbare waarde en vormen samen de grootste verzameling kroonjuwelen ter wereld.

Zie de 23.578 edelstenen, waaronder de glinsterende Imperial State Crown, die alleen al 2.868 diamanten, 273 parels, 17 saffieren, 11 smaragden en 5 robijnen bevat. Krijg waardevolle inzichten in de geschiedenis van de Towers van enkele van zijn beroemdste bewoners, The Yeoman Body. Hoewel de rondleidingen momenteel niet beschikbaar zijn, zullen de Yeoman Warders aanwezig zijn om fascinerende verhalen te vertellen over de Tower door de eeuwen heen.

Inbegrepen
 • Standaardtoegang tot de Tower of London
 • Openbare Beefeater-rondleidingen
 • Toegang tot de tentoonstellingen, waaronder de Kroonjuwelen
 • Activiteitenparcoursen voor kinderen
 • Gedrukte plattegronden (verkrijgbaar bij de kassa van de Tower en bij de ingangen)
 • Onbeperkt gratis wifi tijdens uw bezoek
 • Begeleide tour
 • Eten en drinken
 • Skip-the-line toegang

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Toon dit ticket aan de hoofdingang om naar binnen te gaan

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kinderen jonger dan 5 jaar mogen gratis mee
 • Let op: tijdens drukke periodes worden er lange wachtrijen verwacht voor de Crown Jewels
 • Rondom de attractie staan desinfecterende handgels voor bezoekers
 • Als u ervoor kiest om een donatie te doen om de Tower of London te behouden, wordt deze donatie in zijn geheel geschonken aan Historic Royal Palaces, de liefdadigheidsinstelling die voor de Tower of London zorgt, met als doel het onderhoud en de presentatie van de Tower. Get Your Guide ontvangt geen vergoeding of commissie voor elke donatie. Historic Royal Palaces is geregistreerd bij de Charity Commission for England and Wales (nr. 1068852)
 • De openings- en sluitingstijden van de Tower of London veranderen regelmatig. Laatste toegang is 1 uur voor sluitingstijd
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 10370 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

In kerstperiode super druk. Ook al ben je binnen de gebouwen van de Tower, dan nog meer dan 1 uur aanschuiven voor bezichtiging crown jewels. Was wel heel mooi. Met regen niet te doen om zolang buiten aan te schuiven. Je kan zeker een halve dag verblijven binnen de muren van de Tower. Dankzij tickets via GetyourGide moesten we weinig aanschuiven om binnen te gaan. Dat is zeker aan te raden!!!

Verder lezen

31 december 2022

Genoeg te beleven. Leuk om de oude historie te bekijken en te lezen. Kroonjuwelen zijn zeker de moeite waard, neem wel de tijd om ze te bekijken, anders sta je binnen 15 min weer buiten. (Zeker als je ook nog hiervoor in de rij hebt gestaan) Zoveel juwelen zijn er niet te zien. Maar die er zijn, zijn zeker de moeite waard.

6 december 2022

Als je naar de Tower gaat, lees dan iets over de historie. Zo hebben verschillende mensen er gevangen gezeten waaronder Mary Queen of Scots. Dan spreekt het nog meer tot de verbeelding. De kroonjuwelen zijn werkelijk fantastisch. Ook het museum over het Engelse leger (historie) is leuk om te zien. Je kunt tot slot (of tussendoor) prima terecht in het café. Daar is van alles te koop. Trek genoeg tijd uit want voordat je alles hebt gezien is een dagdeel voorbij.

Verder lezen

21 november 2022

Product ID: 21253