Toegangsticket

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie

Vanaf € 34,52 per persoon

Absorbeer meer dan 1000 jaar geschiedenis in de Tower of London en bekijk de kroonjuwelen. Verzamel fascinerende inzichten van de Yeoman Warders, de bewakers van de toren, en spot de raven.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving

Volg een rondleiding door de tijdloze Tower of London - onderdeel van de Britse geschiedenis sinds de 11e eeuw. Dit UNESCO-werelderfgoed werd in 1086 gebouwd door Willem de Veroveraar. Ontdek het kasteel van Londen - een veilig fort, koninklijk paleis en beruchte gevangenis. Zoek de raven die op het terrein leven en ontdek waarom ze bekend staan als de bewakers van de toren.

Wandel door Tower Green om te zien waar veel executies plaatsvonden, waaronder die van 2 van Henry VIII's vrouwen. Je hebt ook toegang tot de binnenkant van de toren. Bereid je voor om verblind te worden door de kroonjuwelen van het Verenigd Koninkrijk. Deze onschatbare symbolen van de Britse monarchie vormen de grootste werkende collectie kroonjuwelen ter wereld.

Bekijk de 23.578 edelstenen, inclusief de glinsterende keizerlijke staatskroon - dit stuk alleen al heeft 2.868 diamanten, 273 parels, 17 saffieren, 11 smaragden en 5 robijnen. Krijg waardevolle inzichten in de geschiedenis van de torens van enkele van de beroemdste bewoners, The Yeoman Body. Hoewel Tours momenteel misschien niet beschikbaar zijn, staan de Yeoman Warders klaar om fascinerende verhalen te vertellen over de toren door de eeuwen heen.

Inbegrepen
 • Toegang tot de Tower of London
 • Toegang tot de tentoonstellingen, inclusief de kroonjuwelen
 • Activiteitenroutes voor kinderen
 • Geprinte plattegronden (verkrijgbaar bij de Tower-kassa en ingangspunten)
 • Onbeperkt gratis wifi-toegang tijdens uw bezoek
 • Begeleide tour
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Toon dit ticket aan de hoofdingang om naar binnen te gaan

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kinderen onder de 5 jaar mogen gratis naar binnen.
 • Er zijn handdesinfecterende middelen rond de attractie geplaatst voor bezoekers
 • Het wordt verwacht en aanbevolen dat in binnenruimtes mondkapjes worden gedragen en dat bezoekers op respectvolle afstand blijven van personeel en andere bezoekers die niet tot hun groep behoren.
 • Als je ervoor kiest om een donatie te geven aan de Tower of Londen, dan komt dit volledige bedrag ten goede aan Historic Royal Palaces, de liefdadigheidsinstelling die de Tower of Londen onderhoudt. GetYourGuide ontvangt geen vergoeding of commissie voor donaties. Historic Royal Palaces staat geregistreerd bij de Charity Commission for England and Wales (No. 1068852)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 6139 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

speurtochten voor kinderen : niet gevonden. In de buurt van de ingang was er wel een kleine shop waar een boekje tegen betaling beschikbaar was. Sommige bezoekers bleken het gratis te krijgen, maar mijn voucher bleek in dit geval niet geldig. Spijtig dat de gidsen ter plaatse alleen in het Engels te volgen waren. Positief waren wel de ingesproken begeleidingen.

Verder lezen

6 november 2021

De tijd is echt precies genoeg, had fijn geweest als dat iets ruimer was. Daarbij zijn sommige rijen (bij de ingang, bij het eten) erg lang, dat had misschien wat beter verdeeld kunnen worden als je toch al in timeslots werkt. Verder is de tour ontzettend mooi, veel te zien en interessant om zo achter de schermen mee te kunnen kijken. Al met al heeft het wel een goede indruk achter gelaten.

Verder lezen

24 februari 2020

We waren 8u45 bij het loket voor groepen en vouchers. Er stonden 10 personen voor ons. Om 9u stipt gingen de 5 loketten open. Zeer snel ticket ontvangen. Dan snel door security en ticketcontrole. We waren al 9u10 aan het kijken naar de kroonjuwelen. Meerdere keren er langs mogen passeren. (Bij grote drukte kan dit niet). Daarna zonder gids alles bezocht. We hebben echt wel 3u30 nodig gehad om de Tower te bezoeken. De interactieve spelletjes vond mijn dochter van 13j zeer tof.

Verder lezen

6 oktober 2019

Georganiseerd door

Product ID: 21253