Toegangsticket

Londen: ticket Tower of London en expositie kroonjuwelen

Activiteitenaanbieder: Historic Royal Palaces

Londen: ticket Tower of London en expositie kroonjuwelen

Activiteitenaanbieder: Historic Royal Palaces

Vanaf € 33,51 per persoon

Absorbeer meer dan 1000 jaar geschiedenis in de Tower of London en bekijk de kroonjuwelen. Verzamel fascinerende inzichten van de Yeoman Warders, de bewakers van de toren, en spot de raven.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving

Volg een rondleiding door de tijdloze Tower of London - onderdeel van de Britse geschiedenis sinds de 11e eeuw. Dit UNESCO-werelderfgoed werd in 1086 gebouwd door Willem de Veroveraar. Ontdek het kasteel van Londen - een veilig fort, koninklijk paleis en beruchte gevangenis. Zoek de raven die op het terrein leven en ontdek waarom ze bekend staan als de bewakers van de toren.

Wandel over Tower Green om te zien waar veel executies plaatsvonden, waaronder die van 2 van Henry VIII's vrouwen. Je hebt ook toegang tot de binnenkant van de toren. Bereid je voor om verblind te worden door de kroonjuwelen van het Verenigd Koninkrijk. Deze onschatbare symbolen van de Britse monarchie vormen de grootste werkende collectie kroonjuwelen ter wereld.

Bekijk de 23.578 edelstenen, inclusief de glinsterende keizerlijke staatskroon - dit stuk alleen al heeft 2.868 diamanten, 273 parels, 17 saffieren, 11 smaragden en 5 robijnen. Krijg waardevolle inzichten in de geschiedenis van de torens van enkele van de beroemdste bewoners, The Yeoman Body. Hoewel Tours momenteel misschien niet beschikbaar zijn, staan de Yeoman Warders klaar om fascinerende verhalen te vertellen over de toren door de eeuwen heen.

Inbegrepen
 • Toegang tot de Tower of London
 • Toegang tot de tentoonstellingen, inclusief de kroonjuwelen
 • Activiteitenroutes voor kinderen
 • Geprinte plattegronden (verkrijgbaar bij de Tower-ticketbalie en ingangspunten)
 • Onbeperkt gratis wifi-toegang tijdens uw bezoek
 • Begeleide tour
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Toon dit ticket aan de hoofdingang om naar binnen te gaan

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kinderen jonger dan 5 jaar gaan gratis mee.
 • Er worden handdesinfectiemiddelen rond de attractie geplaatst voor gebruik door bezoekers
 • Er wordt verwacht en aanbevolen dat in binnenruimtes mondkapjes worden gedragen en dat bezoekers op respectvolle afstand blijven van personeel en andere bezoekers die niet tot hun groep behoren
 • Als u ervoor kiest om een donatie te doen voor het behoud van de Tower of London, zal deze donatie in zijn geheel worden geschonken aan Historic Royal Palaces, de liefdadigheidsinstelling die de Tower of London onderhoudt, met het oog op het onderhoud en de presentatie van de Tower. Get Your Guide ontvangt geen vergoeding of commissie voor een gemaakte donatie. Historic Royal Palaces is geregistreerd bij de Charity Commission for England and Wales (nr. 1068852)
 • De openings- en sluitingstijden van de Tower of London veranderen regelmatig. Laatste toegang is 1 uur voor sluitingstijd
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 9029 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Echt goed Een om van de lijst af te vinken We hebben de kroonjuwelen niet gezien omdat de wachtrij veel te lang was en de temperatuur meer dan 35 graden was, dus we kozen ervoor om niet naar binnen te gaan Het personeel heeft echter de wachtrij verplaatst info de schaduw Waterfonteinen overal water bijvullen Zeer informatief

15 augustus 2022

It was a great experience to visit the Tower of London. You can take some nice pictures of the different towers and walls. There is a little play which is really funny to see. There are a lot of exhibitions that you can see. And the crown jewels were definitely a sight to see. It is so worth it. Amazing.

10 augustus 2022

Nou, je moet nog even wachten. Maar u kunt uzelf de moeite besparen om in de rij te staan bij de kassa. Ik had mijn ticket voor 10.00 uur geboekt, maar mocht met de eerste golf de toren in. Tot 11.00 uur is er relatief weinig te beleven. Bij de kroonjuwelen is er bijna geen wachttijd. Slechts een uur later leek de rij eindeloos. Ik bleef ongeveer 3 uur in de toren. Er waren 500 jaar geleden mensen die langer bleven :)

Verder lezen

2 augustus 2022

Product ID: 21253