Train World

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Train World

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 100 beoordelingen

Heel leuke opgezette tentoonstelling voor wie in het trein gebeuren geïnteresseerd is. Ik had jaren geleden al een groot deel gezien in het Noord station. Mijn kleinzoontje had duidelijk interesse. Ontgoocheld over Suske en Wiske tentoonstelling.!! Publiekstrekker die niets voorstelt. Kom later zeker nog eens terug als de kinderen groter zijn.

Wij waren aangenaam verrast door de expositie van de evolutie van de treinen. Ook de tijdelijke tentoonstelling ‘Choco loco’ vonden we heel erg de moeite. Zowel voor kinderen als voor volwassenen: een aangename tijdsbesteding!

Het evenement is zeer makkelijk te vinden het bevindt zich op 100m van het station van Schaarbeek er is een restaurant en er zijn veel toiletten op de locatie gratis, een leuke shop met souvenirs.

Een prachtige verzameling die onvergetelijke herinneringen oproept. Wat meer uitleg over de techniek van de stoommachines zou welkom zijn.

zeker en vast de moeite om naar toe te gaan. De manier waarop het is gepresenteerd, decor, belichting, geluid ...... echt top. Proficiat!.