Zuil van Trajanus

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Zuil van Trajanus: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: stadswandeling

1. Rome: stadswandeling

Verken Rome tijdens deze wandeltocht door de Eeuwige Stad. Leer meer over de geschiedenis van Rome vanaf de gloriedagen van het Romeinse Rijk tot vandaag. Volg je gids door de uitgestrekte straten van Rome en bezoek de pleinen van Rome terwijl je hoort over de geschiedenis en cultuur van Rome. Laat je meeslepen door aangrijpende verhalen terwijl je langs enkele van de monumenten van Rome komt. Vraag je gids om tips over waar te eten en wat te zien in Rome wanneer de tour eindigt op Piazza Navona, de thuisbasis van de beste eetgelegenheden, bars en dakterrassen van de stad.

...
Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

2. Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

Ervaar het allerbeste van de Eeuwige Stad tijdens een privétour met een golfkar. Begin uw bezoek 's ochtends, 's middags of' s avonds door uw deskundige gids te ontmoeten op het kantoor van de lokale partner. Ga op pad om de geweldige hoogtepunten en de verborgen juweeltjes te ontdekken die Rome te bieden heeft. Begin de tour in het stadscentrum en pas uw reisschema aan op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Onder leiding van je gepassioneerde gids, raak je alle belangrijke hoogtepunten, waaronder Piazza Venezia en de indrukwekkende Vittoriano, de Trevifontein - waar je een muntje in het water kunt gooien om zeker te zijn dat je terugkeert naar Rome - en de Spaanse Trappen, het hart van het glamoureuze winkelgebied . Ga dan naar Piazza Navona, met de verbazingwekkende Bernini's Fontein van de Vier Rivieren. Ga in het Pantheon om het grootste werk van de Romeinse architectuur te bewonderen, gevolgd door een stop bij Campo de Fiori om de voedselmarkt te bezoeken. Verken daarna het beste van het oude Rome, het iconische Colosseum, het majestueuze keizerlijke forum en de enorme overblijfselen van het Caracalla-badhuis. Stop voor een koffiepauze op weg naar de volgende attracties en leer interessante verhalen over de Eeuwige stad en haar inwoners. Beëindig uw tour in uw hotel of ergens in het stadscentrum. Gids in het Engels of Italiaans. Neem voor andere talen contact met ons op na de boeking

...
Rome: Romeinse geschiedenis Stadsverkenningsspel

3. Rome: Romeinse geschiedenis Stadsverkenningsspel

Laat je leiden op een spannende, zelfgeleide tour door het stadscentrum van Rome terwijl je een mobiele zoektocht speelt met je vrienden en familie. Los aanwijzingen op en ontdek de fascinerende geschiedenis achter de monumenten en attracties. Download de app, ga naar het startpunt en begin aan het avontuur. Volg aanwijzingen die u terug in de tijd brengen om meer te weten te komen over de oorsprong van enkele van de meest iconische gebouwen en toeristische bezienswaardigheden van de Italiaanse stad, zoals het Colosseum. Hier is een voorproefje van de verhaallijn: “Het is 2020: jij bent Giulia, een jonge archeoloog met een speciale band met het oude Rome. U bent de afstammeling van Valeria Messalina, echtgenote van Claudius, die van 41 tot 54 na Christus over Rome regeerde. Een legende over deze vrouw die zich als prostituee verkleedde, spookt al eeuwen door uw familie. Ze zou door de straten van Rome zwerven op zoek naar mannen, maar haar leven werd afgebroken door een gruwelijke moord. ..." Ontgrendel de geheime verhalen van de plaatsen die je bezoekt terwijl je het probleem oplost en de antwoorden raadt. Ontdek de charmante straten van Monti en verken het Forum Romanum. Gebruik de aanwijzingen om u van de ene site naar de andere te leiden. Elke aanwijzing geeft je exacte aanwijzingen, zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Voltooi de tour in ongeveer 1,5 uur, maar er is geen tijdslimiet, zodat je in je eigen tempo kunt gaan. Speel als een groep of splits in kleinere groepen/teams en neem het op tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, gescheiden van de groep, en de groep ontmoeten aan het einde van de tour.

...
Rome: op een elektrische fiets langs de highlights

4. Rome: op een elektrische fiets langs de highlights

Rome is een stad vol oude monumenten, drukke straatjes, fascinerende steegjes en kleine verborgen pleintjes. Het is een uitgestrekte stad met veel heuvels en er doorheen lopen is overweldigend. Vandaag spring je op een e-bike en ervaar je de geneugten van Rome's elegante winkelstraten tot haar oude monumenten tijdens een leuk (en gezond) dagje fietsen! Stop bij de vele belangrijke hoogtepunten van Rome en bezoek ook veel kleinere charmante pleinen en gebouwen die minder bekend zijn. Je gids neemt je mee van het keizerlijke forum helemaal naar het Pantheon en zal  alles vertellen over de geschiedenis en bezienswaardigheden die het verhaal van Rome hebben gemaakt - van de oprichting tot de dag van vandaag. Hoogtepunten in de ochtend: Colosseum Keizerlijke fora Piazza Venezia en Vittoriano-monument TrevifonteinSpaanse Trappen Piazza del Popolo Park van Villa Borghese en schilderachtig uitzicht op Rome Piazza Navona (voormalig stadion van Domitian) Pantheon Joodse getto en Portico di Ottavia Theater van Marcellus Panoramisch uitzicht op Forum Romanum Hoogtepunten middag: Colosseum Circus Maximus en uitzicht op het Palatijn Aventijnheuvel en Oranjetuin met een romantisch uitzicht op Rome, inclusief de koepel van Sint Pieter Trastevere Santa Maria in Trastevere-basiliek Piazza Farnese Verborgen charmante straatjes: de ziel van Rome Piazza Navona (voormalig stadion van Domitian) Pantheon Joodse getto en Portico di Ottavia Theater van Marcellus Panoramisch uitzicht op het Forum Romanum

...
Rome: Segwaytour langs de highlights

5. Rome: Segwaytour langs de highlights

Begin je tour met een korte training, zodat je je veilig en comfortabel op je Segway voelt. Bekijk de meest iconische bezienswaardigheden van Rome op een unieke en informatieve manier, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad terwijl je onderweg bent. Je bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome, zoals de Trevifontein, de Capitolijn en de Spaanse Trappen. Het exacte aantal attracties dat je tijdens de route ziet hangt af van de gekozen tijsduur. Als je nog nooit op een Segway hebt gereden, bereid je dan voor op iets speciaals. Het is een leuke manier om de 7 heuvels van Rome te verkennen, en je gids zal je op een onderhoudende en milieuvriendelijke manier alle belangrijke locaties laten zien. Je gids vertels tevens persoonlijke verhalen en ervaringen over het lokale leven in de stad.

...
Rome: wonderen van het oude Rome in de schemering

6. Rome: wonderen van het oude Rome in de schemering

Zie 's nachts het allerbeste van Rome, ver weg van de drukke dagdruk. Begin je avontuur buiten het Colosseum, een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Luister naar verhalen over hoe het werd gebouwd en de bloedige spelen en gladiatorengevechten die hier plaatsvonden. Bekijk vervolgens de indrukwekkende Boog van Constantijn en volg de trappen van de oude Romeinen onder het maanlicht terwijl je naar het Forum Romanum gaat. Bewonder bij aankomst de Tempel van Castor en Pollux, de Boog van Titas en het Senaatshuis. Luister naar de beruchte keizers die regeerden over het oude Rome en hoe het leven hier in die tijd was. Ga verder naar het forum van Trajanus en maak een foto voor de Zuil van Trajanus. Beklim ten slotte Capitoline Hill en verwonder je over het panoramische uitzicht dat zich voor je uitstrekt.

...
Rome: begeleide wandeling rond het Colosseum

7. Rome: begeleide wandeling rond het Colosseum

Ga op reis naar het centrum van Rome en leer de heroïsche en epische geschiedenis van elk van zijn monumenten. Bezoek het symbool van de stad, het Colosseum, wandel over het oude terrein van de keizerlijke fora en leer over de politieke en zakelijke activiteiten van het oude Rome. Ontmoet elkaar bij de Boog van Constantijn, opgedragen aan de keizer in 315 na Christus. Volg je gids naar het historische stadscentrum van Rome en ontdek de rijke geschiedenis achter deze wereldberoemde stad. Loop rond in het Colosseum en begrijp de symboliek die deze architecturale schat vertegenwoordigt. Verken vervolgens de Basiliek van de Heiligen Cosmas en Damianus en wees getuige van de unie tussen het nieuwere Rome en de oude tempel van Romulus. Loop door Imperial Forums Street en ontdek de manieren waarop zowel politiek als zaken werden uitgevoerd in het oude Rome. Geniet van de bezienswaardigheden van het prachtige Piazza Venezia en het Altaar van het Vaderland terwijl je de Zuil van Trajanus waardeert. Beëindig de ervaring vol kennis en diepe waardering voor de Eeuwige Stad en haar monumenten.

...
7 Wonders of Ancient Rome: Private Sightseeing Tour

8. 7 Wonders of Ancient Rome: Private Sightseeing Tour

Rome was de laatste van de grote oude beschavingen die een grote invloed op de hedendaagse architectuur, engineering, politiek en entertainment had, met achterlating van iconische monumenten die een bewijs van de Romeinse resultaten zijn. Uw eigen tour door deluxe voertuig en een deskundige Engels sprekende chauffeur begint met de meest bekende symbool van het oude Rome, het Colosseum, beschouwd als een van de grootste voorbeelden van bouwkundige en technische inspanningen van de Romeinen '. Vanaf hier kunt u een bezoek aan de 3e eeuw na Christus Thermen van Caracalla. De best bewaard gebleven bewaard gebleven voorbeeld van een keizerlijke thermale baden en recreatieve complex in de oudheid, werd het ontworpen voor maximaal 10.000 mensen. Er is een kern van waarheid in het gezegde dat, tijdens de oudheid, "Alle wegen leiden naar Rome." Wanneer je loopt op de Via Appia (Appian Way) en voel de gegroefde stenen dragen de littekens van oude wagens onder je voeten, voelt u zich als alsof je venturing terug in de tijd. De lunch wordt geserveerd in een traditioneel restaurant of trattoria, waar u een authentieke Italiaanse maaltijd kunnen genieten. Dan blijft u het Park van de aquaducten, en zie de majesteit van wat er overblijft van een aantal van de 7 grote aquaducten, gedefinieerd door hun onderscheiden bogen die de stroming van het water ondersteund. Uw volgende stop is het Pantheon, één van de meest indrukwekkende architecturale monumenten van het oude Rome. Na bijna 2000 jaar, deze oude monument is ook de langste in continu gebruik, zijn voortbestaan dankzij zijn uitzonderlijke sterkte en stabiliteit, en de omzetting 7e eeuw in de kerk van St. Maria van de Martelaren. De fimal stop van je reis terug in de tijd is de Keizerlijke Fora. Hier kunt u de prachtige Column Trajanus en Trajan's Market, die voor leeftijden vertrokken alle keizers en dichters volkomen sprakeloos bewonderen.

...
Rome: Private Night Walking Tour

9. Rome: Private Night Walking Tour

Begin je nachttour voor het beroemde Colosseum en ontdek meer over het leven in de oude Romeinse tijd. Loop langs de keizerlijke weg en leer over de geschiedenis van de stad, inclusief de legendarische basis. Geniet van de majesteit van de Trajanuszuil, een van de meest iconische symbolen van Rome. Beklim de Capitol Hill, met zijn plein ontworpen door Michelangelo Buonarroti, en maak een foto vanaf het panoramische terras voor het Forum Romanum. Vanaf daar ga je naar het stadscentrum, langs het Argentijnse plein, de plaats van de moord op Julius Caesar. Bewonder de monumentale gevel van het Pantheon, de oude tempel van alle goden en het Navona-plein, het symbool van de barokke stijl van Rome.

...
Rome: Full-daagse tour van de Eeuwige Stad

10. Rome: Full-daagse tour van de Eeuwige Stad

Zie de beste van Rome en Vaticaanstad op een full-daagse tour, afgestemd op uw voorkeuren. Reizen met de comfortabele Mercedes-Benz minivan, zal uw chauffeur / gids u mee naar de hoogtepunten van de Romeinse Republiek, zoals de grote arena van het Colosseum, waar de tickets zal zijn van tevoren gereserveerd. Ga naar de Triomfboog van Constantijn, en stel je de grote wagenrennen uit de oudheid in het Circus Maximus. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de Palatijn, een van de legendarische 7 heuvels van Rome, en verken de historische catacomben van Rome. Reis langs de historische Via Appia, en bewonder de Zuil van Trajanus aan de Piazza Venezia. Geniet van een typisch Romeins lunch in een populaire trattoria (voor eigen rekening). Vervolgens kunt u naar het Vaticaan om een van 's werelds grootste kunstcollecties van de Vaticaanse Musea te ontdekken. Bewonder de fresco's van Michelangelo in de Sixtijnse kapel en de basiliek St. Peter's, en krijg een indrukwekkend uitzicht op de brede uitgestrektheid van het Sint Peter's.

...

Sitemap Zuil van Trajanus

Wil je alle activiteiten in Zuil van Trajanus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zuil van Trajanus

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.750 beoordelingen

Heel leuke manier om de belangrijkste plaatsen in Rome te ontdekken. Super vriendelijke gids (Catharina), ze geeft op een luchtige manier uitleg zonder een heel geschiedenisboek af te rammelen. De elektrische fietsen zijn ook comfortabel. Een aanrader !

Met 8 personen plus de gids Rik een geweldig leuke ruim 4 uur durende tour door rome gemaakt. De historische kennis met de bijzondere anekdotes die Rik met na deelde maakte deze trip onvergetelijk.

Fantastische gids Klaas vertelde vol enthousiasme ! Hij had oog voor iedereen. Vertelde zo leuk dat het voor de volwassenen en kids leuk was. Fietsen waren top!!!

Echt een aanrader. Hele mooie tour langs de highligts van Rome met een goede en leuke Nederlandse gids.

Zeker een aanrader, vele monumenten en plaatsen kunnen bezichtigen met uitleg