Markten van Trajanus

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Markten van Trajanus: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vaticaan en Rome: stadspas met gratis vervoer

1. Vaticaan en Rome: stadspas met gratis vervoer

Maak je verblijf in Rome onvergetelijk en uniek met de 3-daagse OMNIA Vatican Card en Roma Pass. Dit zijn eigenlijk twee passen in één! Met de Roma Pass ga je gratis naar 2 van de 5 topatracties, heb je korting op 30 andere bezienswaardigheden en krijg je een gratis reiskaart. De OMNIA Vatican Card geeft toegang tot alle topbezienswaardigheden in Vaticaanstad en is inclusief een 3-daagse hop on, hop off-bustour. Je ontvangt ook een gratis gidsboekje en plattegrond om je te helpen met het plannen van je route, maar ook met uitgestippelde routes die het mogelijk maken om de stad te ontdekken in eigen tempo. De OMNIA Card bevat:  • Snelle toegang tot Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel  - de snelle toegang moet gereserveerd worden bij het ophalen van de pas, niet ervoor.  • Toegang Pauselijke Aartsbasiliek van Sint-Jan van Lateranen en klooster met multimedia audiogids  • Snelle toegang tot de Sint-Pieter Basisliek  - bespaar tot 4 uur in de zomer! Ook ontvang je een gratis audiogids - ter waarde van 15 EUR! • Ervaring door de Mamertijnse gevangenis met multimediagids De Roma Pass biedt gratis toegang tot 2 van de volgende bezienswaardigheden: • Musei Capitolini • Engelenburcht • Colosseum  • Palatijn en Forum Romanum En korting op vele musea en attracties, waaronder: musea: • Engelenburcht Nationaal Museum • Museo Nazionale Romano – Palazzo Massimo alle Terme • Museo Nazionale Romano – Palazzo Altemps • Museo Nazionale Romano – Crypta Balbi • Museo Nazionale Romano – Baths of Diocletian • Galleria Nazionale in Palazzo Barberini • Etruskisch Museum Villa Giulia • Musei Capitolini • Centrale Montemartini • Nationaal Museum van Orientaalse Kunst • MACRO - Museo d'Arte Contemporanea Roma • MAXXI - Nationaal Museum van XXI-Eeuwse Kunst • Planetarium en astronomisch museum Attracties: • Markten van Trajanus • Palazzo Valentini – Archaeological Gebied van Domus Romane • Ara Pacis Roma Cristiana bustocht. Deze panoramische hop on, hop off-bustour stopt bij: 1. Sint-Pietersbasiliek 2. Piazza Navona 3. Santa Maria ad Martyres Pantheon 4. Santa Maria in Aracoeli 5. Centraal station Termini 6. Santa Maria Maggiore 7. San Giovanni - Heilige trappen 8. Colosseum - Forum Romanum 9. Circus Maximus 10. Tibereiland 11. Palazzo Farnese

...
Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

2. Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

Het netwerk van de Romepas beslaat 45 monumenten, musea en archeologische plekken, inclusief het Colosseum, de Musei Capitolini, de Ara Pacis, het Forum van Trajanus, MACRO, het nationale Romeinse museum, de Thermen van Caracalla, de Galleria Borghese, Circus Maximus, Forum Pass Super en de Engelenburcht. Met de stadskaart profiteer je van gratis toegang zonder wachtrij bij het eerste museum of archeologische lokatie. Daarnaast profiteer je van korting op de entree bij alle andere musea en archeologische plekken die je verder bezoekt. Ook ontvang je kortingen van andere deelnemende diensten en activiteiten. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer.

...
Rome: stadswandeling

3. Rome: stadswandeling

Verken Rome tijdens deze wandeltocht door de Eeuwige Stad. Leer meer over de geschiedenis van Rome vanaf de gloriedagen van het Romeinse Rijk tot vandaag. Volg je gids door de uitgestrekte straten van Rome en bezoek de pleinen van Rome terwijl je hoort over de geschiedenis en cultuur van Rome. Laat je meeslepen door aangrijpende verhalen terwijl je langs enkele van de monumenten van Rome komt. Vraag je gids om tips over waar te eten en wat te zien in Rome wanneer de tour eindigt op Piazza Navona, de thuisbasis van de beste eetgelegenheden, bars en dakterrassen van de stad.

...
Rome: wonderen van het oude Rome in de schemering

4. Rome: wonderen van het oude Rome in de schemering

Zie 's nachts het allerbeste van Rome, ver weg van de drukke dagdruk. Begin je avontuur buiten het Colosseum, een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Luister naar verhalen over hoe het werd gebouwd en de bloedige spelen en gladiatorengevechten die hier plaatsvonden. Bekijk vervolgens de indrukwekkende Boog van Constantijn en volg de trappen van de oude Romeinen onder het maanlicht terwijl je naar het Forum Romanum gaat. Bewonder bij aankomst de Tempel van Castor en Pollux, de Boog van Titas en het Senaatshuis. Luister naar de beruchte keizers die regeerden over het oude Rome en hoe het leven hier in die tijd was. Ga verder naar het forum van Trajanus en maak een foto voor de Zuil van Trajanus. Beklim ten slotte Capitoline Hill en verwonder je over het panoramische uitzicht dat zich voor je uitstrekt.

...
7 Wonders of Ancient Rome: Private Sightseeing Tour

5. 7 Wonders of Ancient Rome: Private Sightseeing Tour

Rome was de laatste van de grote oude beschavingen die een grote invloed op de hedendaagse architectuur, engineering, politiek en entertainment had, met achterlating van iconische monumenten die een bewijs van de Romeinse resultaten zijn. Uw eigen tour door deluxe voertuig en een deskundige Engels sprekende chauffeur begint met de meest bekende symbool van het oude Rome, het Colosseum, beschouwd als een van de grootste voorbeelden van bouwkundige en technische inspanningen van de Romeinen '. Vanaf hier kunt u een bezoek aan de 3e eeuw na Christus Thermen van Caracalla. De best bewaard gebleven bewaard gebleven voorbeeld van een keizerlijke thermale baden en recreatieve complex in de oudheid, werd het ontworpen voor maximaal 10.000 mensen. Er is een kern van waarheid in het gezegde dat, tijdens de oudheid, "Alle wegen leiden naar Rome." Wanneer je loopt op de Via Appia (Appian Way) en voel de gegroefde stenen dragen de littekens van oude wagens onder je voeten, voelt u zich als alsof je venturing terug in de tijd. De lunch wordt geserveerd in een traditioneel restaurant of trattoria, waar u een authentieke Italiaanse maaltijd kunnen genieten. Dan blijft u het Park van de aquaducten, en zie de majesteit van wat er overblijft van een aantal van de 7 grote aquaducten, gedefinieerd door hun onderscheiden bogen die de stroming van het water ondersteund. Uw volgende stop is het Pantheon, één van de meest indrukwekkende architecturale monumenten van het oude Rome. Na bijna 2000 jaar, deze oude monument is ook de langste in continu gebruik, zijn voortbestaan dankzij zijn uitzonderlijke sterkte en stabiliteit, en de omzetting 7e eeuw in de kerk van St. Maria van de Martelaren. De fimal stop van je reis terug in de tijd is de Keizerlijke Fora. Hier kunt u de prachtige Column Trajanus en Trajan's Market, die voor leeftijden vertrokken alle keizers en dichters volkomen sprakeloos bewonderen.

...
Rome: Traders Markets & Imperial Forums Museum Privérondleiding

6. Rome: Traders Markets & Imperial Forums Museum Privérondleiding

Volg een privérondleiding op de markt van Trajanus in Rome, een van de meest interessante archeologische vindplaatsen van Italië. Opgegraven tussen 1924 en 1936, is de restauratie een van de speciale prestaties van het land op het gebied van historische monumentenzorg. Gebouwd door generaal Marcus Ulpius Traianus, werden ze het stenen testament van de Romeinse heerser. Gelegen aan de Via dei Fori Imperiali, het complex, gemaakt van rode baksteen en beton, had zes niveaus met maximaal 150 verschillende winkels en appartementen. De markt van Trajanus herbergt nu het Imperial Forum Museum. Loop langs de Biberatica, de belangrijkste winkelstraat, door een van de gangen van het complex en langs kamers die ooit de tabernae-winkels hadden gehuisvest. Maak gebruik van de toegang tot de hoge terrassen van het complex en bewonder het onderliggende gebied van Imperial Fora, een van de meest buitengewone uitzichten op de eeuwige stad. Luister naar je gids terwijl ze het hele forizone vanuit dit unieke perspectief uitleggen.

...
Rome: Colosseum Priority Access & Best of Rome Walking Tour

7. Rome: Colosseum Priority Access & Best of Rome Walking Tour

Begin je tour in het ongelooflijke Colosseum. Hier profiteert u van voorrangstoegang zonder wachtrij en een professionele expert leidt u door het Colosseum en de oude stad Rome. Je leert alles over de gekke carrières van gladiatoren en de vuile zaken en politiek die hun lot hebben bepaald. Het oude stadsdeel van de tour bezoekt: Het keizerpaleis op de Palatijn Boog van Titus Boog van Constantijn Romeins forum Julius Caeser's tombe Als je klaar bent, geeft de gids je suggesties voor de beste plekken om te eten in de stad. De gids kan u helpen vinden wat het beste bij u past. Je krijgt voldoende tijd om te eten en te ontspannen voordat je de gids 's middags opnieuw ontmoet voor de wandeltocht Best of Rome. Dit is echt een onvergetelijke ervaring. Wandelen door het centrum van Rome is als een tijdmachine en je kunt het contrast zien tussen verschillende tijdperken van de geschiedenis van deze stad. De beste wandeltocht van Rome begint om 17.00 uur. U kunt verwachten te zien: Piazza Venezia (het bruidstaartgebouw) Trevi fontein Tempel van Hadrianus Kerk van St. Ignazio Loyola Pantheon Piazza Navona

...
Rome: Imperial Forums Museum Private Tour

8. Rome: Imperial Forums Museum Private Tour

Verken het Imperial Forums Museum met je lokale gids en leer over de geschiedenis van deze historische site. Ontdek zijn oorspronkelijke functie als openbare ontmoetingsplaats en hoe het zich ontwikkelde in de eeuwen na het einde van het Romeinse rijk. Betreed het complex van Trajan's Market, waar het museum zich bevindt, en bestudeer het Forum van Trajan. Ontdek de verschillende delen van het museum gewijd aan de forums van Augustus, Julius Caesar, Nerva en Vespasianus. Geniet van een prachtig uitzicht vanaf het terras over het Imperial Forum en Piazza Venezia. Loop over oude Romeinse wegen en bezoek de middeleeuwse winkels geïnstalleerd in de vele structuren, en leer over hun gebruik.

...

Sitemap Markten van Trajanus

Wil je alle activiteiten in Markten van Trajanus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Markten van Trajanus

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 3.833 beoordelingen

We waren aangenaam verrast dat alles heel goed ging. We hebben veel gratis kunnen zien en omdat het openbaar vervoer in Rome erg divers is, kun je overal in korte tijd overal komen. Het ticket was het waard voor ons.

Alles is goed gelukt. We konden vanaf het eerste ticket ophalen en langs elke rij lopen. Treinkaartje is ook geweldig. Ik kan deze twee kaarten alleen aan iedereen aanbevelen. Het was een enorme tijdsbesparing.

heel gemakkelijk met deze pas alles zit erin en skipe the line ook nergens moeten aanschuiven

Een pas waarmee je alle kanten op kunt. Wij vonden het ideaal!

Sterk aanbevolen als u tijd en stress wilt besparen.