Tram 28

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tram 28: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Lissabon: 2 uur lange historische tram 28-rit in eco-tuktuk

    1. Lissabon: 2 uur lange historische tram 28-rit in eco-tuktuk

    Volg de historische route van tram 28 door Lissabon en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen locaties. Je stapt in een eco-tuktuk om vervolgens buurten zoals Graça en het uitkijkpunt van Senhora do Monte te leren kennen.  De rit terug naar beneden slingert door de smalle straatjes van Alfama, en er wordt even haltgehouden bij Largo das Portas do Sol voor een prachtig panoramisch uitzicht. De rit voert daarna langs de kathedraal van Lissabon, gebouwd op de plaats van een voormalige moskee. Ga naar het stadsdeel Baixa en kom meer te weten over de wederopbouw van de stad na de aardbeving in 1755. Verken het internationale Chiado en kom langs winkels van ontwerpers, kunstgaleries, boekwinkels en restaurants. De rondrit eindigt hier met een uitzicht op de Estrela-basiliek.

    Wij hadden als gids Baltazar. Erg prettig en hij vertelt op een leuke wijze de verhalen over Lissabon. Hij rijdt goed. Absolute aanrader!

Sitemap Tram 28

Wil je alle activiteiten in Tram 28 ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tram 28

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 236 beoordelingen

Goede beslissing van ons!

Mijn man besloot ik nogal spontaan om een Echo Tuk-Tuk-tour in Lissabon te boeken. De 2 uur durende historische tram 28-tour was perfect. We hadden het geluk om als onze chauffeur Vasco (sp?) Mogelijk de beste Tuk-Tun-chauffeur in Lissabon te hebben. Hij bracht meer dan twee uur met ons door, reed ons langs alle belangrijke bezienswaardigheden en vertelde ons feiten, verhalen en de geschiedenis van deze plaatsen. Hij is een zeer intelligente, vriendelijke jongeman. Hij reed voorzichtig en veilig en stopte overal waar we foto's wilden maken. We raden Eco Tuk+Tuk Tours zeker aan en zijn er zeker van dat je dezelfde geweldige ervaring zult hebben als wij.

Geweldige manier om Lissabon te zien!

Mijn man en ik hebben onlangs deze tour gedaan met Miguel O. als onze chauffeur en gids. Hij was op tijd op de aangewezen ontmoetingsplek en vroeg ons wat we al in Lissabon hadden gezien voordat we vertrokken. Zijn kennis van de stad was duidelijk en we hebben onderweg veel geleerd over de geschiedenis ervan. We vonden het allebei erg leuk dat hij stopte waar we konden uitstappen en rondlopen om foto's te maken. We hadden een geweldige tijd en zouden deze tour ten zeerste aanbevelen.

Wij hadden als gids Baltazar. Erg prettig en hij vertelt op een leuke wijze de verhalen over Lissabon. Hij rijdt goed. Absolute aanrader!

Aanrader, Lissabon in twee uur

Mooie tocht, veel gezien. Luis is een prima gids. Leuk om met de tuktuk overal langs te gaan.

Ideaal om de stad, die ik niet kende, de eerste maal te ontdekken.