Kies data

Tran Quoc Pagode

Tran Quoc Pagode: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Hanoi: stadstour met hoogtepunten in de ochtend of middag

1. Hanoi: stadstour met hoogtepunten in de ochtend of middag

Verken Hanoi en bekijk de hoogtepunten tijdens een stadstour in de ochtend of middag met een busje. Bekijk de Tempel van de Literatuur, het Ho Chi Minh-complex, de Tran Quoc-pagode en meer. Geniet onderweg van vers fruit. Begin je tour in het operagebouw van Hanoi in de Franse wijk en bewonder een van de belangrijkste architectonische bezienswaardigheden van de stad. Ga dan naar de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam gebouwd in de 10e eeuw onder de Ly-dynastie en sterk beïnvloed door het confucianisme. Baan je een weg naar het Ho Chi Minh-complex, een belangrijke plaats voor de Vietnamezen. Het complex is een autovrij gebied vol botanische tuinen, monumenten, gedenktekens en pagodes. Stop buiten het Ba Dinh-plein en neem een kijkje buiten het mausoleum, en ga dan verder met het verkennen van de One Pillar Pagoda. Ga naar de Tran Quoc-pagode, een van de oudste pagodes in Hanoi, voordat je je tour in de St. Joseph-kathedraal afsluit om meer te weten te komen over religie in Vietnam. De kerk was een van de eerste gebouwen die door de Franse koloniale regering in Indochina werd gebouwd toen het in december 1886 werd geopend.

Hanoi Jeep Tours: ETEN & CULTUUR in Vietnam People Army Jeep

2. Hanoi Jeep Tours: ETEN & CULTUUR in Vietnam People Army Jeep

Tour door Hanoi in een vintage GAZ-69, de klassieke legerjeep uit de jaren 50 en 60 tijdens het Sovjettijdperk. Ga op reis door de vele wijken van de stad en leer het Hanoi van vroeger en nu kennen met een privé- of gedeelde gids. Begin met ophalen bij uw hotel of op een ontmoetingspunt in de oude wijk van Hanoi. Ontvang een veiligheidsbriefing van je gids voordat je op avontuur gaat. Begin met een duik in het doolhof van achterafstraatjes en kleine steegjes om erachter te komen hoe het dagelijkse leven in Hanoi er echt uitziet. Krijg een eerlijk en authentiek inzicht in de goede, slechte en rare kanten van de stad. Rijd vervolgens langs en bezoek de must-see bezienswaardigheden, waaronder het mausoleum van Ho Chi Minh, de eeuwenoude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, de historische treinstraat, de betoverende Franse wijk, de oude wijk, het romantische West Lake en het Hoan Kiem-meer, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Op het laatste deel van je Hanoi Jeep-tour ontsnap je aan de bruisende stad naar de vredige en aantrekkelijke dorpen rond West Lake en Truc Bach Lake. Ervaar uit de eerste hand hoe dergelijke contrasterende levensstijlen naast elkaar kunnen bestaan tussen het stadscentrum en de buitenwijken. Vind verborgen rustige plekjes voorbij de duizenden wolkenkrabbers. Onderweg stop je bij lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes om te genieten van de lekkerste gerechten die Hanoi te bieden heeft. Proef authentieke gerechten met geheime recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

3. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

Laat je ophalen door je vriendelijke gids en begin Hanoi City te verkennen. Aankomst bij de Tran Quoc-pagode op Golden Fish IsLand in West Lake. Het is de oudste pagode in Ha Noi, gebouwd in de 6e eeuw. Bezoek het Ho Chi Minh-complex, waar je de kans krijgt om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin om 2 huizen te zien waar hij woonde en werkte van 1954 tot 1969. Bezoek dan One Pillar Pagoda waar mensen de Goddess of Mercy komen aanbidden - het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek het Vietnam Etnologisch Museum om meer te weten te komen over de cultuur van 54 etnische groepen die in het hele land van Vietnam wonen. Lunchen in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken met 8 heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit van Vietnam, opgericht in de 11e eeuw. Ga naar het Hoa Lo Prison Museum dat oorspronkelijk door de Franse kolonisten in Indochina werd gebruikt voor politieke gevangenen, en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen tijdens de oorlog in Vietnam. Laat je afzetten bij het Water Puppet Theatre en geniet ongeveer een uur van de show.

Hanoi: Instagram-waardige tour door de mooiste plekken van de stad

4. Hanoi: Instagram-waardige tour door de mooiste plekken van de stad

Begin de tour terwijl je poseert in de St. Joseph's Cathedral en ronddwaalt door de centrale plekken van de oude wijk. Je professionele gids maakt niet alleen speciale en coole foto's voor je, maar maakt je foto ook spectaculair en uniek. Naast de kathedraal kun je ook een mooie foto maken in het Hanoi House Cafe met zijn oude kenmerken om je heen. Ga daarna naar Hanoi Big Opera House, gebouwd door de Fransen voor 10 jaar, gelegen nabij August Revolution Square. En we mogen ook het Sword Lake met de Temple of Jade Mountain niet missen. De volgende stop is de Ceramic Mosaic Mural, de langste en meest kleurrijke straat die werd gebouwd om 1000 jaar beschaving in Hanoi te vieren. Blijf bewegen naar de Long Bien-brug met zijn oude rustieke schoonheid. Je volgende schilderachtige plek is West Lake met het panoramische uitzicht op het grootste meer van de stad in combinatie met de oudste boeddhistische tempel, de Tran Quoc-pagode. Daarna passeer je het Ho Chi Minh-complex met het nobele, heilige mausoleum en de oude One Pillar Pagoda. De laatste stop is de Treinstraat met het treinspoor en coffeeshops langs de twee kanten. U kunt hier enkele verbluffende foto's maken. Sommige bestemmingen kunnen om een bepaalde reden (weer, vakantie,...) veranderen of sluiten, maar we verzekeren je dat we je de beste foto's kunnen geven.

Hanoi: begeleide stadstour van een halve dag op vintage Minsk-motorfiets

5. Hanoi: begeleide stadstour van een halve dag op vintage Minsk-motorfiets

De tour begint met het ophalen van je hotel in de oude wijk van Hanoi of het ontmoetingspunt. Kies voor een privégids of ga op een leuke groepsreis. Je wordt begroet door de gids en chauffeur voor een veiligheidsbriefing en introductie tot je Minsk-fiets uit het Sovjettijdperk. Begin vervolgens je stedelijke avontuur naar de beste bezienswaardigheden, buurten en eetplekken in Hanoi. Duik het echte Hanoi in en bezoek de meer verborgen delen van de stad. Proef een stukje van het Hanoiaanse leven in het doolhof van achterafstraatjes, kleine steegjes, lokale huizen, scholen en markten, en ervaar waar en hoe de lokale bevolking leeft, werkt en speelt. Ga vervolgens naar het tweede deel van de tour, waar je langskomt en stopt bij de must-see bezienswaardigheden. Je zult veel plaatsen zien, waaronder: Ho Chi Minh-mausoleum (dat wordt beschouwd als het Mekka van de Vietnamezen), de 1000 jaar oude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, het historische trainingsparcours, de betoverende French Quarter, de drukke en bruisende Old Quarter, de romantische meren van Hoan Kiem, West Lake, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Je bezoekt ook de poëtische en vredige dorpen en drijvende gemeenschap langs de Rode Rivier. Verrijk uw ervaring met het harmonieuze contrast tussen de stad en het platteland van Hanoi. Terwijl je onderweg bent tussen haltes, kun je een hapje eten in authentieke lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes. Geniet van de lekkerste gerechten uit Hanoi, waaronder familiestukken en gerechten met geheime recepten.

Hanoi Old Quarter & Red River Delta-fietstocht

6. Hanoi Old Quarter & Red River Delta-fietstocht

Ontdek de oude wijk van Hanoi en de Red River Delta 1/2 dag fietsen (Ochtendtocht van 8.00 uur tot 12.00 uur – Middagtour van 13.30 uur tot 17.30 uur Ontmoet om 7:50 of 13:15 op ons kantoor op 20 Hang Muoi Street met een korte introductie van de reis en veiligheidsinstructies over hoe je veilig door Hanoi kunt navigeren op een fiets, we gaan op weg naar de beroemde Street Murals, langs de Treinstraat. De reis begint. Tijdens deze fietstocht nemen we je bovendien mee door de meest interessante delen en markten van de oude wijk en gaan we verder richting het Ho Chi Minh Mausoleum-gebied waar we smalle autovrije steegjes naar verborgen achtertuinen zullen nemen, zodat je een echt gevoel kunt krijgen hoe het leven hier al eeuwen is. Fiets door prachtige met bomen omzoomde straten en adem de frisse lucht in rond het West Lake-gebied, de Tran Quoc-pagode en het Truc Bach-meer. Ervaar hoe rustig en vredig het is op slechts 5 minuten van de bruisende oude wijk van Hanoi wanneer we over smalle wegen fietsen door indrukwekkende bananenplantages en moestuinen op Banana Island die de vruchtbare gronden van de Red River Delta bedekken. De lawaaierige stad lijkt ineens heel ver weg… Rond de reis af terwijl u terug fietst door de oude wijk. (Als u wilt lunchen met speciaal eten, kunt u rechtstreeks bij ons boeken met een prijs van $ 10 - $ 20 USD / persoon met veel opties als Bun Cha - Gebarbecued varkensvlees met noedels, verse loempia's, traditionele Vietnamese lunch.. .)

Hanoi City: hele dag charmante culturele tour

7. Hanoi City: hele dag charmante culturele tour

Je gedeelde of privétour begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotel voordat je naar het historische complex van Ba Dinh gaat. Je bezoekt het Ba Dinh-plein, waar de voormalige president Ho Chi Minh op 2 september 1945 de onafhankelijkheidsverklaring van Vietnam voorlas. Je bezoekt het mausoleum en de pagode met één pilaar van Ho Chi Minh, een monument dat je gezien moet hebben in Ha Noi. De One-Pillar Pagoda is een oude boeddhistische pagode die wordt ondersteund door slechts één pilaar en lijkt op een lotusbloem. Je bezoekt ook Van Mieu en Quoc Tu Giam (Tempel van Literatuur), de eerste keizerlijke school in Vietnam. De lunch wordt later geserveerd in een lokaal restaurant, waarna u een bezoek brengt aan het Women's Museum (dat wordt vermeld in de top 25 van Azië-musea (gesloten op maandag). Het museum eert Vietnamese vrouwen door de geschiedenis heen, en toont tentoonstellingen van de Tentoonstellingen zijn onder meer: "Vrouwen en etniciteit", "Vrouwen en de nationale strijd", "Vietnam Women's Association and Feminism", "Vrouwen en traditionele kostuums" en "Culturele eigenschappen van vrouwen uitgedrukt door middel van handwerk". Na het museum maakt u een cyclo (fietstaxi) door de "de 36 kronkelende straten" van de historische oude wijk van Ha Noi en bezoekt u de Tran Quoc-pagode en de Quan Thanh-tempel. Aan het einde van uw culturele ervaring keert u terug naar uw vertrekpunt.

Hanoi Must-See City Full Day: Museum of Ethnology & Lunch

8. Hanoi Must-See City Full Day: Museum of Ethnology & Lunch

Je gids en chauffeur halen je op, dus geef informatie over je hotel om de ophaalservice te bevestigen. Bezoek het Ho Chi Minh-complex en maak kans om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin van Ho Chi Minh om de 2 huizen te zien waar hij van 1954 tot 1969 woonde en werkte. Bezoek de One Pillar Pagoda waar mensen de Godess of Mercy aanbidden. Het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek ook het keramiek- en pottenbakkersdorp Bat Trang of het Vietnam Museum of Ethnology, afhankelijk van de dag. Lunch in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken inclusief vele heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit in Vietnam in het feodale systeem. Zie de Tran Quoc Pagoda - voor het eerst gebouwd in Ha Noi in de 6e eeuw. Je ziet de oudste Bodhi-boom in Vietnam geplant door Ho Chi Minh. Vertrek naar het Hoan Kiem-meer voor een bezoek aan de Ngoc Son-tempel, waar mensen generaal Tran Hung Dao aanbidden die de Mongoolse indringer in de 13e eeuw versloeg. Na een bezoek aan de pagode van de One Pillar, ga je naar de Lacquer Paintings workshop - het grootste centrum in Ha Noi Bezoek dan, afhankelijk van de dag, een van deze: - Optie 1: keramiek- en pottenbakkersdorp Bat Trang (Op maandag - woensdag - vrijdag) - Optie 2: Vietnam Museum of Ethnology (Op dinsdag - donderdag - zaterdag en zondag)

Hanoi: Full-Day City Tour w / Cyclo Ride & Water Puppet Show

9. Hanoi: Full-Day City Tour w / Cyclo Ride & Water Puppet Show

Je wordt opgehaald bij je hotel en gaat vervolgens op pad om het Ho Chi Minh Mausoleum te bezoeken om de architecturale en historische aspecten van de laatste rustplaats van oom Ho te verkennen. Net naast de deur is het huis van Ho Chi Minh op palen en aan één kant van het Mausoleum ligt de One Pillar Pagoda, die werd gesticht door King Ly Thai To in 1049 - de structuur is een belangrijk symbool geworden voor de inwoners van Hanoi. Daarna gaat u verder naar de boeddhistische Tran Quoc-pagode aan West Lake (een van de oudste pagodes in Vietnam). Geniet van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ga je verder naar het Ethnology Museum (van toepassing op zondag, dinsdag, donderdag en zaterdag), de Literatuur Tempel en Quoc Tu Giam. Zie de eerste universiteit van Vietnam, gebouwd in 1070 - de tuinen en goed bewaarde architectuur bieden je een ontspannende blik in het verleden van Vietnam. Ga voorbij Hoan Kiem Lake om het vredige water en de schoonheid van de Ngoc Son-tempel te zien. Aan het einde van de tour zie je een Waterpoppenshow - een traditionele voorstelling die teruggaat tot de 11e eeuw in de dorpen van het Red River Delta-gebied in Noord-Vietnam.

Ha Noi: Private Sightseeing Car Tour

10. Ha Noi: Private Sightseeing Car Tour

Begin de tour 's ochtends wanneer een privéauto je van je hotel ophaalt. Vertrek naar je eerste bestemming in Hanoi, de Tran Quoc Pagoda aan het West Lake. Maak een wandeling rond dit boeddhistische relikwie en het nationale erfgoed. Ga daarna verder met je bezoek aan het Mausoleum en het palenhuis van Ho Chi Minh om meer te leren over zijn leven en laatste rustplaats. Aan de ene kant van het Mausoleum ligt de One Pillar Pagoda - een iconisch symbool van Hanoi. Ga daarna naar het Ethnology Museum om meer te leren over de 54 culturele groepen die Vietnam hebben gewoond en nog steeds bewonen. Stop voor een lunchpauze in een lokaal restaurant in de oude wijk. Als je klaar bent met lunch, breng je een bezoek aan de Tempel van de Literatuur - beschouwd als de eerste universiteit in Vietnam waar veel talenten voor de dynastie zijn opgeleid. Je laatste bestemmingen zijn het Hoan Kiem-meer en de Ngoc Son-tempel, waar je veel legendarische verhalen over Vietnam kunt leren kennen. Bewonder voorbeelden van Franse en Vietnamese architectuur rond het meer. Spring ten slotte in je privéauto die je 's middags terugbrengt naar je hotel waar je onvergetelijke ervaring zal eindigen.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Privétours
12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Tran Quoc Pagode

Wil je alle activiteiten in Tran Quoc Pagode ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.